Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ المان هایی که وسط میدونه اصلا معلوم نیست چی هستش...این برجستگی داخل میدون که شبیه دایره یا بیضیه من از دکتر پاکزاد شنیدم که پلانش لوزی شکله ولی معلوم نیست چی هستش پلانش تو اتصال به خیابونای اطراف میشه لوزی. اگه بچه ها عکسای دیگه از فضاهای اطراف میدون دارن بذارن تو تاپیک بهتره به نظرم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ به به عجب مسابقه خوبی دست شما درد نکنهبه نظر من مهمترین مشکل میدان انقلاب اینه که به زبون خیلی ساده اینجا بی صاحبه یعنی چی بی صاحبه یعنی اینکه این میدون در مرز مناطق چنتا شهرداریه اینجا رو هم که می شناسید هر نهادی دنبال پاسگاری مسئولیت به نهاد دیگه هستن و همین باعث میشه اینجا شلم شوربا بشه یه ساختون چند طبقه هستش که نماش اختصاص پیدا کرده به تبلیغ گاج که البته چند مدتیه تبلیغ گاج رو برداشتن یه چیز دیگه جاش اومده که ابعادش غول آساس المان هایی که وسط میدونه اصلا معلوم نیست چی هستش...این برجستگی داخل میدون که شبیه دایره یا بیضیه من از دکتر پاکزاد شنیدم که پلانش لوزی شکله ولی معلوم نیست چی هستش به به تقریبا داری جواب مسابقه رو میدی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ خب نگفتی تو چند خط؟ هر چقدر که خودتون صلاح میدونید سلام مسابقه جالبیهدستتون دردنکنه ولی اگر میتونید توضیحات جامعی ازاین میدان بدید پیداست میدانش خیلی پرتردده ولی واسه من که اهل تهران نیستم گنگه مثلا مترو را اصلا نمیدونستم یا مثلا بگید تواوج و پیک ترافیک این میدان چه شکلی میشه؟ اینا همش تو نقدیه میدان موثره که اول آدم اونجارا بشناسه و بعد دست به نقد بزنه مرسی تقریبا مرکز شهره. تو طرح ترافیک هست. اوایل صبح و از ساعت 4_5 بعد از ظهر به بعد پر ترافیکه. خط brt داره. دسترسی هاش هم به کارگر جنوبی و شمالی و خیابان ازادی از شرق و غربه. مترو هم داره. دانشگاه تهران هم حوالی همین میدونه به به تقریبا داری جواب مسابقه رو میدی ؟ نه عزیزم. تو جواب باید ایده هاتو بدی که چیکارش کنی بهتر میشه 3 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ امیدوارم این عکس به درد دوستان بخوره از گوگل ارث گرفتم بازماگه نقشه یا پلان و عکسی پیدا کنم حتما میذارم 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ هر چقدر که خودتون صلاح میدونید تقریبا مرکز شهره. تو طرح ترافیک هست. اوایل صبح و از ساعت 4_5 بعد از ظهر به بعد پر ترافیکه. خط brt داره. دسترسی هاش هم به کارگر جنوبی و شمالی و خیابان ازادی از شرق و غربه. مترو هم داره. دانشگاه تهران هم حوالی همین میدونه نه عزیزم. تو جواب باید ایده هاتو بدی که چیکارش کنی بهتر میشه یاابالفضل چیز دیگه ای نداره؟ این میدون بااین اندازه تحمل این همه تراکم را عمرا نداره کوچکه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ یاابالفضل چیز دیگه ای نداره؟این میدون بااین اندازه تحمل این همه تراکم را عمرا نداره کوچکه اره میدون کوجیکیه اما حجم تراکمش خیلی زیاده و همیشه ام ترافیکه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ یه سوال دیگه همه خیابانهای متصل به این میدون دوطرفه هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ یه سوال دیگه همه خیابانهای متصل به این میدون دوطرفه هست؟ نه . خیابان کارگر شمالی یه طرفست کارگر جنوبی هم یک طرفست. 3 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ یه سوال دیگه همه خیابانهای متصل به این میدون دوطرفه هست؟ کارگر شمالی از میدان انقلاب تا بلوار کشاورز- و جلال آل احمد تا چهار راه امیرآباد یک طرفه است. از بلوار تا جلال آل احمد- و چهارراه امیرآباد به بالا دوطرفه است.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ تا الان 3 نظر. بچه ها عجله کنید 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ تا الان 3 نظر. بچه ها عجله کنید چرا عجله؟ 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ چرا عجله؟ اسپم نکن چونکه من میگم. بدو دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ دوستان تا شنبه فرصت دارند که میدان انقلاب را به نقد بگذارند مشتاقانه منتظر دیدن ایده برنده این نظرسنجی هستم ببینم چه نظری میده واسه این میدان مرسی ازصباخانم استارتر محترم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ پنج نظر. بدووووووووئید 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ پنج نظر. بدووووووووئید امشب میفرستم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ امشب میفرستم 7 نظر. بدووووووووووووووویید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده