دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم اینقد خود خواه نباش .بذار زندگیمو بکنم 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ اگه میشد دکمه ریستارت رو بزنم و برگردم به عقب... خیلی چیزا عوض میشد...! 17 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ چ اتفاق خوشایندی......پست اول هرتاپیک بالای هر صفحه قرار گرفته......:hapydancsmil:اینکارو باید زودتر انجام میدادن.......ولی بازم خوبه.... مرسی از کسانیکه اینکارو انجام دادنا گه قسمت پاسخ ب موظوع رو هم ب صورت باز شده قرار بدن تا ما دیگه روش کلیک نکنیم عالی میشد 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ امروز همه رو اعصابن ایششششششششششششششششششششششششش 5 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ برعکس به نظر من بعضی از تاپیک ها اصلا نیازی به اینکه اول هر صفحه پست استارت زده بشه ندارند. در واقع ضایعس. مثل همین "گاهنوشته ها" یا تاپیک "وبگردی". پ.ن: این اصلا تبلیغ تاپیک "وبگردی" نیست. :texc5lhcbtrocnmvtp8 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ Life, isn't a bout waiting for the storm to pass... it's learning to Dance on the rain 11 لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ آن شب ... که مـــاه عاشـــقــانه هـــایمـان را ... تماشا می کرد ... آن شب که شب پره ها .. عاشــقـــانه تر .. نــــور را می جســـتند ...! و اتاقم .. سرشار از عطر بوسه و ترانه بود... ! دانستم.. تـــــو پـــژواک تمــــام عـــاشــقـانه های تاریخی...! 9 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ همیشه چیزهایی رو تو زندگی تجربه می کنیم که حتی یک لحظه هم بهش فکر نکردیم و به چیزهایی که ساعت ها فکر کردیم هرگز نرسیدیم....پس!!! . . تو زندگی همیشه منتظر غیره منتظره ها باش!!! پ.ن: دو نقطه whistle دو نقطه 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ از فردا اوج کار شروع میشه ، شبانه روزی و سخت ، و آخرشم جز یک یأس عمیق چیزی نصیبمون نمیشه 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ شــــــــــانــــــــس نداریم که ... بدون شرح 6 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ چقدر دلتنگ آن روزهاست این دل..... چی کدام روزها؟!؟!؟!؟؟؟؟!!؟!؟.....وقتی آن همه محبت و خوبی و شادی و خوشی را فراموش کرده ای چرا باید دوباره یادآوری کنم برایت؟؟؟ آههههههههههههههههههههه 13 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ هرکسی یه وقتایی غمگینه... اما بیـزارم... بیزارم از اونایی که فِرت فِرت تیریپ غمگینی بر میدارن.. نیاز به توجه دارن توجه کنید بهشون 17 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ کاش کسی نفهمد! که چطور رقص بغض آمیز لب هایم٬ مرا می شکند آخر از بس که نمی شکند این بغض لعنتی...! 23 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ بعضیا همون بعضیا بمونن بهتره ! ... 12 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خندیدی بی هوا.... من پَرت شد حواسم به آن لبخند... و چاقو برید!...برید هم دستم...هم دلم را.... این بار یوسف..... تو بودی 19 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ باز یه تصمیم جدید....امیدوارم کم نیارم! خدایا کمکم کن..... 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ غمگینم ....رد دادن مغز نوار مغزی این هفته م این بود امروز دیگه قاطی ترین حدش 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ قدیما آدما همدیگه رو دور میزدن...الان دیگه از روی هم رد میشن 22 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ تو با دود کردن سیگار آرام شدی و من با دود کردن رویاهایم . . . 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده