mim-shimi 25686 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 چقد جیگر بود حدود 7-8 سال پیش یه خبرنگار از رونالدو پرسیده بود که تو ایران خیلی طرفدار دارین، چه حرفی براشون دارین؟ با اون قیافش گفته بود مگه ایرانم تلویزیون هست؟!!!!! از اون موقع میخوام گیرش بیارم تو بن بست، با تریلی 18 چرخ هی از روش رد بشم(همراه با دنده عقب!) 3
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2012 چقد جیگر بود حدود 7-8 سال پیش یه خبرنگار از رونالدو پرسیده بود که تو ایران خیلی طرفدار دارین، چه حرفی براشون دارین؟ با اون قیافش گفته بود مگه ایرانم تلویزیون هست؟!!!!! از اون موقع میخوام گیرش بیارم تو بن بست، با تریلی 18 چرخ هی از روش رد بشم(همراه با دنده عقب!) حالا از خودت بپرسند توی گینه بیسائو طرفدار داری چی میگی؟ 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2012 آخه رئال هم شد تیم.... تیم هم بارسا... آره شد تیم فعلا که باختید 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 آره شد تیمفعلا که باختید یعنی همین دیگه...ظرفیت ها اینقدر پایینه... همینه که به ازای هر 2-3 برد یه برد میشه من چندان فوتبالی نیستم...ولی حب بارسا دارم....از بازیهاش هم شاید فقط در اخبار بصورت گذرا بشنوم اون هم سالی یکبار شاید ... ولی فقط بارسا...بازی قبلی رو هم با 2 بازی قبلیشون که یادتونه....فقط یادمه که برده...پس بیشتر ازین سوال نفرمایید 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 7 بهمن، 2012 البته از رئالی ها هم برای اینکه دلشون نسوزه یه چند تا از بازیکناشون رو از قدیم الایام بازیشون رو میپسندم... 3
*pedram* 21266 ارسال شده در 8 بهمن، 2012 یه باخت هایی وجود دارن که هیج کدوم از کارشناسان نه تنها از اونا به عنوان باخت یاد نمی کنن بلکه به عنوان برد یاد می کنن مثل این بازی و یا بازی سال قبل با چلسی. تو این بازی سلتیک فقط 2تا ضربه تو چهار چوب داشت و همون ها هم رفت تو گل در مقابل بارسا 2تا تیرک زد و همونطور که آمار نشون میده تیم سلتیک تو قوطی بوده و اصلا حرفی برای گفتن نداشت فقط روی بد شانسی محض مثل بازی با چلسی باخت. 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 بهمن، 2012 حالا از خودت بپرسند توی گینه بیسائو طرفدار داری چی میگی؟ اتفاقا به این فکر می کردم که تا کجاها طرفدارای من پخش شدن انگاری به اونجاها هم رسیده معلومه خب میگفتم من متعلق به همه مردمم
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 اتفاقا به این فکر می کردم که تا کجاها طرفدارای من پخش شدنانگاری به اونجاها هم رسیده معلومه خب میگفتم من متعلق به همه مردمم همون "تا کجاها" یعنی اینکه "مگه اونجا هم تلویزیون داره" 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 همون "تا کجاها" یعنی اینکه "مگه اونجا هم تلویزیون داره" خودم معنیشومیدونم که این نیس! شما اشتباه متوجه شدین!! به هر حال آوازه من دهن به دهن میچرخه که البته این مثال شما اصلا راجع به کریس صدق نمیکنه 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2012 کریستیانو رونالدو کفش طلای سال 2011 خودش رو با مبلغ 1.5 میلیون یورو فروخت، تا هزینه ش رو صرف بازسازی مدارس تخریب شده در نوار غزه کنه. 3
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 20 بهمن، 2012 فوتبالیستهای رئال اگر میدونستن اینجا طرفداراش زیادن حتما نواندیشان عضو میشدن 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 21 بهمن، 2012 کریستیانو رونالدو کفش طلای سال 2011 خودش رو با مبلغ 1.5 میلیون یورو فروخت، تا هزینه ش رو صرف بازسازی مدارس تخریب شده در نوار غزه کنه. منبع خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا به فرض اگه اینکارو هم کرده باشه، دستش درد نکنه اما این چیزی به اون عدم اخلاقش اضافه نمیکنه 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 دیشب بازی 1-1 شد ولی انصافا داوری خوب نبود چند صحنه خیلی حساس میتونست باشه برای رئال که داور خطا نگرفت. حیف شد مساوی هم حق من سیتی نبود :icon_razz: 2
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 22 بهمن، 2012 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]آقاي خاص رکوردشکني کرد[/h] [h=2] ژوزه مورينيو شب گذشته در ديدار مقابل منچسترسيتي به عنوان جوانترين مربي صدمين حضورش در ليگ قهرمانان اروپا را پشتسر گذاشت.[/h][/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] 2
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 27 بهمن، 2012 ببین چه طرفدارایی از چه طرفداراهایی باشخصیت دیگه ای تایپیک طرفداری کپی نمیکنن درشو تخته کن :vahidrk: 1
Mr. Specific 43573 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 ببین چه طرفدارایی از چه طرفداراهایی باشخصیت دیگه ای تایپیک طرفداری کپی نمیکنندرشو تخته کن :vahidrk: دور شو ای شیطان رجیم :vahidrk: 1
ارسال های توصیه شده