FrnzT 18194 ارسال شده در 4 تیر، 2010 فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : آخر هم کار خودت رو کردی!!
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 4 تیر، 2010 خوب اسم منو هم بزارین .....اگه حنا موافقت می کنه که با هم باشیم
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 4 تیر، 2010 آرههههههههههههه ؟؟؟ اينطورياس ؟؟ تيم شماره 9 = تيم شير و خورشيد
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 4 تیر، 2010 راست میگی اینطوریاست پس تیم من و یوحنا تیم bogeyman حالا کی ترسناکه :w00:
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 4 تیر، 2010 تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: ایمان تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: ؟؟؟ مثل اینکه از همین الان کل کلا شروع شده
Anooshe 11040 ارسال شده در 4 تیر، 2010 دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقب ما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 4 تیر، 2010 دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن دقیقا تایید میشود
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 4 تیر، 2010 مگر اینکه 2تایی همدیگه رو تأیید کنید. شما فعلاً برین اون مسابقه بین خودتونو تکمیلش کنین
Anooshe 11040 ارسال شده در 4 تیر، 2010 جوجرو آخر پاییز میشمرن اون تاپیک هم به راهه تو اون تاپیک ما رقیبیم اینجا هم گروه من دچار دوگانگی شدم ولی به هر حال بترسید از ما
Peyman 16150 ارسال شده در 4 تیر، 2010 دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن دقیقا تایید میشود دقیقا تایید نمی شود
Anooshe 11040 ارسال شده در 4 تیر، 2010 سلام منم اومدم هم گروهم یعنی کی می تونه باشه :icon_gol::icon_gol:خوش اومدی من میدونم(خودت میدونی کیو میگم دیگه) پاشو برو خودت برشدار بیارش
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 4 تیر، 2010 فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : چه لوگو در پی تی... خب دیگه ! اینجوریه ! گروه های 9 گانه ! برای اعلام انصراف خودتون می تونید از همین تاپیک استفاده کنید. بله شاخو شونه میکشی؟!! :icon_pf (95)::w140: راست میگی اینطوریاست پس تیم من و یوحنا تیم bogeyman حالا کی ترسناکه :w00: این دیگه چیه چقده ترسناکه! دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن داره الان تضعیف روحیه میکنیییییییییییییییییی؟!هان؟!:icon_pf (10)::thumbsdownsmiley: دقیقا تایید میشود چی چی رو تایید میشه! :brodkavelarg: منم هستم . داش محمد من همگروهی انوشه میشم اسم تیممنون هم در آرزوی برد مگه اینکه شما ارزو کنید ببرید... (آرزو بر جوانان عیب نیست) :ws28: جوجرو آخر پاییز میشمرناون تاپیک هم به راهه تو اون تاپیک ما رقیبیم اینجا هم گروه من دچار دوگانگی شدم ولی به هر حال بترسید از ما اوکی بابا !ترس مرس تو خونه ما نیست فقط مبارزه :167::167:
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 5 تیر، 2010 سهلام به دوستان خوفید ... به به بازار کل کل حسابی گرمه خوب بید ... یک درخواست از محمد عزیز ؛ لطفا اسم گروه 7 ؛ من و ایمان رو به ( امپراطور ) Emperatour تغییر بدید تشکر از لطفتون ... :icon_gol:
mamooshak 8194 ارسال شده در 5 تیر، 2010 :persiana__hahaha: خب گروه قدرتمند ما اومد ديگه همتون سوكس ميشيد :shad: اين شما و اين گروه قدرتمند سيبيلوووووووو :w155: mamooshak sepide&alireza تازشم ما هم سيبيلوييم هم سه نفر حساب ميشيم اينم لوگومون :shad: :ws17:
mamooshak 8194 ارسال شده در 5 تیر، 2010 ابوذر من خودمم یکی از شرکت کننده ها میشم پيشنهاد ميدم شركت نكني، تو كه در مقابل سوالات من كم مياري ادميني :ws47:
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 5 تیر، 2010 :persiana__hahaha: خب گروه قدرتمند ما اومد ديگه همتون سوكس ميشيد :shad: اين شما و اين گروه قدرتمند سيبيلوووووووو :w155: mamooshak sepide&alireza تازشم ما هم سيبيلوييم هم سه نفر حساب ميشيم اينم لوگومون :shad: :ws17: شیرهههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 نفرو عشقست
ارسالهای توصیه شده