آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ خوب لنز گذاشتی و رنگ کردی اون منم ، لنز گذاشتی خوب متوجه نشدی:167: یکم زیاد عوض شدم جلاالخالق اجی دستای تو این مدلی نبود که:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ من که شمارو تو فیس بوک ندیدمنمایشگاهم که جز حرفتون که گفتید رسیدی زنگ بزن چیزی یادم نمونده تصور من قبل از دیدن و بعد از دیدن شماهنوز ای جووونم!!! لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ @Rostam18 http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ در 2 دقیقه قبل، BISEl گفته است : @Rostam18 http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب دیدی! حدس من چطور بود؟ ? لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : @adamak-h برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی ی ی دوست جان والا من عذاب وجدان می گیرم از اینکه توی تصوراتت انقدر خوب هستم:)))) این عینکم توی واقعیت بهم میومد تست کردم:دی 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ در در 26 مرداد 1398 در 02:21، adamak-h گفته است : مرسی ی ی دوست جان والا من عذاب وجدان می گیرم از اینکه توی تصوراتت انقدر خوب هستم:)))) این عینکم توی واقعیت بهم میومد تست کردم:دی تصوری است که خودت با رفتارت ساختی ? موبارک باشه? 1 لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ در 16 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : @سین.دخت سنش به من میخوره :دی 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ در 8 دقیقه قبل، سین.دخت گفته است : سنش به من میخوره :دی به هر حال ی کوجولو میشناسمتون! دی 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۸ در 8 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : @پارادوکس سلام عکس برام بار نمیشه..... ببین چ عکسی ِِ ک خودش صلاح نمیدونه من ببینمش??? 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در در 15 مهر 1398 در 06:29، پارادوکس گفته است : سلام عکس برام بار نمیشه..... ببین چ عکسی ِِ ک خودش صلاح نمیدونه من ببینمش??? سلام آره شاید صلاح بود نبینیش نمیدونم! دی 2 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۸ در 2 ساعت قبل، Rostam18 گفته است : سلام آره شاید صلاح بود نبینیش نمیدونم! دی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چ عصبانی?????? مرسی??? 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۸ تو این روزا ! @نفحات @adamak-h 1 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده