kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ کار خوبیهدستتون درد نکنه حالا یا همین کارت شارژ یا هدیه دیگه ای که دوستمون اشاره کردن (هدیه فانتزی) خیلی میتونه مفید باشه. فقط واسه اونایی که سیم کارت دائمی دارن لطف کنید قبض یک دوره رو پرداخت کنید! منکه هردوتارو دارم هم دائمی هم ایرانسل چی پس؟ 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ به نظر منم كار جالبيه!يه انگيزه است برا بچه ها كِي مي تونم بيام شارژمو بگيرم؟...لطفا همراه اول باشه 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ منم خوشم اومد برم برتر شم ماهی یه کارت شارژ بگیرم 5 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه قول میدین قبض منو پرداخت کنید (با بدهی دوره های قبلی) من سوپر برتر میشم:lol: البته هدایای دیگه هم میشه در نظر گرفت...مثلا سهمیه ورود به دانشگاه......یا پرداخت یه ترم شهریه بچه هایی که آزادن:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ میگم بابت این دوتام مدالم یه کارت بدید در راه خدا :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یوهووووووووووووو چه عالی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دم همه اونایی که تبلیغ کردن و صد البته مدیریت گرمممممم ولی واسه من انگیزه نشد، همه رو ونووس پارو میکنه میبره خونشون 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ از نظرات دوستان ممنون.مدیران هر تالار کاربر برتر خودشون رو هر ماه به مدیران ارشد معرفی میکنن و مدیران ارشد با درنظر گرفتن کاربران معرفی شده هر تالار و کاربران فعال دیگه ای که تو تالارهای دیگه مدیر ندارن بهترین کاربر رو انتخاب می کنن.. لوح خیلی فکر خوبیه و قبلا میخواستیم همینکارو کنیم ولی فعلا مقدورش نیست تا شاید در آینده امکاناتش فراهم بشه . مگه گفتم کارت شارژ ایرانسل !! کسانی که در آخر ماه عنوان برتر رو میگیرن میتونن خودشون درخواست بدن چه نوع کارت شارژی میخوان فرقی نمیکنه همراه اول ایرانسل تالیا با تشکر از تمامی دوستان پرتلاش من تو تالار زمین تنهام، هرماه برتر از ماه قبل، پیشاپیش ممنون بابت شارژ 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من دلم میخواد ده تومنی بهم بدن،میشه منو مدیر کنین منم نمونه بشم بعد ده تومنی بهم بدین؟مرسی جدا از شوخی حرکت خوبیه،مرسی 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یوهووووووووووووو چه عالی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:دم همه اونایی که تبلیغ کردن و صد البته مدیریت گرمممممم ولی واسه من انگیزه نشد، همه رو ونووس پارو میکنه میبره خونشون راستش منم تا این تاپیکو دیدم یاد ونوس افتادم ونوس منم آزاده بیا یه پارتی بازی بکن این ماه 4 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه قول میدین قبض منو پرداخت کنید (با بدهی دوره های قبلی) من سوپر برتر میشم:lol: البته هدایای دیگه هم میشه در نظر گرفت...مثلا سهمیه ورود به دانشگاه......یا پرداخت یه ترم شهریه بچه هایی که آزادن:hapydancsmil: این خیلی خوبه منکه پایم 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ممنون از مهدی جان هدف از این کار ایجاد انگیزه بین بچه هاست و اینکه بتونیم یه قدردانی هر چند کوچیک بابت زحمتشون داشته باشیم حالا شارژ راحت تره برا همین شارژ هدیه می دیم کسایی که دائمی دارن شماره حساب بدن کارت به کارت می کنیم:دی ایشالا اوضاع تبلیغات با کمک شماها از این هم بهتر شه تا بتونیم بیشتر از خجالتتون در بیایم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ ممنون از مهدی جانهدف از این کار ایجاد انگیزه بین بچه هاست و اینکه بتونیم یه قدردانی هر چند کوچیک بابت زحمتشون داشته باشیم حالا شارژ راحت تره برا همین شارژ هدیه می دیم کسایی که دائمی دارن شماره حساب بدن کارت به کارت می کنیم:دی ایشالا اوضاع تبلیغات با کمک شماها از این هم بهتر شه تا بتونیم بیشتر از خجالتتون در بیایم خو حالا نمیشد قبل برتر شدن اینجانب این طرحو پیاده میکردین ای نامردا 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ یوهووووووووووووو چه عالی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:دم همه اونایی که تبلیغ کردن و صد البته مدیریت گرمممممم ولی واسه من انگیزه نشد، همه رو ونووس پارو میکنه میبره خونشون نه بابا؛ اون مال اون جوونیام بود؛ که مدال میگرفتم ؛من خیلی هم شانس ندارم راستش منم تا این تاپیکو دیدم یاد ونوس افتادمونوس منم آزاده بیا یه پارتی بازی بکن این ماه هر کی فعالیتش بیش ؛ مدالش بیشتر لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ آقا منم از بدو ورودم به اینجا, ترکوندم مدال ندادین بهم ضمن اینکه با 5 تومن چه هدیه فانتزی میشه خرید!؟! ......شارژ ایرانسلم به کارم نمیاد.اصلا انگیزمو از دست دادم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ آقا منم از بدو ورودم به اینجا, ترکوندم مدال ندادین بهم ضمن اینکه با 5 تومن چه هدیه فانتزی میشه خرید!؟! ......شارژ ایرانسلم به کارم نمیاد.اصلا انگیزمو از دست دادم میخواستی نترکونی به توام مدال بدن اومده ترکونده همه چیو مدالم میخواد ، مردم چه انتظارا دارنا:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ با تشکر ولی فکر کنم کلمه پاداش اشتباه باشه، فکر کنم پاداش در قبال کاری داده میشه که طرف مسئولیت انجامش رو به عهده گرفته باشه اینی که شما میدین هدیه است نه پاداش شایدم من اشتباه میکنم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ من یه ایده بهتر دارم به جای شارژ هرکدوم از مدیرای ارشد مایلن بگن تا بگم بهشون 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ پای شارژ گرفتن به انجمن باز شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده