mehdi_7070 874 ارسال شده در 2 آذر، 2012 تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم بسیار خوشحال شدم :w70: تبریک میگم بهت میلاد جان :w139: امیدوارم همیشه موفق باشی :w71: از بچهها آمار داری چی کار کردند؟ شنیدم کولاک کردید امسال :w14: 5
Miladt 3681 ارسال شده در 2 آذر، 2012 بسیار خوشحال شدم :w70: تبریک میگم بهت میلاد جان :w139: امیدوارم همیشه موفق باشی :w71: از بچهها آمار داری چی کار کردند؟ شنیدم کولاک کردید امسال :w14: قربونت دادا.تو هم ایشالله موفق باشی دادا آره امسال بچه خیلی خوب بودن برنامه ریزی شهری : علم و صنعت 1 هنر تهران 1 هنر اصفهان 2 برنامه ریزی منطقه ای : بهشتی 3 تربیت مدرس 1 طراحی شهری : بهشتی 1 هنر تهران 2 هنر اصفهان1 یه سری از بچه ها رو هم خبری ندارم ازشون 10
*mini* 37778 ارسال شده در 2 آذر، 2012 ای وووووووووووووووووووووووووووووووول:hapydancsmil: به همگی تبریک مییییییییییییییییییییییییییییییگگگگگگگگگگگگگگگگگم به ششدت تبریک 6
spow 44198 ارسال شده در 2 آذر، 2012 تبریک میگم به دوستانی که تو این مرحله موفق شدن وبرای دوستانی که پشت سد گیرکردن ارزوی موفقیت دارم بیایین امار بدین ببینیم کی رو باید خفت کنیم؟:gnugghender: 10
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2012 تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم خیلی مبارکه میلاد ،:hapydancsmil: ایشالا همیشه موفق و سلامت باشی از شما نیز شیرینی میخواهیم:gnugghender: 4
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم تبريك ميگم به دوستان:hapydancsmil:...اميدوارم هميشه توي تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد! شيريني يادتون نره فقط 5
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم به نوبه خودم به [h=1]saminta[/h] [h=1]Miladt[/h] [h=1]Gizmo[/h]تبریک میگم ایشالله توی سطوح بالاتر ببینیمتون 8
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 2 آذر، 2012 من بالاخره به هدفم رسیدم و طراحی شهری بهشتی قبول شدم هوفففففففففففففف:obm::62izy85: منم طراحی شهری دانشگاه تهران قبول شدم به همه ی دوستان تبریک میگ تبریک به همه کسایی که قبول شدندمنم برنامه ریزی شهری دانشگاه علم و صنعت قبول شدم به همتون تبریک می گم...موفق باشید به به چقدر شام و شیرینی مهمونیم 7
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم به همه ی دوستانی که قبول شدن تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم. 8
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آذر، 2012 تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک چه نتایج درخشانی دم همه ی شهرسازا گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرم 9
Moment 15228 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم به میلاد و سامینتا و گیزمو تبریک میگم خیلی خوشحال شدم،انشالله همیشه موفق باشید راستی خوش به حالتون الان خیلی خوشحالید همیشه شاد باشید الان چه جوری میخواید به ما شیرینی بدید؟اصلا شیرینی میخواید چی بدید؟اصلا شیرینی میدید؟ 6
Place.Maker 4554 ارسال شده در 2 آذر، 2012 من هم به همه دوستان گرامی تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشن 7
vahid88 9651 ارسال شده در 2 آذر، 2012 به همه دوستای گلم که تونستن از این مرحله زندگی با موفقیت رد بشن تبریک میگم و آرزوی موفقیت توی مراحل بعدی زندگیشون دارم 8
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 2 آذر، 2012 منم به همه افرادی ک قبول شدن تبریک میگم دعا کنین منم سال دیگه قبول بشم 8
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 2 آذر، 2012 به سارا که ظهر تبریک گفتم. به میلاد و saminta هم تبریک میگم. :hapydancsmil: چه شیرینی خورونی شده تالار شهرسازی :gnugghender: خب تقسیم کنید ناهار هر روز پای یکیتون باشه دیگه به ترتیبی که تو تاپیک گفته شده پیش میریم دوشنبه: Gizmo سه شنبه: Saminta چهارشنبه: Miladt پنج شنبه، جمعه هم استراحت کنین 10
ارسال های توصیه شده