رفتن به مطلب

امروز یاد گرفتم که ...

ارسال های توصیه شده

ابجی فک کنم ستاره هات یه مقدار برات زیاده ها یه چندتایی بیا بالا واسه من:vahidrk:

چشای دشمنت در اد داداش، تو مدال به اون بزرگیتو نمیببینی :w000:

من 3 تا ستاره دیگه میخوام :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 195
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

امروز کلاس ریاضی داشتیم تازه تو حذف و اضافه برداشتمشsigh.gif

این استادی که ما باهاش درس گرفتیم فامیلیش رحمانی.استاد رحمانی هم ترم قبل به همه 19 و 20 داد ما هم به هوای خوش نمره بودنش با این استاد درسو گرفتیم:banel_smiley_4:مثلا خواستیم زرنگی کنیم:ws3:

بعد سره کلاس بچه ها گفتن استاد شنیدیم خوش نمره این تعریفای خوب ازتون شنیدیم:whistle:

یهو دختر کناریم گف ترم قبل با اون یکی رحمانی داشتم شدم 19 گفتم کی؟مگه این رحمانی اون رحمانی نیس؟:ws52:گفت نه!!فک کنین نصف بچه های کلاس سرمون کلاه رفت اصلا هم معلوم نیس این استاد چیجوریه!:ws28:منو دوستم فقط یک ساعت داشتیم به سوتیمون میخندیدیم:ws3:

خلاصه اینکه امروز یاد گرفتم که الکی به یه اسم فامیل اکتفا نکنم و نشناخته با هرکسی درس برندارمicon_razz.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم:

نابرده رنج گنج میسر نمیشود

مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد...

دوباره باهام قرارداد بستن:hapydancsmil:

• Like 9
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم تا زمانی که این بروکراسی بی حساب و کتاب جمع نشه مملکت ما همین جهنمی که هس خواهد بود

• Like 8
لینک به دیدگاه

همیشه به فکرش بودم و امروز برام صد در صد نهادینه شد که :

هربلایی سرما ایرانی های خرافه پرست و بی اخرد بیاد حقمونه

از ماست که بر ماست

vahidrk.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم رابطه ی خاصی بین سرعت و دقت وجود داره:ws37: اینطور نیست که هر چه سرعت کمتر بشه، دقت بره بالاتر..

البته قبلنا یاد گرفته بودم امروز یادآوری شد

• Like 11
لینک به دیدگاه

دوستان خواهشا برای جلوگیری از بلوکه شدن حرفای بببببببببببببببببببببببببببوق نزنید با تشکر

و

امروز یاد گرفتم تا توانی دلی بدست آور /دل شکستن هنر نمی باشد

بله دوستان عزیز خوبه به عمق جمله دقت کنید:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه

امروز یاد گرفتم که هر حرفی رو هر جا و به هر کسی نزنم . همیشه لازم نیست آدم صادق باشه گاهی اوقاتم باید دروغ گفت . اما حیف که دیر یاد گرفتم :sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...