Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ سعی کن با همه چیز کنار بیایی. فرار نکن! زمین به شکل احمقانه ای گرد است!" (رسول یونان) پ.ن :هر بار بعدِ خوندنه این متن فقط یه نیشخند میزنم!!! 17 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ چه زود سهم روزهای خوب، یادش بخیرمی شود.. 12 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ مردم هم بیکارن چه چیزایی که نمی خوان قلب من سمت چپ است اماازمن می خواهند به راست بروم مگه میشه؟؟!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ خانواده همیشه هم خون بودن نیست... خانواده یعنی آدمهایی در زندگی تان که خواهان وجود شما در زندگی شان هستند آنهایی که شما را همانگونه که هستید می پذیرند کسانی که حاضرند هر کاری بکنند تا لبخند شما را ببینند کسانی که در هر شرایطی دوستتان دارن 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ چه مانتو قشنگی پوشیده بود یه مانتو نازک و گشاد با زمینه کاملا سفید و گل های اشکی به رنگ قهوه ای و به هم پیوسته با لاک ناخن های سفید... و شال قهوه ای سوخته ساده و یکنواختی که سفیدی صورتش را بهتر نشون میداد با یه عینک افتابی بزرگ و تخمه مرغی که چشم و ابرو هاش رو کاملا پوشیده بود بوی گل میخک میداد یا عطری تازه و خیلی جزییات دیگه که ظرافت های زنانه اش را نشون میداد گاهی وقتا به خودم میگم کاش زیبا پوشیدن یه فرهنگ بود همه جا، خونه، محیط کار ... و کاش درک میکردیم که دوست داشتن انسان ها از دوست داشته خودمون اغاز میشه دوست داشتن خودی که زیبا لباس پوشیدن یکی از نشونه های مهمش هست 32 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ خـــــــــــــــــــــــــــــدایا منم از نسل همون آدم و حواماااا بـــــــــــــــــــــــــــــــد داری امتحانــــــــــــــــــــــم میکنی دارم کم میارم خدا میدونم کارم اشتباهه ولی بــــــــــــــد قدم کج گذاشتم سیبِ بد جور وســـــــــــــــــوسه ام میکنه خـــــــــــــــــــــــــدایا نکن از این کارا باهام 26 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ چن وخ پیش رفته بودیم یه شهر دیگه واسه یه کاری...رفتم مسجدی که نزدیک اونجایی بود که کار داشتم...رفتم توو دیدم چن تا پیرزن نشسته ن.... یکیشون نگام کرد منم آروم بهش سلام کردم. با صدای بلند و گرم جوابمو داد! خیلی ناز و مهربون! بعد حالا دنبال مهر میگشتم یکی دیگشون گف دنبال چی میگردی خانمی؟اینجا همه چی هست....جانماز و ...هم اگه بخوای هس.. ای جــــــــانم....میخواس تبلیغ و تشویق کنه! چقدر خوشم اومد ازشون....خیلی دوس داشتنی بودن! و اینطوری علاقه ی من به پیرزنها چند برابر شد 27 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ دلم یه خونه چوبی ساده توشمال که روبه روی دریا باشه تو یه منطقه ای که خبری از الودگی شعار برچسب کلا دورازهمه که تا حس می کنم دلم گرفته یا خستم برم اونجا یه لیوان قهوه دااااااااااااااغ بگیرم دستم بشینم روصندلیم توبالکون اشفتگیموبریزم تودریاو ارامشش رو بگیرم هرچه قدردوست دارم بشینم به طلوع وغروب افتاب نگا کنم ولذب ببرم همین.. اینم زیاده عایا؟؟؟؟؟؟؟؟فقط کمی ارامش 18 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ دلم یه دلِ سیر گریه میخواد... از دست این آدمای گرگ خسته شدم... از این زندگی گرگی خسته شدم...! دلم مرگ میخواد... 18 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ حالا همیشه خدا عین جغد شبا بیدارما به درو دیوار میزنم خودمو خوابم نمیبره 1 امشبو میخوام بیدار بمونم انگار 12033 سال هس که نخوابیدم دیگه خواب هم با من از در شوخی داره وارد میشه 22 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ خدایا ینی خوشبختی تا این حد ؟؟؟ دارم رو دل میکنما 14 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ بدبختی که یکی دوتا نیست ...... نمیدونم چرا تا نمازمو شروع میکنم هر چی سکانس خنده دار تو خاطراتم دارم به ترتیب میان جلو چشم خدایا راضی نیستی ما دو قرون ثواب کنیم یهنی ؟؟؟ 13 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ چقدر سخته انتخابدوراهیه سختیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ یه روزِ پُـــــــــــــــر از استرس........اما با یه نتیجه فوق العاده:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: و بـــــــــــــــاز هم مثلِ همیشه: "ما میتوانیـــــــــــم" فوق البشر!! 19 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ یکی از صـــــــداهایی که حس غریب و غیرقابل وصفی رو بهم میده اذان موذن زاده ست... روز اول گذشت...خدایا سخت نگرفتی...شکرت...! 13 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ خدایا از تو معجزه میخواهم … معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت … تو خود بهتر میدانی ، معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند…. ناامید نیستم …فقط دلتنگم خسته ام، از اين روزهاي تكراري، از اين حس وحشتناك بي وزني، از اين تنهايي، از اين انزوا، از اين بي تفاوتي كه اين روزها همدمم شده..... خدايا كمكم كن. 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ مرد بودن به جنسیت ، ریش و سبیل یا هیکل گنده و خیلی چیزای دیگه نیست به سلامتی بابام که مرد بودنو یادم داده....................... 20 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ شايدم بالاتر.... از من و تو... از ما ..... همه چي بر مياد 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ اينكه كسي دوست داشته باشه روزه بگيره يا نگيره عقيده شخصيه و به خودش مربوطه... اما نميشه بر اون پزشك اجير صدا و سيما كه ميگه توي اين هوا 16ساعت نخوردن آب براي بدن مفيده لعنت نفرستاد... 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ امشب کاملا واسم واضح شد چقد بابای مهربون و معصومی دارم ، چقد احساس کردم تنهاست ، فقط ما 4 نفرو داره :sorry:، خداااااااااااا خدایا نیتمو میدونی کمکم کن ، خدایا میخوام بابامو ببرم به اوج ، به همون جا که خودش میخواد، خدایا کمکم کن 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده