sam arch 55881 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2013 داغ ِبر دل نشسته را با تو آرام می کند... می گوید دل که رفت...بگذار سینه هم بسوزد... تا شاید بهانه ای شود برای رفتنش... 6
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 جیره ی سیگارم را بدهید و تنهایم بگذارید با پیاده روی عصرگاهی در من تیمارستانی قصد شورش دارد. 3
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 با سیگار کشیدن کسی مرد نشد ولی با نامردی، خیلی ها سیگاری شدن. است. است. ! 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 در طول یک سیگار . . . رؤیای یک دیدار . . . اینجا سکوت محض . . دلتنگی بسیار . . . بهت و فراموشی . . فکر هم آغوشی . . . خاکستر و تکرار . . . در طول یک سیگار.. 4
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 پرسید : چرا اینقدر سیگار ؟ گفت : اولین بار... توی مه دیده بودمش ... ! 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 هـِی پــــسر! مـَ ن زنــم امـــآ زخـمی کـ ه بـ ه دلـَمـ گــذآشتی ... ... خــیلی عمیق تـــر از پــُک هـــــآیِ مـردآنه ای سـت کــ ه تو هـــرروز بـ ه سـیگـآرت می زنـی 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 سيگار كشيدن زير بارون مثل خنديدن تو اوج گريه آدمو آروم نمي كنه داغون مي كنه... 5
mani24 29665 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 شنیدم می گفتند..هیچ عطری خوش بوتر از یه ادکلان سرد و بوی تند سیگار نیست... نمیدانستند...من هر دو را در تو دارم...اما تو را ندارم... 5
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 بعضی موقع ها ، دود سیگارم مانع از بالا اومدن بغض نمیشه ..... 4
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 سيگارم را كه بكشم، قهوه ام را كه بخورم، تازه تلخي ها به سراغم مي آيند، طعم گس سيگار و تلخي قهوه با طعم تلخي كه آن صندلي خالي جلوي من، به روح من تزريق مي كند زمين تا آسمان با هم فرق ميكند... 2
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 سردردهاي عجيب قرص هاي رنگارنگ سيگارهميشه روشن زيره آواره تنهايي اين است زندگي بدون تو.... 8
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 و سوختن در آتشی که تو بر پا میکنی لذتیست چون روشن کردن سیگار با خورشید لابد! 8
mani24 29665 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 همین که فهمید غـــــــــــم دارم آتش گرفت . . . به خودت نگیر رفیق !!!!! سیـــــــــــــ ــگارم را گفتم چنان کام از سیگارت میگیری و میسوزانی که من را به جنگ علیه سیگارت دعوت میکنی ملالی نیست اتش بزن به سیگارت و من تا ببینی کدام عاشقانه تر میسوزد و جان میدهد . . . . . متنفرم از تو از این سیگار لعنتی ازقصه آشنای سوختن روی لب هایت از دود شدن بعد هر پک آری سوختم و دود شدم به پایت ان قدر سوختم که به *****ش رسیدم و تو و تو فقط دود را مزه کردی و دیدی چه تلخ میسوزم به پایت خوش حال شدم خوش حال شدم از اینکه تو هم فهمیدی چگونه برایت می سوزم غافل از اینکه بسته سیگارت پر تر از چیزی بود که من میدانستم متنفرم از عاشقانه سوختن متنفرم , متنفر.... 7
*mishi* 11920 سازنده ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2013 طعم سیگار لایت در حمام طعم یک لب زدن به گیلاسی بحث من با تو بر سر یک تخت پشت قلیان شاه عباسی تو به فکر پیانو در باران حجمی از خانه را صدا می برد عشق بین من و تو جریان داشت حال ملکول ها به هم می خورد صندل صورتی درون اتاق روی اعصاب من قدم می زد خواب بودم و سرنوشتم را قرص خواب آورم رقم می زد صبح تا ظهر مثل یک طباخ شعر در دیگ آب پز کردن ظهر تا شب برای هم خوابی روکش تخت را عوض کردن بالش خیس مشترک یعنی اشک باریدم و ذخیره شده به خیالت که شوری دریاست به خیالت تنت جزیره شده بارش یک پیاز در چشمم سوزش دیگ داغ در قلبم عشق یک لحظه اتفاق افتاد مثل آوار زلزله در بم طعم سیگار لایت در حمام گریه کردم به زیر بارش دوش عشق یعنی بلوند کردن مو عشق یعنی لباس خواب بپوش زندگی بی شناسنامه ی هم با خودم قهر ،از خودش دلسرد کاش جای شکنجه دادن من روی یک مبل راحتم می کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
mani24 29665 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 ماشینم بوی سیگار می دهد تنم لباسم دفتر کارم حتی قهوه های دو نفره ی فرانسوی هم بوی سیگار می دهد از زمستان 2 سال پیش تمام لحظه های من که بوی تو را می داد... فقط بوی سیگار می دهد...! 8
mani24 29665 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 از من پرسید امروز میخوام تکلیفمو مشخص کنی ..... یا من یا سیگار؟؟؟!!!! نگاهی به سیگار توی دستم کردم که انگار سوختنش شدت گرفته و داره بهم میگه عشقت مهمتره.... یه پک دیگه زدم.... نگاش کردم و گفتم...... خداحافظ !!!! :| 5
mani24 29665 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2013 من به تعداد تمام سیگار هایی که کشیده ام تو را یاد کرده ام اگر می توانستم تو را فراموش کنم سیگار را هم ترک میکردم 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻠﻦ ﺳﻴﮕﺎﺭﻱ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺩﻫﺎﻧﻢ ﺑﻮﻱ ﻟﺐ ﻫﺎﻱ ﺍﻭ ﺭﺍ گرفته است...! جواد نوروزی 8
sam arch 55881 ارسال شده در 9 خرداد، 2013 هر دَم..دَم به دَم کام می گیرم از این قاتلِ جان... تا بسوزم..تا با زَجر سرفه بسوزم.... تا نباشم..وقتی نیستی.... 7
ارسالهای توصیه شده