آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ ابجی فک کنم ستاره هات یه مقدار برات زیاده ها یه چندتایی بیا بالا واسه من:vahidrk: چشای دشمنت در اد داداش، تو مدال به اون بزرگیتو نمیببینی من 3 تا ستاره دیگه میخوام 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه نمیتونم از بار غصه یکی کم کنم ،میتونم به حرفاش گوش بدم و آرومش کنم و براش دعا کنم 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم نسبت به خیلیا بی تفاوت باشم:1111: 10 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز کلاس ریاضی داشتیم تازه تو حذف و اضافه برداشتمش این استادی که ما باهاش درس گرفتیم فامیلیش رحمانی.استاد رحمانی هم ترم قبل به همه 19 و 20 داد ما هم به هوای خوش نمره بودنش با این استاد درسو گرفتیممثلا خواستیم زرنگی کنیم بعد سره کلاس بچه ها گفتن استاد شنیدیم خوش نمره این تعریفای خوب ازتون شنیدیم یهو دختر کناریم گف ترم قبل با اون یکی رحمانی داشتم شدم 19 گفتم کی؟مگه این رحمانی اون رحمانی نیس؟گفت نه!!فک کنین نصف بچه های کلاس سرمون کلاه رفت اصلا هم معلوم نیس این استاد چیجوریه!منو دوستم فقط یک ساعت داشتیم به سوتیمون میخندیدیم خلاصه اینکه امروز یاد گرفتم که الکی به یه اسم فامیل اکتفا نکنم و نشناخته با هرکسی درس برندارم 7 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ پسرم امروز تب داره و بیماره امروز یادگرفتم مامان شدن خیلی سخته 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ پسرم امروز تب داره و بیماره امروز یادگرفتم مامان شدن خیلی سخته ان شاا... زود تر خوب میشه 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ که تو یه دنیای نامرد زندگی میکنیم 9 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز كلي تظاهر ديديم ولي ياد نگرفتم. 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که آدم برای رسیدن به هدفش باید تلاش کنه. 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ که صبور باشم، که سعی کنم اروم باشم و به زندگی ادامه بدم 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که عمل کنم به: عیب کسان منگر و احسان خویش/دیده فرو بر به گریبان خویش 9 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم: نابرده رنج گنج میسر نمیشود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد... دوباره باهام قرارداد بستن:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم تا زمانی که این بروکراسی بی حساب و کتاب جمع نشه مملکت ما همین جهنمی که هس خواهد بود 8 لینک به دیدگاه
mahtab 399 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ همیشه به فکرش بودم و امروز برام صد در صد نهادینه شد که : هربلایی سرما ایرانی های خرافه پرست و بی اخرد بیاد حقمونه از ماست که بر ماست 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم رابطه ی خاصی بین سرعت و دقت وجود داره اینطور نیست که هر چه سرعت کمتر بشه، دقت بره بالاتر.. البته قبلنا یاد گرفته بودم امروز یادآوری شد 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۱ دوستان خواهشا برای جلوگیری از بلوکه شدن حرفای بببببببببببببببببببببببببببوق نزنید با تشکر و امروز یاد گرفتم تا توانی دلی بدست آور /دل شکستن هنر نمی باشد بله دوستان عزیز خوبه به عمق جمله دقت کنید 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ یاد گرفتم موج منفی ندم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآافرین ...پس بالاخره یاد گرفتی:yes: 6 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که هر حرفی رو هر جا و به هر کسی نزنم . همیشه لازم نیست آدم صادق باشه گاهی اوقاتم باید دروغ گفت . اما حیف که دیر یاد گرفتم 5 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ امروز ياد گرفتم نظر هيچ كس رو به نظر خودم ترجيح ندم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده