رفتن به مطلب

بچگی

Saba Heidari

ارسال های توصیه شده

منم آنشرلی و جودی رو خیلی دوست داشتم ولی از فوتبالیستا خوشم نمیومد .یادمه همش پسرا دلشون می خواست ادای اونا رو در بیارن و مثلا شوت برگردون بزنن.

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام سلام. من خیلی وقته به این موضوع فکر میکنم. یجورایی خودمو میبرم به اون زمانی که همه ی لذتم کارتون بابا لنگ دراز بود. دیدن الو الو من جوجوام. دیدن کلاه قرمزی. دیدن فوتبالیستا............

هی...... :sigh:

از اون زمان خیلی میگذره ، اما من دلم هنوز پیش زی زی گولو، کلاه قرمزی، ان شرلی، حنا، سوباسا، سنجد و .............. است.:ws37:

شما بچه بودین، کدوم این شخصیتا رو دوست داشتین؟ دوست داشتین جای کدومشون باشید؟؟؟؟

بیاین خاطره هامونو زنده کنیم. خسته شدم از بزرگ بودن:w000:

حالا كه يادي از گذشته ميكنين به تاپيك عكسهاي خاطره انگيز هم سر بزنيد :w16:

http://www.noandishaan.com/forums/thread92722-3.html

• Like 8
لینک به دیدگاه
منم آنشرلی و جودی رو خیلی دوست داشتم ولی از فوتبالیستا خوشم نمیومد .یادمه همش پسرا دلشون می خواست ادای اونا رو در بیارن و مثلا شوت برگردون بزنن.

ولي من خوشم ميومد از فوتباليستا:ws3:...خيلي هيجان انگيز بود برام اون موقع ها:icon_pf (34):!!!اسم اون دروازه بان رو كه هميشه كلاه سرش بودو يادم نيست ولي از اونم خيلي خوشم ميومد:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من همه برنامه های کودک قدیمی رو دوست داشتم و دارم و همه رو حتی حالا نیگا میکنم، شبکه 5 بود فک کنم +30 برنامه کودک قدیمی رو تا یه ماه قبل میزاشت مث اونوقتا همون شکلی میشستم و نیگا میکردم و لذت میبردم.:hapydancsmil: واقعا یاد گذشته بخیر:sigh: برنامه های کودک حالا رو اصلا نمیشه با گذشته مقایسه کرد، اونموقع واسه جذابیت و جالب بودنشون لذت میبردیم و میخندیدیم حالا واسه بیمزگی و ضایع بودنشون باید بخندیم .:ws28: بیچاره بچه های حالا:there:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...