YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ محمد عزیز تیم 7 Iman-Emperatour YAGHOT SEFID تیم Iman ممنون ... لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ سیلام مدیر کل اسم منو حذف کنین لطفا:167: من هم بعنوان تماشاچی شاید بتونم همراهیتون کنم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: ایمان تیم 8: ؟؟؟ محمد حسین تیم 7 رو از دست دادی :icon_pf (34): یوحنا تو دیگه چرا تماشاگر میشی؟ ماشالا تعداد تماشاگرا داره بیشتر میشه. حالا اگه میخوای تماشاگر بشی بیا لیدر تیم من شو. پول خوبی هم میدم. لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ یوحنا تو دیگه چرا تماشاگر میشی؟ ماشالا تعداد تماشاگرا داره بیشتر میشه. حالا اگه میخوای تماشاگر بشی بیا لیدر تیم من شو. پول خوبی هم میدم. بالاخره هر مسابقه ای نیاز به تماشاچی داره دیگه! اصلا نمکه مسابقات به تماشاچیاشه!:w31: میدونی اگه من بشم لیدر تیمت اونوقت هیچکی جرات نمیکنه ازت ببره! تماشاچی بیتره لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ دست نگه دارین مدیر کل اسم منو حذف نکن مامانم (فرناز)با جارو و ملاقه و کفگیر و اینا وایساده بالای سرم که یا شرکت میکنی یا سیاه و کبودم میکنه:ws44: اسممو حذف نکن:w74: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ به این میگن تربیت خوب فرزند پس کسایی که یه نفره اسمشون رو دادن اینان: Fahim sara 20 yuhana bahram_first007 EmperorMHSN لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ محمد این که یک روز وقت داشته باشیم تا جواب بدیم یه مقدار مشکل سازه ......چون ممکنه خیلی ها نتونن توی یک روز آن بشن لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ آقا جان من اعتراض دارم:w00: مگه قرار نبود تیم 7رو واسه من نگه دارید لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ به این میگن تربیت خوب فرزند پس کسایی که یه نفره اسمشون رو دادن اینان: Fahim sara 20 yuhana bahram_first007 EmperorMHSN من کوشم؟ من برم اون تاپیک توجه توجه... رو آپ کنم تا دیگه اسممو فراموش نکنی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ راست میگی. تو گفته بودی تیم 7 رو میخوای. من فکر کردم محمدحسین گفته تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: ایمان (اگر واسشون فرقی نداره تیم 8 بشن) تیم 8: ؟؟؟ اونایی هم که فعلاً یه نفره گفتن آماده ان: Fahim sara 20 yuhana bahram_first007 EmperorMHSN Anooshe لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ محمد این که یک روز وقت داشته باشیم تا جواب بدیم یه مقدار مشکل سازه ......چون ممکنه خیلی ها نتونن توی یک روز آن بشن واسه همین گفتم تیم 2نفره باشه که اگه یکی تو اون روز نتونست بیاد نفر دیگه بیاد. البته خوب این دور اول هم به صورت آزمایشی هست تا مشکلات و نواقص مسابقه واسه دورهای بعدی که مهمترن مشخص بشه لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ اونایی هم که فعلاً یه نفره گفتن آماده ان: Fahim sara 20 yuhana bahram_first007 EmperorMHSN Anooshe bahram_first007 ایشون که هم تیمی دارن اسمش رو از یه نفره ها بردار لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ تو هم که هی سوتی های ما رو بگیر Fahim sara 20 yuhana EmperorMHSN Anooshe لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ منم هستم . داش محمد من همگروهی انوشه میشم اسم تیممنون هم در آرزوی برد لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ بنده در همين لحظه تيم شماره ي 9 رو رزرو مي كنم ! قاصدك و پرندوش ( NYX ) اسم تيم هم الان اعلام ميشه ، احتمالا تيم ما . لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ فونیکس وارد می شود. 1 - فرناز 2 - پیمان اینم لوگو : بااااااباااااااااااااا فونیکس باااااااااااا بااااااااااااا لوگو باااااااابااااااااااااا تیم شما که دیگه ترکوندین اما..... اما......... اما............ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ تیم 1: نرگس درکه و راه سبز امید (حسن): تیمور تیم 2: فلوید(مریم) و مهندس شهرساز (فرنوش): مهندسان تیم 3: جاوید و ستاره بلو: eagers تیم 4: راحله و محمد (arizobarzan): لیان تیم 5: بهرام و ترمه: HAPPY تیم 6: میم شیمی و فهیمم: ؟؟؟ تیم 7: سید مهدی(یاقوت سفید) و ایمان: ایمان تیم 8: علی (پسرمشهدی) و انوشه: در آرزوی برد تیم 9: قاصدک و پرندوش (NYX): تیم ما تیم 10: پیمان و فرناز: فونیکس تیم 11: ؟؟؟ کسایی که هنوز تیمشون تکمیل نشده: Fahim sara 20 yuhana EmperorMHSN خوب با توجه به اینکه تیم ها به یه حد قابل قبولی رسیده، مسابقات از اول اردیبهشت شروع میشه. تا اون موقع ایشالا تعداد تیم ها بیشتر هم میشه بعداً یه تاپیک هم واسه کل کل تیم ها، یه تاپیک هم واسه پیش بینی برنده توسط کاربرا زده میشه لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ بااااااباااااااااااااا فونیکسباااااااااااا بااااااااااااا لوگو باااااااابااااااااااااا تیم شما که دیگه ترکوندین اما..... اما......... اما............ خب دیگه ! اینجوریه ! گروه های 9 گانه ! برای اعلام انصراف خودتون می تونید از همین تاپیک استفاده کنید. لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۸۹ منم تو برگذاري مسابقات با محمد همكاري ميكنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده