MAHSHID_ACc 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ بسلامتي اونايي که خيلي وقته بريدن ديگه نه ناز ميکشن...... نه انتظار ميکشن....... نه اه ميکشن....... نه درد ميکشن! فقط.......دست ميکشن و ميرن کنج تنهایشون تا ابد فقط سیگار میکشن!! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ شاید بهانه ی جالبی باشد ، دیدن دوباره تو ... دیداری که باز هم سرد خواهد بود و من در دل زمستان سرد باز با سیگار خود را گرم خواهم کرد ... نگاهت سرد است ... سیگار شرمنده !!! آتش جهنم را بیاورید ... . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ مِثــــل دودِ سیگـــــآر مَحــــو مـے شـــوَمـــ دَر هـــــوآے بــــودنـــمـــ ... مـــَن ٬ مَحـــو مـے شـــوَمــــ امـــا تـــو مـے مـــآنـے و تـــوده اے از سُــرفِـــه هـــآے بےـ وقفـــہ نگفتـــہ بـــودے سـَـــرطــــآن تَنهــــآيـے دآرے ! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ نخی سیگار، پُکی عمیق، و لبخندِ تو روی دیوار. دود می شویم همه با هم امشب! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ هر آدم سیگاری برای خودش داستانی داره....... قبل از اینکه بهش بگی که سیگار میکشتت، بدون یه چیزی همین الان داره اونو میکشتش.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ مرد سوپری گفت سیگار گران شده...ترک میکنی؟ با خودم گفتم... کاش بدانی چقدر گران تمام شد تا سیگاری شدم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۱ همیشه دو نخِ آخر سیگارت رو پشت به پشت بکش تا سیگارِ آخر زیاد تنهایی نکشه … برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ زندگی من ٬ چون سیگاری بر لبانت ٬ دود شد و به هوا رفت … … نمی دانم میان این خاکسترهای سوخته ٬ هنوز به دنبال کدام رد خیانتی ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ چهـ روزایی رو تو نبودنت با سیگار سر کردم بالاخره برگشتی و بعد این همهـ وقت اولین حرفی که زدی این بود: اه چقد سرفهـ میکنی اعصابم خورد شد 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ و خدا شب را خلق کرد برای سیگار کشیدن برای گریه کردن برای بغل کردن یک بالشت برای گوش کردن اهنگ های قدیمی برای زل زدن به تاریکی برای نخوابیدن و خاطره ها را مرور کردن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ روزهاست در فکر این هستم که گاهی به خودم هم سری بزنم .. مثلا همین پنج شنبه خوب است دسته گلی کوچک پاکتی سیگار چند شمع و بسته ای خرما .. شاید هنوز کسانی پیدا میشوند که فاتحه ای برای دل مرده ام بخوانند .. اصلا این روانپزشک لعنتی چه میفهمد من قرص نمیخواهم من عــشقم را میخواهم ... همین سیـــگار داریـــد؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ بیهوده چشم به فردا دوخته اید ای جماعت صبح که بیاید دلتان برای سیگار و سکوت و آرامش شب تنگ خواهد شد . . . لعنت به دردی که با هیچی نمیشه دودش کرد تو " بهمن " میکشی و من سرم " تیر " میکشد!!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ همه ميگن سيگار من ميگم سنگ صبور همه ميگن سرطان من ميگم عقده ي دل همه ميگن دود من ميگم مونوکسيد غصه همه ميگن مرگ من ميگم چه بهتر... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ غرور گوگــردی ام را بگیران بگذار روی سیگــارت که نمی دانی برای بخاطر آوردنم است یا از خاطر بردنم... بســـرانم در ریه ات به یاد روزهایی که نفست بودم! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ جدایی روی میز بود، توی پاکت سیگار گارسون عینکی آنرا آورد اما تو آنرا سفارش دادی جدایی دودی بود پیچان درون چشمهای تو به رنگ سیگار تو ناظم حکمت 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ هوایِ دود زده را همه مُقصر تویی ای باریک اندام سفید روی! تو که شیره ی جانم را می کشی..هم خود می سوزی..هم مرا می سوزانی! پ.ن:در وصف سیگار بود ها...(والا این روزا از ترس اینکه حرفم رو جور دیگه برداشت نکنن...باید واسه نوشته های مفهومیم..حتما پی نوشت بنویسم) 7 لینک به دیدگاه
دختر اسمان 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ من اعلام میکنم هیچ مــــردی جـز تـو ، از مـیـان دود بـر نـمى خـیـزد زمـانـى كه سیــگـار بـر لـب دارم... 4 لینک به دیدگاه
دختر اسمان 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ گوشه ی کافه ای می نشینم بدون هیچ بهانه ای قهقهه میزنم نه به حضور باران نیازی است نه به قهوه نه به سیگار و نه حتی به نگاه تو فقط بی دلیل، به نداشته هایم می خندم... :( 5 لینک به دیدگاه
دختر اسمان 167 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ تــو کـــــــــــه داری مـــیری طـــوری نـــــــــــــــیس فـــقط خواهشا به نـــــفــر بعدی کــــه رسیدی براش از فوایــــد تـــرک سیگار نــــــــــگـــــــــــــ ــــو دمت گرم:| 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۱ زندگی من ٬ چون سیگاری بر لبانت ٬ دود شد و به هوا رفت … … نمی دانم میان این خاکسترهای سوخته ٬ هنوز به دنبال کدام رد خیانتی ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده