masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ زبان فرانسوی عاشقانه لهجه در تمام زبان های دنیاست. من این زبان رو خیلی دوست دارم و دوست دارم یاد بگیرم. واقعا خوش به حالتون که به این زبان مسلط هستید. میشه یه راهنمایی کنید که چطوری میشه این زبان رو مسلط شد؟ 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ [h=3]آموزش زبان فرانسه[/h] آپ شد 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ منم از امروز شروع کردم امیدوارم بتونم همه تلاشمو بکنم 4 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ منم میخوام یاد بگیرم.فقط کجاست محل یادگیری؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ منم میخوام یاد بگیرم.فقط کجاست محل یادگیری؟؟ سلام اینجا محل یادگیری و گفتگو هستش و اینجا هم فایلهای آموزشی رو میذاریم [h=3]آموزش زبان فرانسه 2 لینک به دیدگاه
rad0701 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ منم خیلی دوست میدارم اما صفر صفرم....میشه یاد گرفت؟ آموزش زبان نصرت آموزش زبان ايتاليايي 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۵ منم خیلی دوست میدارم اما صفر صفرم....میشه یاد گرفت؟ آموزش زبان فرانسه 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۷ یادش بخیر .تاپیک خوبی بود ،ذوق و شوق بچه ها ،همراهی آقا ناصر ،اینکه دور هم بیشتر یاد میگرفتیم و ..... بابت این حس خوب از همه دوستان و همراهان تاپیکمون متشکرم..........:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۷ یادش بخیر .تاپیک خوبی بود ،ذوق و شوق بچه ها ،همراهی آقا ناصر ،اینکه دور هم بیشتر یاد میگرفتیم و ..... بابت این حس خوب از همه دوستان و همراهان تاپیکمون متشکرم..........:icon_gol: اره واقعا.هر چند من هیچی یاد نگرفتم:icon_pf (34):ولی جز اولین نفراتی بودم که کتابا رو خریدم. کاش بشه که ادامه بدیم. 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ :banel_smiley_4: آقا ناصر با شماست فرنوش فکر کنم ،من که فعلا معافم فرنوش میدونی که.... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ آقا ناصر با شماست فرنوش فکر کنم ،من که فعلا معافم فرنوش میدونی که.... حالا که یه ذره وقت دارم دلم میخواد یه کار مثبتو شروع کنم. اون که بلههههههه شما الان بیشتر باید استراحت کنی. 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ حالا که یه ذره وقت دارم دلم میخواد یه کار مثبتو شروع کنم. اون که بلههههههه شما الان بیشتر باید استراحت کنی. قبلیا رو بخون برسون تا اینجا تا ببینیم چی میشه 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ قبلیا رو بخون برسون تا اینجا تا ببینیم چی میشه یعنی با هم بخونیم.مثل.............:icon_pf (34)::ws28: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۷ یعنی با هم بخونیم.مثل.............:icon_pf (34)::ws28: میبینی که جمع نبستم ،حمایتت میکنم... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۷ میبینی که جمع نبستم ،حمایتت میکنم... بسیار عالی.ببینم چی پیش میاد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده