vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آره خیلی رو فرم بودم کلی جون کندم تا اون شدم انقد وزنه زدم............حرص و جوش ناراحت باشم نمیتونم بخورم دیگه باشگاه هم نرفتم و کوبید پایین وزنم زیر چشمام از اول تیره بود اما با این افت وزن بدتر شده تیره و گود نه دودی نیستم بعضی از افراد هستن که وقتی وزنه میزنند وزنشون بالا میره مخصوصا وقتی سنگین کار میکنن ولی وقتی کار باوزنه رو کنار میزارند وزنشون کم میشه و پائین میاد من خودم هم جزء همین افرادم اگه بیش از یکی دوماه وزنه نزنم وزن بدنم کم میشه :icon_pf (34): البته یه چیزی هم این وسط یادم نرفته بگم وقتی وزنه نمی زنی بدنت از نظر حجم کم می کنه ولی در این حین اگه مثل زمانی که وزنه میزدی غذا بخوری جای عضلات با چربی ذخیره شده در بدن پر میشه که در طاهر به نظر میرسه تغییری صورت نگرفته ولی در واقعیت چربی جای عضله آب رفته رو می گیره 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها این چیزایی که توصیه میکنید مطمعن هستید ضرر نداره چون الان یوسفی عزیز امکان داره استفاده کنن مینا جان تو که وزنت خوبه چرا ناراحتی 68 هستی دیگه 18کیلو از من یشتره وزنت برو پیش دکتر بگه چطور صورتتو چاق کنی تا جایی که من دیدم برا خیلیا ارثیه یعنی خودشون وزنشون کمه اما صورتشون چاقه مثل من اما بعضیا بعد یه مدتی تحت کم کردن وزن به شدن صورتشون لاغر میشه اینم باعث میشه زیر چشمشون گود بیفته من دو رو برم خیلی از اینجور اتفاقا دیدم اما نگران نباش گودی چشم و لاغری صورت درست میشه اگه درست بری جلو حالا دوستان هم راهنمایی کردن جل الخالق عجب چیزایی هستا من خبر نداشتم 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها این چیزایی که توصیه میکنید مطمعن هستید ضرر نداره چون الان یوسفی عزیز امکان داره استفاده کننمینا جان تو که وزنت خوبه چرا ناراحتی 68 هستی دیگه 18کیلو از من یشتره وزنت برو پیش دکتر بگه چطور صورتتو چاق کنی تا جایی که من دیدم برا خیلیا ارثیه یعنی خودشون وزنشون کمه اما صورتشون چاقه مثل من اما بعضیا بعد یه مدتی تحت کم کردن وزن به شدن صورتشون لاغر میشه اینم باعث میشه زیر چشمشون گود بیفته من دو رو برم خیلی از اینجور اتفاقا دیدم اما نگران نباش گودی چشم و لاغری صورت درست میشه اگه درست بری جلو حالا دوستان هم راهنمایی کردن جل الخالق عجب چیزایی هستا من خبر نداشتم کاملا بجا و خوب گفتی دوستان سعی کنن از مواردی که خودشون استفاده کردن و جواب گرفتن به بقیه بچه ها پیشنهاد بدن 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها این چیزایی که توصیه میکنید مطمعن هستید ضرر نداره چون الان یوسفی عزیز امکان داره استفاده کننمینا جان تو که وزنت خوبه چرا ناراحتی 68 هستی دیگه 18کیلو از من یشتره وزنت برو پیش دکتر بگه چطور صورتتو چاق کنی تا جایی که من دیدم برا خیلیا ارثیه یعنی خودشون وزنشون کمه اما صورتشون چاقه مثل من اما بعضیا بعد یه مدتی تحت کم کردن وزن به شدن صورتشون لاغر میشه اینم باعث میشه زیر چشمشون گود بیفته من دو رو برم خیلی از اینجور اتفاقا دیدم اما نگران نباش گودی چشم و لاغری صورت درست میشه اگه درست بری جلو حالا دوستان هم راهنمایی کردن جل الخالق عجب چیزایی هستا من خبر نداشتم آرتاش جون 68 برا زمان خوش استیلیم بود از بهمن تا الان رو 58/60 بازی میکنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ والا اکثر دخترا همین آرزو رو دارن...ولی چیز غیر از بوتاکس اینکارو انجام نمیده...اونم بلند مدت بدرد نمیخوره!بهترین کار همون ورزشه... یجایی خوندم خندیدن هم میتونه اینکارو انجام بده! شما کمبود آهن نداری؟...کم خونی؟ نه ندارم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی از افراد هستن که وقتی وزنه میزنند وزنشون بالا میره مخصوصا وقتی سنگین کار میکنن ولی وقتی کار باوزنه رو کنار میزارند وزنشون کم میشه و پائین میاد من خودم هم جزء همین افرادم اگه بیش از یکی دوماه وزنه نزنم وزن بدنم کم میشه :icon_pf (34): البته یه چیزی هم این وسط یادم نرفته بگم وقتی وزنه نمی زنی بدنت از نظر حجم کم می کنه ولی در این حین اگه مثل زمانی که وزنه میزدی غذا بخوری جای عضلات با چربی ذخیره شده در بدن پر میشه که در طاهر به نظر میرسه تغییری صورت نگرفته ولی در واقعیت چربی جای عضله آب رفته رو می گیره همش 2ماه نرفتم باشگاه از بهمن تا الان 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ آرتاش جون 68 برا زمان خوش استیلیم بود از بهمن تا الان رو 58/60 بازی میکنم:icon_pf (34): خوب اشکال نداره خودتو ناراحت نکن وزن اضافه کردن کار سختی نیست نگران نباش 60هم خوبه زیاد کم نیست اما خوب چون 8کیلو کم کردی این تغییر 100در100 رو صورتت خیلی مشخص میشه اما اگه خوب بری جلو وزنت میاد سر جاش 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خوب اشکال نداره خودتو ناراحت نکن وزن اضافه کردن کار سختی نیست نگران نباش 60هم خوبه زیاد کم نیست اما خوب چون 8کیلو کم کردی این تغییر 100در100 رو صورتت خیلی مشخص میشه اما اگه خوب بری جلو وزنت میاد سر جاش وزنم به جهنم نیومدم نیاد این صورت و هر کی میبینه فکر میکنه محتاط شدم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ وزنم به جهنم نیومدم نیاد این صورت و هر کی میبینه فکر میکنه محتاط شدم میگم نگران نباش بگو چشم دهه بابا به جون خودم درست میشه خوب دیدم که میگم الکی نمیگم گودی چشم در اثر کم کردن وزنته و طبیعی 9هستش 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ میگم نگران نباش بگو چشم دههبابا به جون خودم درست میشه خوب دیدم که میگم الکی نمیگم گودی چشم در اثر کم کردن وزنته و طبیعی 9هستش خو باشه چرا میزنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گود و تیره شده کلا تیره بود دور چشمم بدتر شده 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ خو باشه چرا میزنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3گود و تیره شده کلا تیره بود دور چشمم بدتر شده چرا پیش دکتر نمیری؟هم پیش دکتر رژیم و این چیزا برو هم پیش دکتر پوست قول میدم 1ماهه بهتر از اولش بشه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ چرا پیش دکتر نمیری؟هم پیش دکتر رژیم و این چیزا برو هم پیش دکتر پوست قول میدم 1ماهه بهتر از اولش بشه پیش دکتر پوست رفتم کرم دور چشم داده موضعی خوب میکنه 2 روز نزنی برمیگرده 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ همش 2ماه نرفتم باشگاه از بهمن تا الان بهتره دوباره شروع کنین برین باشگاه یه خورده هم به خورد و خوراکتون برسین هرچن کم بوخورین ولی هر وقت احساس گشنگی کردین بوخورین مواد غذایی شیرین زیاد استفاده کنین چون کالری زیادی دارن و به شما بیشتر کمک می کنن ولی یادتون باشه قبل از غذا نخورین چون باعث میشه احساس سیری بکنین و نتونین خوب غذا بوخورین میان وعده ها اصلا فراموش نشه بین شام و خواب هم یه وعده سبک ولی پر کالری میل کنین تا به وزن قابلی خودتون برسین 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ ولی بهترین راه فکر کنم یه دکتر تغذیه خوب باشه چه چاقی چه لاغری من خودم وزن کم کرده بود...ولی الان باز دارم چاق میشم بس که بهم میگفتن بسه دیگه رژیم نگیر خیلی لاغر شدی...منم رژیم و کنار گذاشتم بجاش بر عکس زیاده روی هم کردم حالا باز باید بریم سراغ همون رژیم ولی فکر کنم رژیم در کنار ورزش خوب جواب بده 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ پیش دکتر پوست رفتم کرم دور چشم داده موضعی خوب میکنه 2 روز نزنی برمیگرده اول برو پیش دکتر رژیمی تغذیه ای بعد برا سیاهی دور چشمت برو پیش یه دکتر پوست اگه چاق بشی گودی دور چشمت از بین میره فقط شاید سیاهیش یکم بمونه اونم ا دکتر پوست حل میشه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ بهتره دوباره شروع کنین برین باشگاه یه خورده هم به خورد و خوراکتون برسین هرچن کم بوخورین ولی هر وقت احساس گشنگی کردین بوخورین مواد غذایی شیرین زیاد استفاده کنین چون کالری زیادی دارن و به شما بیشتر کمک می کنن ولی یادتون باشه قبل از غذا نخورین چون باعث میشه احساس سیری بکنین و نتونین خوب غذا بوخورین میان وعده ها اصلا فراموش نشه بین شام و خواب هم یه وعده سبک ولی پر کالری میل کنین تا به وزن قابلی خودتون برسین ممنون بابت راهنمایی های بسیار مفیدتون:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ تقریبا عین منی من قدم 170 و وزنم فعلیم (اخرین بار صب وزن کردم 58 ) من از 75 کیلو رسیدم به 54 که بعدش اومدم رسیدم به این 58-60 موقع پایین اومدن وزن آره صورت اولین جایی هس که لاغر میشه ولی من چن روز عادی غذا بخورم صورتم فوری پر میشه تو چطور 68 رو برا خودت وزن ایده ال میدونی درحالی که تو همون 68 کلی چربی اضافی دور کمرو بازو و رون ها هس ؟ من تا 2سال پیش 73 بودم بعد خودمو آوردم رو 68 استپ کردم شروع کردم سفت کردنش نه من صورتم پر نمیشه اولین جایی که میریزه صورتمه و دیگه برنمیگرده اصلا شکم و پهلو ندارم رون هام هم پر بود بد نبود الان خیلی ریختم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ برا سفت کردن چیکار می کردی؟آب چی چقدر آب می خوردی یه تجربه ای که من دست کم رو بدن خودم بدست اوردم اینه که سر ساعت و به اندازه معین غذا بخورم و آب رو خیلی زیاد می خورم اینجوری صورت سرجاش می مونه و لاغر نمیشه البته خارج از وعده های غذایی موقع غذا اصلا اب نمی خوردم بدنسازی کار میکردم وزنه سنگین میزدم تا6/7 لیوان میخورم 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ پودر افلاطون بگیر روزی سه وعده بخور...نیم ساعت قبل از هر وعده پودر مزخرف تر نبود؟!:| عوارضش افتضاحه! از این پودر و قرص و... ک استاندارد نیستن و معرفی نکنین خب:| 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۲ اینو الان درست کردم واسه اونایی که رژیم ندارن اونایی که رژیم دارنم میتونم نیگا کنن آب دهن فرو بدن 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده