Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۸۹ ببخشید یادم رفت. من همش تو نوشتن این اسما سوتی میدم و کم و زیاد مینویسم :icon_pf (34): کسایی که هنوز تیمشون تکمیل نشده: sara 20 EmperorMHSN @نیوشا marjan17 sepide1990 nazfar لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ من تیمم تشکیل شده... ولی تا روز آخر اعلام نمیکنم تا همه امیدوار باشن فعلا... لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ این بقالیه سر کوچمون نداشت حالا از کجا یه هم تیمی گیر بیارم لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ به فروشگاه های زنجیره ای مراجعه کنید. لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ خوب اسم تیم ما هم شد آشینا :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوو تیم 13: ؟؟؟ لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اسم داداش گلم mehran_setup رو هم بنویسید هم گروهیش هم داداش حمیدمه که میاد اعلام میکنه لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ من و مهران هم هستیم اسم گروهمون هم الان میگیم:w155: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ من و مهران هم هستیماسم گروهمون هم الان میگیم:w155: تعیین شد گروه کچلو هآ اینک عکس گروهتون :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
A1000A 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تعیین شد گروه کچلو هآ اینک عکس گروهتون من قبول ندارم :4564: :4564: :4564: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ من قبول ندارم :4564: :4564: :4564: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha::persiana__hahaha::persiana__hahaha: :persiana__hahaha: زوریه ببین اسمتون تکه تو گروه های دیگه:persiana__hahaha: به این قشنگی هیشکی تا حالا نداشته همچین اسمی حتی به ذهنشونم نرسیده:w16: لینک به دیدگاه
mehran_setup 232 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بدون هماهنگی با سرگروه اسم انتخاب کردین! خیر مورد تایید نیست "اطلس" لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ بدون هماهنگی با سرگروه اسم انتخاب کردین!خیر مورد تایید نیست "اطلس" تایید میشه:rose: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: کچلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: ؟؟؟ شما ها که فعلاً یه نفره اسم دادین چرا به همدیگه پیشنهاد نمیدین؟ لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیم: آشینا تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: کچلوها تیم 13: مهران و حمید: اطلس تیم 14: ؟؟؟ شما ها که فعلاً یه نفره اسم دادین چرا به همدیگه پیشنهاد نمیدین؟ سیبیلو هآ:ws37: فقط سیبیلوو هآ لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ شما ها که فعلاً یه نفره اسم دادین چرا به همدیگه پیشنهاد نمیدین؟ اومدیمو هر چی شاگرد تنبلن مونده باشن من بایت جورشونو بکشم:w00: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ تایید میشه:rose: هیچی تایید نمی شه ! بیخود جو درست نکنید ! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ اومدیمو هر چی شاگرد تنبلن مونده باشنمن بایت جورشونو بکشم:w00: مگه تو شاگرد زرنگی؟ به نظر من همه بچه ها شاگرد زرنگن. به غیر از اونایی که تا الان تیم دادن لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مگه تو شاگرد زرنگی؟ به نظر من همه بچه ها شاگرد زرنگن. به غیر از اونایی که تا الان تیم دادن محمد جان دوست داری یه کاری کنم شب تولد داداشت بابا شب نابودیه خودت یکی بشه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ مگه تو شاگرد زرنگی؟ به نظر من همه بچه ها شاگرد زرنگن. به غیر از اونایی که تا الان تیم دادن اله خو خیلی زلنگم با دزدا خوف میجنگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده