kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ دوستان دوستان آرام باشید ... قرار نیس که هر مسابقه ای برنده داشته باشه ... مسابقه دو که نیست که حتما یکی اول بشه و بقیه بعد اون ... داور مسابقه منم ... پس بعید میدونم کسی مدال بیاره .. پس این مسابقه تجربه ای میشه واسه کسب مدال برای دوره بعد شوخی میکنی؟ به من رای بده پس 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ :vahidrk:تو فقط به من رای میدی ما انسان های آزاده و جایز الخطایی هستیم...خب شاید واقعا طرح آریودخت بهتر باشه و پیشنهاد مالیش چرب تر خب من اونموقع نمیتونم حق و ناحق کنم 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حالا درسته که الان دوستان اون ور میز نشستن ولی ما هم خیلی اون ور میز نشستیم و می شینیم (این رو دکتر عباس زادگان مشاور تهیه کننده طرح میدان فردوسی موقع دفاع از طرحش به داورا گفت) یه جورایی اشت داورا رو تهدید می کردول در کل چه مدال بدی چه ندی رای من با kavirsky25 هستش... میسیییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اینم نظر سنجی http://www.noandishaan.com/forums/thread103628.html 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ما انسان های آزاده و جایز الخطایی هستیم...خب شاید واقعا طرح آریودخت بهتر باشه و پیشنهاد مالیش چرب تر خب من اونموقع نمیتونم حق و ناحق کنم خاک وچوکمممممممممممممممم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ صورتحساب رو به پیوست پست می کنم:gnugghender:در ضمن همین رو واسهkavirsky25 میفرستم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ما انسان های آزاده و جایز الخطایی هستیم...خب شاید واقعا طرح آریودخت بهتر باشه و پیشنهاد مالیش چرب تر خب من اونموقع نمیتونم حق و ناحق کنم :4chsmu1: لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ ما انسان های آزاده و جایز الخطایی هستیم...خب شاید واقعا طرح آریودخت بهتر باشه و پیشنهاد مالیش چرب تر خب من اونموقع نمیتونم حق و ناحق کنم جوزفین عزیزززززززززززززم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خاک وچوکمممممممممممممممم:icon_pf (34): شوما خیلی تابلوییدا لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ خانم ها واقایونی که تبلیغ کردن( فاطمه و هانیه) نظراتتنو جذف شددو ساعت نبودم. چه خبره انقدر اسپم؟؟؟؟؟؟؟؟ دستور میدم نفری 5000 امتیاز ازتون کم شه. پس هانیه بدهکار میشه به انجمن باید ظرفا رو بشوره استاد مرتضی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه چی نظر ندادی؟؟؟؟؟ چشم امیده شاگردا به شوما بود. صباااااااااااااااااااا؟ عشقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ظرف بشورم؟:icon_pf (34): امتیازای منو حذف میکنی؟ گناه دارما 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ اینم نظر سنجیhttp://www.noandishaan.com/forums/thread103628.html میسی صبایی رای دادیم 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ صباااااااااااااااااااا؟ عشقم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ظرف بشورم؟:icon_pf (34):امتیازای منو حذف میکنی؟ گناه دارما حالا چون شومایی با جوزفین و فاطمه بشورین ظرفا رو 2 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حالا چون شومایی با جوزفین و فاطمه بشورین ظرفا رو میسی لطف 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ حالا چون شومایی با جوزفین و فاطمه بشورین ظرفا رو من چرا ؟ اون دوتا حرفاشون بوداره من اینوسط هیچکارم 1 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۱ من چرا ؟ اون دوتا حرفاشون بوداره من اینوسط هیچکارم چون اسپمات زیادن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده