Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گفتم تا خودت شاد نباشی کسی به فکر شادی تو نیس 11 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز به این نتیجه رسیدم که آدما وقتی به یه پست و مقامی میرسن، فکر میکنن چه خبره حالا دیگه:icon_razz: 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم همه چی با اعمال نفوذ تو بخشای مختلف حله 12 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم همه چی با اعمال نفوذ تو بخشای مختلف حله 5 لینک به دیدگاه
*ستاره* 417 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ آبرو داری کنم تا خدا جونم آبرو داری کنه برام:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتن بعضی از آدما فقط نقش سایه رو تو زندگی آدم دارن. 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز به این نتیجه رسیدم که آدما وقتی به یه پست و مقامی میرسن، فکر میکنن چه خبره حالا دیگه:icon_razz: و نتیجه اخلاقی: ما هرگز اینگونه نباشیم. 8 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم همه چی با اعمال نفوذ تو بخشای مختلف حله واقعااااا ... منم همین ی ساعت پیش بهش رسیدم ... قبلا میگفتم نه همه جا که انجوری نیست ولی حالا میگم چرا همههههه جا اینجوریه 9 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم که میشه گذشت و گذشت کردن خیلی خوبه 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم آدم اگه امید داشته باشه میتونه به همه ی چیزایی که میخواد برسه. و این به من احساس آرامش و نشاط میده 10 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتن بعضی از آدما فقط نقش سایه رو تو زندگی آدم دارن. احسنت والا امروز هم توفیری نکرد، لنگه ظهره ولی هنوز چیز جدیدی یاد نگرفتم:viannen_38: 8 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم اگه توقعم کمتر باشه، زندگی برای خودم راحتتر می گذره 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم با نگرانی و استرس الکی به جایی نمی رسم... 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد دادم به یکی که پاشو نباید از گلیمش درازتر کنه:vahidrk: 10 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم سکوت همیشه خوب نیست! 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز یاد گرفتم چطوری با یه نرم افزار مخابراتی کار کنم:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم که رزی یه دوست واقعیه برام.و هر حرفی که میزنه از روی دلسوزی میگه.و واقعا نگرانمه از بودن باهاش خیلی لذت میبرم. امیدوارم دو تایی ارشد یه جاقبول شیم. 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز سر کلاس یاد گرفتم حرف حرف استاده حتی اگه خلافش ثابت بشه 8 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ امروز فهمیدم که نباید واسه هرچیزه مسخره ای که یه راه حل داره اعصاب خودمو بهم نریزم و به خودم استرس وارد نکنم...... اما نه ........... من تو این زمینه هیچ وقت آدم نمیشم 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ امروز یادم اومد که باید به خاطر داشته هام خدا رو شکر کنم شکر نعمت نعمتت افزون کند/کفر نعمت از کفت بیرون کند. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده