.Apameh 25173 ارسال شده در 15 آذر، 2012 عزیییییزم همشونو با این حالت داشتم نگا میکردم:girl_in_dreams: 6
EOS 14529 ارسال شده در 16 آذر، 2012 بنل و پت و مت ؛ من عاشـــــــــــــــق این دو تا کارتون بودم :hapydancsmil: بعد از اون هم جودی ابوت و آنه شرلی شعر خونه مادر بزرگه رو هم خیلی دوست داشتم "خونه مادر بزرگه هزار تا قصه داره خونه مادر بزرگه شادی و غصه داره ........" راستی کلاه قرمزی هم که دیگه جای خود داشت "آقای راننده ، آقای راننده ، یالا بزن تو دنده می خوام برم تهرون ، می خوام برم تیلیویزییون .........." آخ آخ تام و جری یادم رفت همیشه بعد از این کارتون من و داداشم به همین نقش ها در میومدیم (بیچاره مامانم ) خلاصه که من در روز فقط 2 ساعت توی خونه بودم که هیچ صدایی هم ازم در نمی اومد اون هم موقع برنامه کودک بود ، به فاصله 30 سانتی تی وی می نشستم و به قول مامانم با دهنم هم کارتون می دیدم آخه همیشه دهنم هم باز می موند موقع کارتون دیدن :hapydancsmil: آخی یادش بخیر .... نمی دونم سر کدوم کارتون بود که یه بار می خواستیم من و برادرم هم مثل اون ها قایم موشک بازی کنیم یه روز تموم توی کمد رختخواب های بابا بزرگم قایم شدم وای که چه محشری درست شد با همون کار من 7
Saba Heidari 14145 مالک ارسال شده در 22 آذر، 2012 آخه یادش بخیر . منم دوس دارم. :hapydancsmil: - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - - - - Updated - - - من سرندیپیتی دوس داشتم :hapydancsmil: مرسی دوستان. بردینمون به روزای خوش بچگی. 3
ژارسین 4579 ارسال شده در 22 آذر، 2012 من عاشق زنان کوچک بودم همش دوست داشتم مثل خواهر بزرگه باشم مثل اون موهامو ببندم راستی fateme_nتوکه اشک مارو با این عکسا در آوردی !!!!!!!!!اسم اون کارتونه که دوتا خرس کوچولو بود چی بود خیلی قشنگ بود 5
چکامه. 665 ارسال شده در 22 آذر، 2012 یکی زرو رو خیلی دوست داشتم . یکی تارو تو فوتبالیستا ( همیشه از سوباسا متنفر بودم به نظرم خیلی خود خواه و مغرور بود . ) 6
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری