mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ همتون برین کنار که من اومدم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ می دونی این لوگو کار کیه ! اگه میدونستی، الان به شدت از این حرفت پشیمون بودی ! :banel_smiley_52: محمد این دو تا رو بدون مسابقه بفرست مرحله بعد، گناه دارن ! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ میبینم که لوگو مد شده :ws28: اینم لوگوی ماااااااااااااااااااااااااا، حالشو ببرین :ws28: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ مرجان واسه شرکت تو مسابقه باید یه هم تیمی پیدا کنی الان تیما اینان: تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: امپراطور تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: مهسا (مموشک) و سپیده و علیرضا: سیبیلوو تیم 13: ؟؟؟ اینم کسایی که هنوز تیمشون تکمیل نشده: sara 20 EmperorMHSN @نیوشا marjan17 میم شیمی و فهیم شما هنوز اسم تیمتونو نگفتینا لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ من که کسی رو نمیشناسم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ایمان همین جا می تونی انصراف خودتو اعلام کنی. :there: میگم محمد یه هدیه به رسم یادبود بهتون بده ! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ کاری نداره مرجان خانوم، خوب آشنا میشین. حالا 10 روز دیگه وقت هست واسه اینکه تیمتون رو معرفی کنید. تا اون موقع ایشالا یه هم تیمی پیدا میکنید تو از خودت تبلیغ کن تا هم تیمی جذب کنی :ws2: مسابقات از اول اردیبهشت شروع میشه لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ تیزر ندارم ولی مهره مار دارررررررررررررم:w42: لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ بله شاخو شونه میکشی؟!! :icon_pf (95)::w140:[/size][/color] دقیقا داره الان تضعیف روحیه میکنیییییییییییییییییی؟!هان؟!:icon_pf (10)::thumbsdownsmiley: چی چی رو تایید میشه! :brodkavelarg: :167: مگه اینکه شما ارزو کنید ببرید... (آرزو بر جوانان عیب نیست) :ws28: این اسمو انتخاب کردیم که بازم بقیه افسرده نشن خداییش ما چقدر به فکر دوستانمونیم(از ما یاد بگیرید) اوکی بابا !ترس مرس تو خونه ما نیست فقط مبارزه :167::167: :167::167: شیرهههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 نفرو عشقست :banel_smiley_4::banel_smiley_4: هيشكي با من نميتونه در بيفته :banel_smiley_4::banel_smiley_4: محمد این دو تا رو بدون مسابقه بفرست مرحله بعد، گناه دارن ! :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: تیزر ندارم ولی مهره مار دارررررررررررررم:w42: ایول بابا میگم میتونی با @نیوشا هم هم گروه شی کارش عالیهههههههههههه لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ایول بابا میگم میتونی با @نیوشا هم هم گروه شی کارش عالیهههههههههههه اون باید راضی باشه هر چن از خداشم باشه:w330::w330: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ محمد این دو تا رو بدون مسابقه بفرست مرحله بعد، گناه دارن ! :icon_pf (95)::icon_pf (95): :icon_pf (95)::icon_pf (95): :icon_pf (95)::icon_pf (95): :icon_pf (95)::icon_pf (95): لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ اون باید راضی باشههر چن از خداشم باشه:w330::w330: آخه نیوشا هم عضو جدیده هنوز بچه هارو کامل نمیشناسه دیدم نقاطه مشترک دارید باهم ...........همینو بگو من چکاره بیدم خودش باید تصمیم بگیره این بزرگترین تصمیم زندگیشه البتههههه اجازه خانوادشم شرطه لینک به دیدگاه
marjan17 4150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ آخه نیوشا هم عضو جدیده هنوز بچه هارو کامل نمیشناسه دیدم نقاطه مشترک دارید باهم...........همینو بگو من چکاره بیدم خودش باید تصمیم بگیره این بزرگترین تصمیم زندگیشه البتههههه اجازه خانوادشم شرطه یهنی با هم تفاهم داریم:jawdrop: بزا استخاره بگیره خو:w00: یهو من بخبختش نکنم کیس دیگه ای سراغ نداشتین:45645: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ تیم مهسا و سپیده و علیرضا چون 3نفرن و تخلف کردن حذف میشن لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ تیم مهسا و سپیده و علیرضا چون 3نفرن و تخلف کردن حذف میشن :ws47: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ من گروهم سکرت هست. صبر کنید. محمد برا من تبلییغ نکن که به هم گروه نیاز دارم!!! اصلا من تنها یه طرف، بقیه انجمن هم اون طرف، بینم کی حریف میشه...!! لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ من گروهم سکرت هست. صبر کنید. محمد برا من تبلییغ نکن که به هم گروه نیاز دارم!!!اصلا من تنها یه طرف، بقیه انجمن هم اون طرف، بینم کی حریف میشه...!! :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ هان چیه؟ چرا میخندی؟ از همین الان جا زدین؟ این اولیش که بدون حرف کشید کنار!!!!!! بقیه بیان جلو اگه میتونن!!! لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ تیم مهسا و سپیده و علیرضا چون 3نفرن و تخلف کردن حذف میشن محمد احیانن از جونت سیرمونی گرفتی؟:icon_pf (95)::icon_pf (95)::brodkavelarg::brodkavelarg::167::167: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده