mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم بسیار خوشحال شدم :w70: تبریک میگم بهت میلاد جان :w139: امیدوارم همیشه موفق باشی :w71: از بچهها آمار داری چی کار کردند؟ شنیدم کولاک کردید امسال :w14: 5 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بسیار خوشحال شدم :w70: تبریک میگم بهت میلاد جان :w139: امیدوارم همیشه موفق باشی :w71: از بچهها آمار داری چی کار کردند؟ شنیدم کولاک کردید امسال :w14: قربونت دادا.تو هم ایشالله موفق باشی دادا آره امسال بچه خیلی خوب بودن برنامه ریزی شهری : علم و صنعت 1 هنر تهران 1 هنر اصفهان 2 برنامه ریزی منطقه ای : بهشتی 3 تربیت مدرس 1 طراحی شهری : بهشتی 1 هنر تهران 2 هنر اصفهان1 یه سری از بچه ها رو هم خبری ندارم ازشون 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ای وووووووووووووووووووووووووووووووول:hapydancsmil: به همگی تبریک مییییییییییییییییییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگم به ششدت تبریک 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگم به دوستانی که تو این مرحله موفق شدن وبرای دوستانی که پشت سد گیرکردن ارزوی موفقیت دارم بیایین امار بدین ببینیم کی رو باید خفت کنیم؟:gnugghender: 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم خیلی مبارکه میلاد ،:hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق و سلامت باشی از شما نیز شیرینی میخواهیم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم تبريك ميگم به دوستان:hapydancsmil:...اميدوارم هميشه توي تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد! شيريني يادتون نره فقط 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم به نوبه خودم به [h=1]saminta[/h] [h=1]Miladt[/h] [h=1]Gizmo[/h]تبریک میگم ایشالله توی سطوح بالاتر ببینیمتون 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من بالاخره به هدفم رسیدم و طراحی شهری بهشتی قبول شدم هوفففففففففففففف:obm::62izy85: منم طراحی شهری دانشگاه تهران قبول شدم به همه ی دوستان تبریک میگ تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم به همتون تبریک می گم...موفق باشید به به چقدر شام و شیرینی مهمونیم 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم به همه ی دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم. 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک چه نتایج درخشانی دم همه ی شهرسازا گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم به میلاد و سامینتا و گیزمو تبریک میگم خیلی خوشحال شدم،انشالله همیشه موفق باشید راستی خوش به حالتون الان خیلی خوشحالید همیشه شاد باشید الان چه جوری میخواید به ما شیرینی بدید؟اصلا شیرینی میخواید چی بدید؟اصلا شیرینی میدید؟ 6 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدن 6 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ من هم به همه دوستان گرامی تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشن 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ به همه دوستای گلم که تونستن از این مرحله زندگی با موفقیت رد بشن تبریک میگم و آرزوی موفقیت توی مراحل بعدی زندگیشون دارم 8 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ منم به همه افرادی ک قبول شدن تبریک میگم دعا کنین منم سال دیگه قبول بشم 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک میگم دوستان موفق باشید 9 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:تبریکات فراوان ما را پذیرا باشید:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ به سارا که ظهر تبریک گفتم. به میلاد و saminta هم تبریک میگم. :hapydancsmil: چه شیرینی خورونی شده تالار شهرسازی :gnugghender: خب تقسیم کنید ناهار هر روز پای یکیتون باشه دیگه به ترتیبی که تو تاپیک گفته شده پیش میریم دوشنبه: Gizmo سه شنبه: Saminta چهارشنبه: Miladt پنج شنبه، جمعه هم استراحت کنین 10 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ تبریک به همه بچه ها ایشالا مقاطع بالاتر 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده