parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ شیما تو هم غصه نخور دیده من شرکت کردم از ترسش انصراف داده ولی روش نشده بگه :there: نخیرشم... آرمین اصلنشم اینطوری نیست... :w00: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببینم کسی این رفیق ما فانوس خانوم رو ندیده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ امیررضا، سمیرا یه مدتی درگیره و گفته کم میتونه بیاد. واسه همین هم مسابقه شما افتاده اول خرداد. چهارتا از مسابقات اول خرداد برگزار میشه لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببینم کسی این رفیق ما فانوس خانوم رو ندیده چیطور کارش داری داداش؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چیطور کارش داری داداش؟؟؟؟؟؟؟ خب همگروهیمه لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب همگروهیمه امیر رضا جان میدونم من رو شوخی اینجوری گفتم(یه وخت به دل نگیریا):wubpink: من خاله سمیرا جوووونم اگه کارش داشتی بوووگو 3سوته بهش خبر میدم که باهاش کار داری:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ امیر رضا جان میدونم من رو شوخی اینجوری گفتم(یه وخت به دل نگیریا):wubpink: من خاله سمیرا جوووونم اگه کارش داشتی بوووگو 3سوته بهش خبر میدم که باهاش کار داری:flowerysmile: خواهش میکنم ....:4uboxsmiley: اگه میشه فقط یه یاد آوری کنید که یه موقع تنها نزاره ما رو لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اهای نفس کش پس این رقیبای ما کدوم لونه موشن بیان بیرون مرجان هشت پا اسب ابی پری جن انس کجاین که نرگس نفس کش می طلبه بیان بگین غلط کردیم و تسلیم شید لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خواهش میکنم ....:4uboxsmiley:اگه میشه فقط یه یاد آوری کنید که یه موقع تنها نزاره ما رو به روی چشم بهش میگم:flowerysmile: اما خیالت راحت سمیرای من رفیق نیمه راه نیست الانم داره درس و مشخ میخونه لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب شد اومدی. فکر کردم بی همگروه شدم... لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب شد اومدی.فکر کردم بی همگروه شدم... نهههههههه:icon_pf (34): من تا قهرمان نشم هیچ جا نمیرم. لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نهههههههه:icon_pf (34): من تا قهرمان نشم هیچ جا نمیرم. آخ جون...:2rqfst4: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این آرمین و شیما چه دلشونو خوش کردن لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این آرمین و شیما چه دلشونو خوش کردن محمد بذار دلشون خوش باشن!:4chsmu1: گناه دارن خب!:2525s::shad: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ محمد بذار دلشون خوش باشن!:4chsmu1:گناه دارن خب!:2525s::shad: ایمانی به حساب تو هم میرسم... این آرمین و شیما چه دلشونو خوش کردن آخرِ مسابقه میبینیم کی می خنده... همتون سوکسین... لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا مسابقه ما افتاده اول خرداد من اعتراض دارم:w00: لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا مسابقه ما افتاده اول خرداد من اعتراض دارم:w00: وارد نیست ! لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ چرا مسابقه ما افتاده اول خرداد من اعتراض دارم:w00: بخاطر اینکه رقیبتون ماییم ما هم گفتیم چون شوما قراره زودی ببازین یکم دیرتر شروع کنیم دلتون نسوزه وارد نیست ! تایید میشود لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به تمام دوستان خوب خودم بعد از ماهها متوالی غیبت یک سری به تالار زدم ویک مسابقه باحال دیدم حالا راهی برای شرکت در آن وجود نداره ... البته هم گروهیم را نیز انتخاب کردم ....:ws2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده