Saba Heidari 14145 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام سلام خب خب، تالار شهرسازی دست به کار شده تا یه مسابقه ی عالی راه بندازه با تشکر از فائزه و ادمین بزرگ قراره تو این مسابقه ایده ها و نظراتتون رو واسه بهبودی یه فضای شهری بگین. اولین فضای شهری مورد بررسی>>>>>> میدان انقلاب تهران میدان انقلاب (در گذشته: میدان ۲۴ اسفند) میدانی است در شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که در تقاطع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار دارد. این میدان یکی از میدانهای اصلی شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به شمار میرود. به دلیل مرکزیت این میدان، و نیز امکان دسترسی به دیگر مناطق شهر، روزانه افراد بسیاری از این میدان میگذرند. بیشترین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و انتشارات در خیابان انقلاب فعالیت میکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در شمالشرقی میدان، سینماهای مرکزی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در جنوب غربی میدان، و شمال و جنوب میدان نیز بازار عرضهٔ مواد غذایی قرار دارند. خب اینم توضیحات لازم در مورد میدون انقلاب. البته اکثرا با این میدون اشنایی دارین. حالا شروع کنید شرکت برای تمامی رشته ها ازاد است ایراداتشو ببینید و نظراتتون رو واسه بهبودیش بگین. نظراتتون رو به صورت خصوصی واسه من بفرستید. اسپم ممنوع. نظراتی که اینجا داده میشه در نظر سنجی شرکت داده نمیشه و اما جوایز مدال اندیشه طلایی >>>>>>>به کسی که بهترین نظر رو داده بشه و رای بیاره نفر اول 200 امتیاز نفر دوم 150 امتیاز نفر سوم 100 امتیاز منتظر حضورتون هستیم. تا روز شنبه 18 ام نظراتتون رو خصوصی واسم بفرستید 53 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ آخ جون ازین مسابقه هاست که من دوست دارم:gnugghender: 18 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ عجب جایی رو هم انتخاب کرده واسه اصلاح 13 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ چه مسابقه جالبی...صبا تو هم دست به برگزاری یک طوفان فکری زدی... 14 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ چه مسابقه جالبی...ایولا... ولی کاش مدت زمانش رو کم میکردید...به نظرم خیلی طولانیه... 11 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ میدان انقلاب: یه طومار باید براش بنویسم. 11 لینک به دیدگاه
Creative City 1017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ شما حالتون خوبه اخه حداقل یه پلان از این فضا بذار یه چنتا عکس یه آماری کاربری ها جاشون تو پلان... برا من اومدی فقط این نیم کاسه گذاشتی میدان چیه 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ اخجون مسابقهههههههههههههههههههه :2rqfst4: مدالللللللللللللللللللللللللللللللللللللل:dancegirl2: امتیاززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شهرسازییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: عاشقتم صباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا با مصطفی موافقم ، عکسارو بیشتر بزار با زوایای مختلف :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واسه من که اونجا نیستم سخته با یه عکس توضیح بدم :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ دوستان فقط حواسشون باشه از زیر این میدون مترو رد میشه ها. یعنی اون حالت پنجره مانندی که رو سازه است دقیقا زیرش راهروی متروئه. ینی یه طرحی ندین که نشه اجراش کرد. 12 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ خب چند خط بنویسیم؟ میشه سازه اش رو هم نقد کنیم؟ نه از لحاظ معماری، از لحاظ سازه ای. فقط همین سازه وسط میدان یا اطرافش و اونایی که تو عکس نیست هم میشه؟ 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ به به عجب مسابقه خوبی دست شما درد نکنه به نظر من مهمترین مشکل میدان انقلاب اینه که به زبون خیلی ساده اینجا بی صاحبه یعنی چی بی صاحبه یعنی اینکه این میدون در مرز مناطق چنتا شهرداریه اینجا رو هم که می شناسید هر نهادی دنبال پاسگاری مسئولیت به نهاد دیگه هستن و همین باعث میشه اینجا شلم شوربا بشه یه ساختون چند طبقه هستش که نماش اختصاص پیدا کرده به تبلیغ گاج که البته چند مدتیه تبلیغ گاج رو برداشتن یه چیز دیگه جاش اومده که ابعادش غول آساس المان هایی که وسط میدونه اصلا معلوم نیست چی هستش...این برجستگی داخل میدون که شبیه دایره یا بیضیه من از دکتر پاکزاد شنیدم که پلانش لوزی شکله ولی معلوم نیست چی هستش 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ دوستان فقط حواسشون باشه از زیر این میدون مترو رد میشه ها.یعنی اون حالت پنجره مانندی که رو سازه است دقیقا زیرش راهروی متروئه. ینی یه طرحی ندین که نشه اجراش کرد. ای بابا خوب اینجوری که نمیشه ، من اینارو نمیدونستم شاید خیلی مواردی که مد نظرم باشه رو هم ازش ندونم صبا یه کاری بکن 12 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ بچه ها میشه بگید دقیقا از کجاهاش بگیم؟ یعنی فقط ساخت میدون یا مشکلات شهری اطراف رو هم بگیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ شما حالتون خوبه اخه حداقل یه پلان از این فضا بذار یه چنتا عکس یه آماری کاربری ها جاشون تو پلان... برا من اومدی فقط این نیم کاسه گذاشتی میدان چیه اخجون مسابقهههههههههههههههههههه :2rqfst4:مدالللللللللللللللللللللللللللللللللللللل:dancegirl2: امتیاززززززززززززززززززززززززززززززززززززز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شهرسازییییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: عاشقتم صباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا با مصطفی موافقم ، عکسارو بیشتر بزار با زوایای مختلف :5c6ipag2mnshmsf5ju3 واسه من که اونجا نیستم سخته با یه عکس توضیح بدم :icon_pf (34): مرسی از استقبالتون. تو گوگل سرچ کنید اطلاعاتی هست راجع به میدون خب چند خط بنویسیم؟میشه سازه اش رو هم نقد کنیم؟ نه از لحاظ معماری، از لحاظ سازه ای. فقط همین سازه وسط میدان یا اطرافش و اونایی که تو عکس نیست هم میشه؟ بله دوست عزیز میشه نقد کنید اما واسه مسابقه باید نطراتتون رو واسه بهبودی این فضا بگین به به عجب مسابقه خوبی دست شما درد نکنهبه نظر من مهمترین مشکل میدان انقلاب اینه که به زبون خیلی ساده اینجا بی صاحبه یعنی چی بی صاحبه یعنی اینکه این میدون در مرز مناطق چنتا شهرداریه اینجا رو هم که می شناسید هر نهادی دنبال پاسگاری مسئولیت به نهاد دیگه هستن و همین باعث میشه اینجا شلم شوربا بشه یه ساختون چند طبقه هستش که نماش اختصاص پیدا کرده به تبلیغ گاج که البته چند مدتیه تبلیغ گاج رو برداشتن یه چیز دیگه جاش اومده که ابعادش غول آساس المان هایی که وسط میدونه اصلا معلوم نیست چی هستش...این برجستگی داخل میدون که شبیه دایره یا بیضیه من از دکتر پاکزاد شنیدم که پلانش لوزی شکله ولی معلوم نیست چی هستش جوزف عزیز خصوصی بگو واسه بهبودش چه کارایی میشه کرد ای بابا خوب اینجوری که نمیشه ، من اینارو نمیدونستم شاید خیلی مواردی که مد نظرم باشه رو هم ازش ندونم صبا یه کاری بکن منم هرچی اطلاعات داشتم گذاشتم. اما چشم بازم میگردم بچه ها میشه بگید دقیقا از کجاهاش بگیم؟ یعنی فقط ساخت میدون یا مشکلات شهری اطراف رو هم بگیم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 از کل فضا میتونی ایراد بگیری هم مشکلات و هم ساخت و هم از لحاظ اجتماعی و اقتصادی و امنیتی و همه چی دیگه و نظراتت رو واسه بهبودیش بگی 10 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ سلام مسابقه جالبیه دستتون دردنکنه ولی اگر میتونید توضیحات جامعی ازاین میدان بدید پیداست میدانش خیلی پرتردده ولی واسه من که اهل تهران نیستم گنگه مثلا مترو را اصلا نمیدونستم یا مثلا بگید تواوج و پیک ترافیک این میدان چه شکلی میشه؟ اینا همش تو نقدیه میدان موثره که اول آدم اونجارا بشناسه و بعد دست به نقد بزنه مرسی 7 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ خب نگفتی تو چند خط؟ اینجور که بوش میاد باید درباره ش مقاله یا پایان نامه کارکرد 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده