kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که به حرفای اطرافیانم بیشتر فکر کنم 7 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ دیروز یاد گرفتم که با بعضی آدما هیچگونه ارتباطی نداشته باشم، حتی در حد پیام تو همین انجمن:icon_razz: یادم رفت بیام بنویسم، امروز نوشتم... 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بعضیا واقعا ارزش دوستی ، محبت و کمک رو نداره خلایق هر چه لایق 10 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که نشناخته از کسی تعریف نکنم....... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم آغوش امن خانواده را نمیشود با هیچ کجای دنیا عوض کرد.:w36: 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم وقتی از ته قلبت خدارو صدا بزنی خدا با ارامشی زیبا بهت میگه جانم... و اون موقع است که تو سرشار از انرژی مثبت میشی و تموم غمهاتو فراموش میکنی... (خدایا دوستت دارم):icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه ببخشم اعصاب خودمم بیشتر در آرامشه 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم وقتی به چیزی فکر کنی و خواهانش باشی بدون حتم پیش میاد. امتحان کنید. 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه قبل از اینکه برم سر کلاس یه نگاهی به جزواتم بندازم و جلسه پیش و مرور کنم راه دوری نمیره و خیلی مفیده. البته می دونستمااااااااااا ولی امروز به کار بردم جواب هم داد. 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که برای یک بارم که شده بچه مچه تو جمعمون راه ندم...ینی حال الکی بهش ندم... 6 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم پل برا آدمای بی ظرفیت نشم. 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که آدمای دو رو ارزش دوستی ندارن...:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که وقتم با ادمای... هدر ندم. 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که یاد بگیرمم 4 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که علاقمند باشم ولی نه به هر کسی... 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم راهکارهای رسیدن به موفقیتم و به رقیبم نگم چون ممکنه علیه خودم استفاده کنه. بخیل نیستم ولی نارو زیاد خوردم. 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم اگه پاش بیوفته حتی صمیمی ترین دوستم هم از نقاط ضعفم سوء استفاده میکنه. یه بار دیگه بهم گوشزد شد که توقعم از اطرافیانم نباید بالا باشه. امروز یاد گرفتم که وقتم با ادمای... هدر ندم. خب چرا نقطه چین گذاشتی! بگو ما هم وقتمونو هدر ندیم دیگه. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با دوستی که کلی چاق سلامتی کردم باهاش... آخرش بعد از 10 روز یه :) تحویلم می ده... عین خودش یه :) بهش تحویل بدم در هر شرایطی! 3 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ خب چرا نقطه چین گذاشتی! بگو ما هم وقتمونو هدر ندیم دیگه. سه نقطه بسته به روزهای زندگی و خواسته های ما تغییر میکنه. جدی میگم باید کلا با ادمای ... وقت نگذرونی. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده