Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره جواب ارشد هم اومد. اونایی که قبول شدن خودشون با زبون خوش بیان شیرینی بدن :gnugghender: تا الان خبر قبولی Gizmo و SPEEDY رو شنیدیم. بقیه هم خودشون بیان بگن به همشونم تبریک میگم :hapydancsmil: 39 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبریککککک میگم بابا ایول:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان....:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ به شدت و عمیق تبریک می گم. حالا برو شیرینیو بیار!:gnugghender: 8 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ شما که همش دنبال شیرینی این. شیرینی خبری نیس.فقط تبریک بگین 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم لطفا هرکی بگه کجا و چی قبول شده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ شما که همش دنبال شیرینی این.شیرینی خبری نیس.فقط تبریک بگین تو چی و کجا قبول شدی؟ 6 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منکه گفتم اگه 2 نمونده باشم محاله شیرینی بدم 13 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریکککککککککککک دوباره . شیرینی رو صبر میکنید من بیام تهران بعد . نبینم تنها خوری کنید هاااااااااااااا:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک موفق باشید :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این تاپیکا رو ادغام کنین خب چند تا تاپیک 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ رنگ قرمز هم یعنی روزانه اس ایول. رد کن بیاد :gnugghender: منکه گفتم اگه 2 نمونده باشم محاله شیرینی بدم بهشتی قبول شدی حالا میگی 2 نشده باشم محاله شیرینی بدم :vahidrk: تبریکککککککککککک دوباره .شیرینی رو صبر میکنید من بیام تهران بعد . نبینم تنها خوری کنید هاااااااااااااا:hapydancsmil: داغه داغه باید چسبید، تا تو بیای دیر شده دیگه فعلاً بذار ما به کاسبیمون برسیم 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ب همه از دم تبریک اونایی هم که قبول شدن سریع شیرنیشو رد کنن بیاد:ws37: 9 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ رنگ قرمز هم یعنی روزانه اس سلام تبریک میگم رنگ قرمز روزانه است؟ به نظرم همشون قرمز رنگ باشن. چون من شبانه قبول شدم و قرمز رنگ نوشته! 9 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم کلا به همتون تبریک میگم :hapydancsmil: موفق باشید:hapydancsmil: شیرینیتونو رد کنید بیاد لطف کنید واقعی. عکس نذارید 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ سلام تبریک میگم رنگ قرمز روزانه است؟ به نظرم همشون قرمز رنگ باشن. چون من شبانه قبول شدم و قرمز رنگ نوشته! ممنون.لطف دارید منم تبریک میگم. عه؟ من با توجه به رنگ انتخاب رشته ها گفتم آخه. پس اینجوری نیست. با توجه به کد رشته ی قبولی باید دید روزانه اس یا شبانه. مرسی که گفتین.برم پستمو ویرایش کنم. 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ به همه دوستان تبریک میگم امیدوارم شاهد موفقیت های بیشترشون باشیم:girl_yes2: :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان، ایشالا موفقیت های بعدی:hapydancsmil: منم امروز سنوات خوردممممممممم بزن دست قشنگه روووووووووووو:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ اوخیتبریک میگم به همه بچه هایی که قبول شدن ایشالله پله های موفقیتو همینجوری تا تهش برید بالا فقط اونایی که شیرینی نمیدن ایشالله که کچل شن+دو ترم مشروطی+2 سال طول کشیدن پایان نامه+قبول نشدن دکتری 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده