B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من وقتی از دست کسی عصبانی میشم از الگوی خاصی پیروی نمیکنم، معمولن بلند بلند با خودم صحبت میکنم و به طرف بد و بیراه میگم و مثلن اگه تو خونه باشم یا جایی که در داشته باشه درا رو محکم میکوبم و خارج میشم و اگه ........آخرین دفه ای که شدیدن عصبانی شدم، چون نمیتونستم به اون شخص مشت بزنم، مشتمو زدم به دیوارو اونقدر محکم مشت زدم(مثل گراز بودم خب :)) که دوتا از استخونای کف دستم (دوتای کوچیک) شکست. دو تا عمل جراحی رو دستم انجام شد که تو عمل آخرش با پین استخونامو کنار هم نگه داشتن و همین چند روز پیش بازش کردن...ولی دلم نسوخت چون یارو داشت زور میگفت. الانم یه احترام خاصی برام قائله. از اون موقع فهمیدم که هنگام عصبانیت اصلن باید از محلش خارج شد و بهش فکرم نکرد. :w58: 4 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ معمولا خیلی عصبانی نمیشم. اگه طرف از نزدیکانم باشه، شاید یه داد سرش بزنم. ولی در مقابل غریبه تر ها، سکوت. ولی از رفتارم نشون میدم ناراحتم. 10 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من خیلی به ندرت عصبانی میشم, امممممماااا وای به روزی که عصبانی بشم (البته تو اون حالت هم تا سرحد توانم خودم رو کنترل میکنم) 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ فقط لال شه و جلوی چشام نباشه...چون خیلی بد عصبانی می شم ..خیلی 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ سلام. منم سر خودم خالی میکنم یا میشینم گریه میکنم. یا با یکی از دوستای نزدیکم درد و دل میکنم 9 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ بستگی باشه طرفم کی باشه اگه ناراحت باشم کلا مجبور میشم نهایتش یه جای خلوت گیر بیارم گریه کنم وقتی عصبانی میشم طرف نزدیکانم باشه شروع میکنم دعوا و دادو بداد نزدیکانم نباشه سکوت میکنم تا به موقع جواب طرفو بدم 9 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من که اگه عصبانی بشم ... دوست دارم طرفو بزنمش که از حال بره ... ولیی تا الان موقعیتش پیش نیومده سعی میکنم اون زمان هیچ حرفی نزنم که بعد پشیمون شم ... ولی از خودم باشم دوست دارم جنازش کنم 8 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ بستگی باشه طرفم کی باشه اگه ناراحت باشم کلا مجبور میشم نهایتش یه جای خلوت گیر بیارم گریه کنموقتی عصبانی میشم طرف نزدیکانم باشه شروع میکنم دعوا و دادو بداد نزدیکانم نباشه سکوت میکنم تا به موقع جواب طرفو بدم اینو راست میگه ها. عصبانی که بشه اگه از دوستامون باشه یکم دادو بیداد میکنه. اما وقتی از یه فرد خاص ناراحته نمیشه طرفش رفت 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اگه موضوعی ناراحتم کنه سکوت میکنم خیلی دیر عصبانی میشم ولی وای به روزی که عصبی بشم.بسته به اینکه طرف کی باشه داد میزنم.و بی منطق هم میشم 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اینو راست میگه ها. عصبانی که بشه اگه از دوستامون باشه یکم دادو بیداد میکنه.اما وقتی از یه فرد خاص ناراحته نمیشه طرفش رفت اصلا تابلو نبود عزیزم ، خودتو ناراحت نکنیا 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ همین الان یکی تو همین انجمن عصبیم کرد. فقط رفتم به یکی از دوستای انجمنم گفتم 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ من وقتی از دست کسی عصبانی میشم از الگوی خاصی پیروی نمیکنم، معمولن بلند بلند با خودم صحبت میکنم و به طرف بد و بیراه میگم و مثلن اگه تو خونه باشم یا جایی که در داشته باشه درا رو محکم میکوبم و خارج میشم و اگه ........آخرین دفه ای که شدیدن عصبانی شدم، چون نمیتونستم به اون شخص مشت بزنم، مشتمو زدم به دیوارو اونقدر محکم مشت زدم(مثل گراز بودم خب :)) که دوتا از استخونای کف دستم (دوتای کوچیک) شکست. دو تا عمل جراحی رو دستم انجام شد که تو عمل آخرش با پین استخونامو کنار هم نگه داشتن و همین چند روز پیش بازش کردن...ولی دلم نسوخت چون یارو داشت زور میگفت. الانم یه احترام خاصی برام قائله. از اون موقع فهمیدم که هنگام عصبانیت اصلن باید از محلش خارج شد و بهش فکرم نکرد. ما کلاً مخلص شما هم هستیم.:girlhi: گفتم در جریان باشی. خدا پشت و پناه شما باشد. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ کلاً عصبانی کردن من کار حضرت فیله. خیلی کم عصبانی میشم. ولی اگه عصبانی شم اصلاً رودرواسی و اینا ندارم، قشنگ با طرف با حفظ خونسردی جر و بحث کاملی میکنم. تو اوج عصبانیت و بحث خیلی خونسرد به دعوا ادامه میدم. بعضی موقع ها خودم خندم میگیره از این همه خونسردی. 5 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اینو راست میگه ها. عصبانی که بشه اگه از دوستامون باشه یکم دادو بیداد میکنه.اما وقتی از یه فرد خاص ناراحته نمیشه طرفش رفت بیا شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: اون فرد خاص هم اول اسمش حامده مگه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ بیا شاهد از غیب رسید:hapydancsmil: اون فرد خاص هم اول اسمش حامده مگه نه؟ 1 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ همین الان یکی تو همین انجمن عصبیم کرد. فقط رفتم به یکی از دوستای انجمنم گفتم صبا اونیکه عصبانیت کرد منکه نبودم؟ 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ کلاً عصبانی کردن من کار حضرت فیله.خیلی کم عصبانی میشم. ولی اگه عصبانی شم اصلاً رودرواسی و اینا ندارم، قشنگ با طرف با حفظ خونسردی جر و بحث کاملی میکنم. تو اوج عصبانیت و بحث خیلی خونسرد به دعوا ادامه میدم. بعضی موقع ها خودم خندم میگیره از این همه خونسردی. اگه اون آدم زبون ن... باشه چی بازم باهاش خونسرد حرف میزنی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۱ اگه اون آدم زبون ن... باشه چی بازم باهاش خونسرد حرف میزنی؟؟؟ اتفاقاً تمام لذتش به اینه که طرف زبون نفهم باشه. چون من کلاً عصبانی که نمیشم واسه تنوع بحث میکنم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده