sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ منم آنشرلی و جودی رو خیلی دوست داشتم ولی از فوتبالیستا خوشم نمیومد .یادمه همش پسرا دلشون می خواست ادای اونا رو در بیارن و مثلا شوت برگردون بزنن. 11 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سوباسا من دوست داشتم جای دوست دختر سوباسا میبودم!! 13 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام سلام. من خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم. یجورایی خودمو میبرم به اون زمانی که همه ی لذتم کارتون بابا لنگ دراز بود. دیدن الو الو من جوجوام. دیدن کلاه قرمزی. دیدن فوتبالیستا............هی...... از اون زمان خیلی میگذره ، اما من دلم هنوز پیش زی زی گولو، کلاه قرمزی، ان شرلی، حنا، سوباسا، سنجد و .............. است. شما بچه بودین، کدوم این شخصیتا رو دوست داشتین؟ دوست داشتین جای کدومشون باشید؟؟؟؟ بیاین خاطره هامونو زنده کنیم. خسته شدم از بزرگ بودن حالا كه يادي از گذشته ميكنين به تاپيك عكسهاي خاطره انگيز هم سر بزنيد http://www.noandishaan.com/forums/thread92722-3.html 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ منم آنشرلی و جودی رو خیلی دوست داشتم ولی از فوتبالیستا خوشم نمیومد .یادمه همش پسرا دلشون می خواست ادای اونا رو در بیارن و مثلا شوت برگردون بزنن. ولي من خوشم ميومد از فوتباليستا...خيلي هيجان انگيز بود برام اون موقع ها:icon_pf (34):!!!اسم اون دروازه بان رو كه هميشه كلاه سرش بودو يادم نيست ولي از اونم خيلي خوشم ميومد 7 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ فکر کنم اسمش واکی بایاشی بود 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من همه برنامه های کودک قدیمی رو دوست داشتم و دارم و همه رو حتی حالا نیگا میکنم، شبکه 5 بود فک کنم +30 برنامه کودک قدیمی رو تا یه ماه قبل میزاشت مث اونوقتا همون شکلی میشستم و نیگا میکردم و لذت میبردم.:hapydancsmil: واقعا یاد گذشته بخیر برنامه های کودک حالا رو اصلا نمیشه با گذشته مقایسه کرد، اونموقع واسه جذابیت و جالب بودنشون لذت میبردیم و میخندیدیم حالا واسه بیمزگی و ضایع بودنشون باید بخندیم . بیچاره بچه های حالا:there: 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ - - - Updated - - - - - - Updated - - - 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ - - - Updated - - - - - - Updated - - - 7 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ من سرندیپیتی دوس داشتم :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ آخه یادش بخیر . منم دوس دارم. :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده