Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ ابوذر من خودمم یکی از شرکت کننده ها میشم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : آخر هم کار خودت رو کردی!! لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ آخر هم کار خودت رو کردی!! باید حساب کار میومد دستشون لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ خوب اسم منو هم بزارین .....اگه حنا موافقت می کنه که با هم باشیم لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ آرههههههههههههه ؟؟؟ اينطورياس ؟؟ تيم شماره 9 = تيم شير و خورشيد لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ راست میگی اینطوریاست پس تیم من و یوحنا تیم bogeyman حالا کی ترسناکه :w00: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: ایمان تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): شیر و خورشید تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ترانه (ساوارنا) و یوحنا: bogeyman تیم 12: ؟؟؟ مثل اینکه از همین الان کل کلا شروع شده لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقب ما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن دقیقا تایید میشود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ مگر اینکه 2تایی همدیگه رو تأیید کنید. شما فعلاً برین اون مسابقه بین خودتونو تکمیلش کنین لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ جوجرو آخر پاییز میشمرن اون تاپیک هم به راهه تو اون تاپیک ما رقیبیم اینجا هم گروه من دچار دوگانگی شدم ولی به هر حال بترسید از ما لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن دقیقا تایید میشود دقیقا تایید نمی شود لینک به دیدگاه
@نیوشا 752 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام منم اومدم هم گروهم یعنی کی می تونه باشه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سلام منم اومدم هم گروهم یعنی کی می تونه باشه :icon_gol::icon_gol:خوش اومدی من میدونم(خودت میدونی کیو میگم دیگه) پاشو برو خودت برشدار بیارش لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ شب دراز است و قلندر بیدار.... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : چه لوگو در پی تی... خب دیگه ! اینجوریه ! گروه های 9 گانه ! برای اعلام انصراف خودتون می تونید از همین تاپیک استفاده کنید. بله شاخو شونه میکشی؟!! :icon_pf (95)::w140: راست میگی اینطوریاست پس تیم من و یوحنا تیم bogeyman حالا کی ترسناکه :w00: این دیگه چیه چقده ترسناکه! دوستان تا منو علی هستیم همتون بکشید عقبما لوگو هنوز نذاشتیم که یه وقت دوستان شرکت کننده افسرده نشن داره الان تضعیف روحیه میکنیییییییییییییییییی؟!هان؟!:icon_pf (10)::thumbsdownsmiley: دقیقا تایید میشود چی چی رو تایید میشه! :brodkavelarg: منم هستم . داش محمد من همگروهی انوشه میشم اسم تیممنون هم در آرزوی برد مگه اینکه شما ارزو کنید ببرید... (آرزو بر جوانان عیب نیست) :ws28: جوجرو آخر پاییز میشمرناون تاپیک هم به راهه تو اون تاپیک ما رقیبیم اینجا هم گروه من دچار دوگانگی شدم ولی به هر حال بترسید از ما اوکی بابا !ترس مرس تو خونه ما نیست فقط مبارزه :167::167: لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ سهلام به دوستان خوفید ... به به بازار کل کل حسابی گرمه خوب بید ... یک درخواست از محمد عزیز ؛ لطفا اسم گروه 7 ؛ من و ایمان رو به ( امپراطور ) Emperatour تغییر بدید تشکر از لطفتون ... :icon_gol: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha: خب گروه قدرتمند ما اومد ديگه همتون سوكس ميشيد :shad: اين شما و اين گروه قدرتمند سيبيلوووووووو :w155: mamooshak sepide&alireza تازشم ما هم سيبيلوييم هم سه نفر حساب ميشيم اينم لوگومون :shad: :ws17: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ ابوذر من خودمم یکی از شرکت کننده ها میشم پيشنهاد ميدم شركت نكني، تو كه در مقابل سوالات من كم مياري ادميني :ws47: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha: خب گروه قدرتمند ما اومد ديگه همتون سوكس ميشيد :shad: اين شما و اين گروه قدرتمند سيبيلوووووووو :w155: mamooshak sepide&alireza تازشم ما هم سيبيلوييم هم سه نفر حساب ميشيم اينم لوگومون :shad: :ws17: شیرهههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 3 نفرو عشقست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده