رفتن به مطلب

وقتی از یه نفر ناراحت یا عصبانی هستم دوست دارم ...

ارسال های توصیه شده

سلام دوستای خوب و عزیزم:icon_gol:

ازتون میخوام این جمله رو کامل کنید:a030:

وقتی از یه نفر ناراحت یا عصبانی هستم دوست دارم ...

منظورم نهایت عصبانیته :w02:

( این ناراحتی یا عصبانیت شاید امروز واست اتفاق افتاده باشه یا در گذشته ) :w16:

ببینید دوستان ما به این کاری نداریم که تو دنیای واقعیت این اتفاق میفته یا نه ، اون حس قلبیتونو بنویسین .تو پست خودم مثال زدم که ، ممنون :4chsmu1:

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اولیشو خودم میگم:ws3:

ببینید یه وقتایی اون کاری که دوس داری رو نمیتونی انجام بدی اما قلبا و با نهایت وجود و احساست ارزو میکنی که کاش میشد اما بنا به دلایلی باید خودتو کنترل کنی:w000:

مثلا من همیشه دلم میخواست میشد با همه توانم طرفو گاز میگرفتم:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه

وقتی از یه نفر عصبانی و ناراحت هستم، فقط باید از اطراف افراد یا محیط عامل ناراحتی بندازم و برم.

بی تفاوتی چیزی بود که خیلی دیر یاد گرفتمش و انتقام و کینه هنگام عصبانیت بزرگترین اشتباه.

فقط باید عصبانی شد و سر رو پایین انداخت و رفت ........:icon_razz:

• Like 16
لینک به دیدگاه

دوست دارم با مشت بزنم تو فکش یه بار خودمو کنترل کردم و با مشتم کوبیدم به دیوار که النگوم شکست خیلی ناراحت شدم :icon_pf (34):

پس نتیجه می گیریم خونسرد باشیم و در دل به او بد و بیراه بگوییم تا به خود ضرر نرسانیم

• Like 7
لینک به دیدگاه
وقتی از یه نفر عصبانی و ناراحت هستم، فقط باید از اطراف افراد یا محیط عامل ناراحتی بندازم و برم.

بی تفاوتی چیزی بود که خیلی دیر یاد گرفتمش و انتقام و کینه هنگام عصبانیت بزرگترین اشتباه.

فقط باید عصبانی شد و سر رو پایین انداخت و رفت ........:icon_razz:

یه جاهایی کارتون درسته اما فک نمیکنی اگه همیشه اینکارو بکنیم خیلی به نفع خودمون نیس؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

من که همیشه سعی میکنم سکوت کنم چون میترسم حرفی بزنم که بعد از زدن اون حرف پشیمون باشم

• Like 10
لینک به دیدگاه
یه جاهایی کارتون درسته اما فک نمیکنی اگه همیشه اینکارو بکنیم خیلی به نفع خودمون نیس؟

تصمیم هنگام خشم و عصبانیت، احتمال غیر عقلانی بودنش خیلی خیلی زیاده.

موقع عصبانیت اصلا نباید اقدامی کرد، چون حوادثی پیش میاد که دیگه نمیشه جمعش کرد.

اما اگر احساس شد حقی خورده شده، بهتره سر فرصت بسته به میزان حق خوری و با آرامش اقدامی صورت بدیم.

تجربه های تلخ و شیرینی توی این زمینه دارم. :hanghead:

• Like 10
لینک به دیدگاه

الان به شدت از دست استاداي طرح يكمون عصبانيم:w000:...خيلي خيلي دوست داشتم با دوتا دستام گلوشو مي گرفتم خفش مي كردم!:brodkavelarg:...ولي مي دونم هيچ جوره نميشه...:sigh:

اين پست صرفا جهت تخليه عصبانيت در وضعيت حاد موجود مي باشد:sad0:(جدي نگيريدش!:hanghead:)

• Like 9
لینک به دیدگاه

وقتی عصبانی میشم دوست دارم کله طرفو بکَنَمw000.gif...اما تنها کاری که ازم بر میاد فریاد کشیدنهhanghead.gif

در اینجور مواقع به شدت لجباز میشم...ینی هر چی بهم میگن این کارو نکن بیشتر لج میکنم

بعضی وقتها هم تصمیماتی میگیرم که بعدا خیلی پشیمون میشم...اما دیگه نمیتونم جمعش کنمhanghead.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه
من که همیشه سعی میکنم سکوت کنم چون میترسم حرفی بزنم که بعد از زدن اون حرف پشیمون باشم

بارها برام پيش اومده ولي هنوز عبرت نگرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

سعی و تلاش رو ولش کن، اون چیزی که قلبا دوس داری رو بنویس ، چه کار درستی باشه چه اشتباه :w000:

مثلا B nam o neshan که واقعا اینکار نمیکنه اما گفت و تخلیه شد :ws3:

بارها برام پيش اومده ولي هنوز عبرت نگرفتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead:

آورین آورین :a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من بستگی داره اگه طرفم زن باشه و ببینم دعوا میشه بعدش سکوت میکنم و میریزم تو خودم............

اگه زن باشه و بعدش زیاد دعوا نشه داد میزنم.............

اگه مرد باشه با عرض تاسف مشت پای چشش ارومم میکنه..............:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
سعی و تلاش رو ولش کن، اون چیزی که قلبا دوس داری رو بنویس ، چه کار درستی باشه چه اشتباه :w000:

اینطوری که هر کی میخواد طرفا بکشه:w000:

نه انصافا در اکثر مواقع اینطوری هستم دیگه خیلی عصبانی باشم داد میکشم با همه وجودم:w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

وقتی از یه نفر ناراحت یا عصبانی هستم دوست دارم بزنمش ولی چون نمیشه ازش دور میشم.

گاهی هم اگه خیلی عصبانی باشم بعد از چند دقیقه بغض میکنم.:sad0:

البته دادم زدم چندبار.:whistle:

• Like 8
لینک به دیدگاه

ناراحتی و عصبانیت با هم فرق دارند!

وقتی ناراحت میشم هیچ کاری نمیکنم تو شدت ناراحتی و شوک انقدر زیاد هست که هیچ واکنشی نشون ندم! ممکنه چند ساعت این ناراحتی طول بکشه!

اما وقتی عصبانی بشم دیونه میشم و انقدر خود خوری میکنم که با گریه کردن فقط درست میشه....

اگرم کسی حقمو بخوره ممکنه کمی غرولند کنم ولی در کل میزارم به وقتش!

• Like 9
لینک به دیدگاه

من وقتی از دست کسی عصبانی میشم از الگوی خاصی پیروی نمیکنم، معمولن بلند بلند با خودم صحبت میکنم و به طرف بد و بیراه میگم و مثلن اگه تو خونه باشم یا جایی که در داشته باشه درا رو محکم میکوبم و خارج میشم و اگه ........

آخرین دفه ای که شدیدن عصبانی شدم، چون نمیتونستم به اون شخص مشت بزنم، مشتمو زدم به دیوارو اونقدر محکم مشت زدم(مثل گراز بودم خب :)) که دوتا از استخونای کف دستم (دوتای کوچیک) شکست.

دو تا عمل جراحی رو دستم انجام شد که تو عمل آخرش با پین استخونامو کنار هم نگه داشتن و همین چند روز پیش بازش کردن...ولی دلم نسوخت چون یارو داشت زور میگفت. الانم یه احترام خاصی برام قائله.:ws3:

از اون موقع فهمیدم که هنگام عصبانیت اصلن باید از محلش خارج شد و بهش فکرم نکرد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

دوست دارم باهاش رک بحرفم و اشتباهشو بهش بگم icon_pf%20(34).gif

گاهی وقتا دم دست نباشه یا موقعیت حرف زدن نباشه ، سکوت میکنم 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...