*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سرم درد میکنه چشام مثل وزغ زده بیرون .خیلی خستم .از صبح تو گرما بیرونم دنبال بدبختی هام .چقدر اینروزها سخت میگذره 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ یه شعری توی پاورقی کتاب دینی دبیرستان داشتیم، خیلی جالب بود : توبه بر لب، سُبحه بر دست، دل پر از شوق گناه، معصیت را خنده می آید ز استغفار ما. حالا این شده حکایت من. 1 بار، 2 بار، 3 بار، 10 بار از کسی به خاطر اشتباهی که در حقت انجام داده میگذری و سکوت میکنی. چون باور داری انسان آمیخته با اشتباه است. اما باز برای بار 11 همون کار رو تکرار میکنه و واقعا برای بخشیدن خنده ام میگیرد. باید یک بار بررسی کنم این بخشیدن زیاد نشاندهنده خریت است یا بزرگی؟ اگر خریت هست، پس چرا اینقدر از دیگران یا حتی خدایان مورد باورمون انتظار داریم بخشش رو برای بار هزارم واسه ما انجام بدن؟ اگر بزرگی هست، پس چرا تاثیر این عمل بزرگ اینقدر در انسان ها از من گرفته تا دیگران کمه. 23 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ یک سرخورده ی اجتماعی و یک خالی از هر احساسی با هیچ چیز آرام نمیشود حتی با هر چیزی که روزی برایش خوشی داشت شده است وصف حال من میخواهم از همه جا دل ببرم از اینجا ، از آنجا از خودم از زندگی بخندم به روزگاری که سالیان سالست مرا بازیچه ی خود قرار داده قوز دراورده ام ، پیر شدم هنوز شناسنامه ام جوان است همین 29 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ گاهی اوقات دوست دارم دستشو بگیرم... بگم بشین باهات حرف دارم... 28 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ شیطونه میگه بزنم بره هوا هااااااااااااااااااااااما نه شیطونه کار اشتباهی میکنهگناه داره 20 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سرزمین من جاییست که بعد مرگ هرکس میگویند راحت شد. 21 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دستام میلرزه، قلبم تند تند میزنه یعنی چم شده من؟؟ 15 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ این روزا زیاد یادت می افتم ... نمی دونم چرا ... 16 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ الان کل مدارکم رو (کارت ملی، گواهینامه، تمام صفحات شانسنامه، عکس، اصل مدرک تحصیلی و ...) اسکن کردم گذاشتم تو ایمیلم. دیگه راحت. هرموقع جایی گیر کردم که این مدارکو میخواستم از یه کافی نتی جایی سریع پرینت میگیرم و استفاده میکنم. 16 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ سرسری رد شو و زندگی کن دقت زیادی "دق ات" می دهد ! 15 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ اخییییییییییییش امتحانا تمووووووم شد بالا خرهههههههه. بریم واسه یه تابستون عالیییییییییییییییی 17 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ امیدوارم هفته دیگه این موقع اگه زنده بودم حس خیلی خوبی داشته باشم 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ انتظار اینو نداشتمواقعا قسمت نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ امتحانات ما هنوز شروع نشدن. 1 تیر تازه شروع میشن :| 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ دوست داشتم نقش خیلی کوچکی در موفقیت برادرم داشته باشم و این بود که وقتی ازم خواست که اگر میتونم برای ترجمه یکی از مقالات پایان نامه ارشد کمکش کنم بدون هیچ درنگی قبول کردم با اینکه میتونست بده بیرون براش ترجمه کنن ،شاید اون هم دوست داشت که من اینکارو براش انجام بدم....قول دادم که امشب براش میل میکنم ولی این مدت چندان وقتی برای ترجمه نداشتم....امشب بیدار میمونم تا خواهر بدقولی نباشم.... 20 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ چقد این قسمت اوشین غمگین بود... گریه کردم براش الان سرم داره منفجر میشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ تا کی در انتظار گذاری به زاریم باز آی بعد از اینهمه چشم انتظاریم دیشب به یاد زلف تو در پرده های ساز جان سوز بود شرح سیه روزگاریم بس شکوه کردم از دل ناسازگار خود دیشب که ساز داشت سرسازگاریم شمعم تمام گشت و چراغ ستاره مرد چشمی نماند شاهد شب زنده داریم طبعم شکار آهوی سر در کمند نیست ماند به شیر شیوه وحشی شکاریم 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ شب اخرین امتحان از این دوره تحصیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوره بعدی کی باشه یا اصلا باشه یا نباشه رو فقط خدا میدونه قدر دانشجو بودن رو بدونید:icon_razz: 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ هـــی روزگار نگاه کن حالا الان که روبه رومه، من ناتوانم حتی توان زدن حرفامم ندارم خوشحال باش روزگار به هدفت رسیدی 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده