s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ امروز صبح ، من و آسمان چقدر دلتنگ درفراقت گریستیم 10 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ چنتا آهنگ بی ریخت گذاشتم داره می ره رو مخم. حوصله ندارم عوضشون کنم. یعنی الان من ..... 8 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: بعضی وقتا چقدر بعضیا ماهن چقدر قشنگ حرف می زنن. آدم می گه چشم..هر چی که بگه 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ قشنگ ثابت شدس که سرعت یا اصلا وجود اینترنت نسبت عکس داره با میزان نیازت بهش:ws27: 12 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ کاش فردا بجای 24 ساعت 42 ساعت بود چرا من وقت کم میارم ؟ 11 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ واااااااای خسته شدم ایمیلم سند نمیشه میخوام بخوابم، صبح باید بیدار بشم کاش سرعت اینترنت واقعا توپ بود نه گولمون میزدند خدایا آخه این خرده مشکلات چیه که حلش نمیکنند 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ قبلا یادمه تو همین تاپیک آقای خاص نوشته بود که بچه های نواندیش یه ذره سحر خیز باشین. تا قبل از ساعت 10 انجمن اینقدر خلوته که گرگ آدمو میخوره. الان من به حرفش رسیدم. 13 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ مشكلات مانند دست اندازهاي جاده اند كمي از سرعتتان كم مي كنند.......... اما از جاده صاف بعد از آن لذت خواهيد برد............... 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ كاش به تابلويي مي رسيديم كه رويش نوشته باشد: پايان تمام دلتنگي ها 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ هر وقت دلم گرفت لبخند ميزنم به ياد كسي كه براي لبخندش بارها دلم گرفت 7 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ این دلنوشته ها ی غریبانه من مخاطب خاص دارد مخاطب خاصی که شاید هرگز این دلتنگیها وبی قراریهای منو نبینه ولی خب خیلی دلتنگتم مخاطب خاص من "دیدار ما عزیزم باشه واسه قیامت اما بدون بدوریت هرگز نکردم عادت" 9 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ ﻧﻔﺴﻢ ﻗﺼﺮ ﺣﺮﻳﺮ ﺗﻨﻢ , ﺟﺰ ﺗﻮ ﻫﻴﭻ ﺷﺎﻫﺰﺍﺩﻩ ﺍﻱ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺳﻤﻴﺖ ﻧﻤﻲ ﺷﻨﺎﺳﺪ ﻧﺎﺯﻧﻴﻦ ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺟﻤﺸﻴﺪﻱ 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ چشمام درد میکنن بس که به جاده خیره شدم و تو نیومدی چقدر این درد حس خوبی داره.... 7 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ بالاخره سفرمون جور شــــــــد الان بیشتر از 2 ترمه که هرکاری کردیم جور نشده با بچه های دانشگا بریم سفر ولی امروز اکی نهایی رو از استاد گرفتیم و قرار شد ماه دیگه همین موقع یزد باشیم یه سفر 3 روزه برا همه ارشدای ورودی 92 انقدر خسته م از درس و ارائه و کوفت و زهرمار ، که اگه این سفر جور نمیشد هیچ بعید نبود افسردگی بگیرم خدایا دمت گرم 18 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۲ اگه تو از پیشم بری شمندونی ها دق میکنند 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ یه دونه از این گربه ها می خوام خب 12 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ انگشتانم که لای ورق های دیوان حافظ میرود دست دلم میلرزد! اما به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میسپارم تا امید را از دلم نگیرد دلم میخواهد همیشه بگوید یوسف گمگشته بازآید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام غم مخور! 10 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ Dünyanın çivisine, bugünün gerisine sahip çıkan Birileri var 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ بعضی وقتا بهیه جایی میرسی که راه حل هی عقلانی جواب نمیده و از روی ناچاری و دستت ز دنیا کوتاه میشه رو به راه حل های ماوراالطبیعی میاری خدا رو شکرررررررررررررررررررررررررررررررررررر یه چرای خداسرراهم قرار داد به اون سمت نرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چو کامل بریده ا م م م م 11 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ دلم تنگ است برای تکه های گم شده ام... به خصوص دلم برای آن ایمان عوامانه ام بقدری تنگ شده که دوست دارم لحظه ای، فقط لحظه ای این پوسته ی طلایی روشنفکری ام را بردارم و بگذارم نسیم ساده انگاری بر پوستم بوزد. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده