ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ ماه من نماز آیات میخونم وقتی گرفته ای.... 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دلــــم عــــجـــیــــب هـــــوای کــــســـــی را کــــرده اســـــت.. .کـــــــســـــــی کـــــــــه هــــــوایــــــش شــــــبــــیـــــه هـــــــیــــــچــــــــک ــــــــــــــــــــس نــــــــــــــــــــــــ ـــیـــــــــــــــــــــ ـــــــســـــــــــــــــ ــــــــتـــــــــــ 12 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ حرفاتو زدی؟...یعنی راحت شدی الان؟...با شکستن دل من راحت شدی؟ باشه...عیب نداره...این حرفت هم از اون حرفایی بود که هیچوقت فراموش نمیشه.... یه خاطره ی تلخ دیگه برام درست کردی...عیب نداره... من که مهم نیستم نه؟ 14 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ قلبـــــــــــ عزیز کمتر بهانه بگیر وقت خواب هم می رسد 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ صب رفتم نسخه ی صحافی شده ی پایان ناممو نشون بابام میدم ، کلی ورندازش کرده ، لپمو کشیده میگه چقد بزرگ شدی :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دلم یه خواب عمیق می خواد . . . اونقدر عمیق که دیگه بیدار نشم . . . 15 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ شیرینیِ لحظه هایم رو درون ظرف جلوی رویت گذاشتم... . . . بفرما...نمک گیر نمی شوی...فوقش شِکَرک بزنی... 19 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم چرا بعضی از ادما وقتی اشک یه نفرو میبینن باهاش دعوا میکنن ینی اینقد درکش سخته که گاهی ادم احتیاج به گریه داره تا اروم شه ؟ اینقد سخته ادمی که گریه میکنه به یه غمخوار احتیاج داره ؟ 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ای خدا مرگ بده اونی که سیگار رو اختراع کرد...الهی تنش تو گور بلرزه! آخه من نمی فهمم....نونتون کمه؟ آبتون کمه؟ سیگار کشیدنتون چیه دیگه؟ به خدا کلم تو دهنمه.... تا بوی سیگار بخم می خوره از 100 کیلومتری سر درد و حالت تهوع می گیرم.... این موضوع حداقل تا 24 ساعت ادامه داره.. هیچ نوع مُسکنی هم اثر نمی کنه.... دلم می خواد این سیگاریا رو از مٌچ پا برعکش آویزن کنم و سیگار بکنم تو دماغشون.... نکش برادر / خواهرمن... نیکوتینش می ره تو حلق و ریه ی خودت... دودش می ره تو حلق آدمای دیگه... تو نیستی که فردا هزار تا مرض می گیری.... آدمای اطرفتم هستن...:vahidrk: بهشون می ی چرا سیگار؟ می گن : تفریحی می کشیم... میگ»: آهان اون وقت بقیه برای رنج و عدابشه که می کشن؟ :vahidrk: 17 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ آﺩﻣﺎﯼ ﺭﺍﺳﺘﮕﻮ .... ﺧﯿﻠﯽ ﺯﻭﺩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻋﺎﺷﻖ ﻣﯽ ﺷﻦ ... ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﺍﺣﺴﺎﺳﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﺑُﺮﻭﺯ ﻣﯿﺪﻥ ..... ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﻬﺖ ﻣﯽ ﮔﻦ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻥ .... ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺮ ﺩﻝ ﻣﯽ ﮐﻨﻦ .... ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺮ ﺗﻨﻬﺎﺕ ﻣﯽ ﺫﺍﺭﻥ .... ﺍﻣﺎ ..... ﻭﻗﺘﯽ ﺯﺧﻤﯽ ﺑﺸﻦ ... ﺳﺎﮐﺖ ﻣﯽ ﺷﻦ ... ﭼﯿﺰﯼ ﻧﻤﯽ ﮔﻦ .... ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺮﻥ .... ﻭ .... ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺑﺮ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﺩﻥ ...(ولی تا ابد میشکنن) 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ استواری یعنی موفقعیت ....................................... خودتــــان باشیـــد... مهم نیست دیگــــران چه فکری می کنند.... اگر خدا شما را اینگونه آفریده حتماً دلیلی دارد... بعـــلاوه یک جنس اصل همیشه از کپی خود با ارزشتـــر است..... 13 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ دل در غم ِ تنهاییش ، به تنگ آمد . . . 12 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ کاش می شد لاغــــــر کنم...خیلی لاغـر! بیست کیلو بشم! ده کیلو بشم! نه.... سنگینه براش! اصلا پنج کیلو بشم! تا دوباره برم رو "پاهای مامانم" بخوابم... مادر دوستت دارم...بی نهایت.... 17 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ چقدر بده وسط یه دعوا باشی و هر دو طرف هم دوستات باشن ... سرم درد گرفت ... 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ هیچ وقت جمعه ها رو دوست نداشتم :icon_razz: حتی وقتی که مدرسه می رفتم و می دونستم جمعه روز تعطیلیه ! امروز هم افتادم روی دنده لجبازی و دل بقیه رو شکستم و نرفتم باهاشون بیرون از اونجایی هم که روزگار یه چوب گرفته دستش تا من کج رفتم یکی محکم بزنه توی سرم :imoksmiley:، تمام غروب و امشب رو به لطف اداره برق توی تاریکی گذروندم سرم هم به قدر یه کوه سنگینه و درد می کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی در عوض خوشحالم که این جمعه هم تا 7 دقیقه دیگه تموم میشه :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ دلتنگ که باشی ، آدم دیگری میشوی خشنتر.. عصبیتر.. کلافه تر و تلخ تر و جالبتر اینکه ، با اطرافیان هم کاری نداری همه اش را نگه میداری و دقیقا سر کسی خالی میکنی ، که دلـتنگ اش هستی... 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ جديدا احساس كمبود وقت ميكنم ... هميشه زيادي مياوردم الان كمه خوبه / دوز دارم اينو :دي 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ آرامــــــش میخوام خــــــــــدا .... آرامـــــــش....... 11 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ الان به حد مرگ از دست خودم عصبانیم و از خودم بدم میاد ...... 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ صبح به خیر انجمن..... در اولین ساعات از اولین روز هفته (حدود ساعت 8 صبح )،آرزوی بهترین ها رو در هفته جاری برای همه دارم..... پر انرژی ،شاد و پیروز باشیم.....:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده