آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ پیشنهاد جلسه مدیرا چیه دیگه؟ کجاست ؟ والا منم دقیقا نمیدونم ولی فعلا که تا مدیرای دیگه غایب باشن نمیشه جلسه ای باشه و حتی هماهنگی کرد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دوستان عمران، با توجه به اینکه آزمون این بخش از خرپاها است،حتما شرکت کنید. روی مکانیکی ها را میتوانید در اینجا کم کنید. ثبت نام مرحله سوم آزمون استاتیک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71010 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دوستان عمران، با توجه به اینکه آزمون این بخش از خرپاها است،حتما شرکت کنید. روی مکانیکی ها را میتوانید در اینجا کم کنید. ثبت نام مرحله سوم آزمون استاتیک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71010 چه کاریه خب؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ چه کاریه خب؟ :JC_thinking: کُرکُری خواندن در علم، یکی از پسندیده ترین صفات است که سبب پیشرفت انسان ها میشود. 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دور اول که متاسفانه نتونستم برسم، ولی سوالارو که دیدم مثلا چرخ دنده توش بود خوبه قبلش گفته بودم چون بین همه رشته هاست حداقل سوالای کلی و جنرال بدین ... ، مث مسابقه سیالات که بیشتر واس مکانیک بود 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دور اول که متاسفانه نتونستم برسم، ولی سوالارو که دیدم مثلا چرخ دنده توش بودخوبه قبلش گفته بودم چون بین همه رشته هاست حداقل سوالای کلی و جنرال بدین ... :w74:، مث مسابقه سیالات که بیشتر واس مکانیک بود اون فقط شکل چرخدنده بود بابا، اصلا مثالش و راه حلش ربطی به چرخدنده نداشت،برو جوابشو نگاه کن. :vahidrk: خرپا را که دیگه نمیشه چیزی بهش اضافه کرد کاملا عمرانیه + قاب ها و ماشین ها مثل اهرم ها و انبرها و..... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ دوستان عمران، با توجه به اینکه آزمون این بخش از خرپاها است،حتما شرکت کنید. روی مکانیکی ها را میتوانید در اینجا کم کنید. ثبت نام مرحله سوم آزمون استاتیک: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71010 :viannen_38: چند روز پیش یه جا خوندم از پست شکلک خالی خوشت نمی اد پس یه چیز می نویسم: مهندس مکانیک می میرد ذلت نمی پذیرد 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ چند روزی نبودم ، از همه عذرخواهی میکنم 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خب اشكال نداره منم بعد چند روز تازه رسيدم:girl_blush2: آقا من خرپا پايم الان برم ببينم چه خبره البته دوره اولشو شرمندم روز مسابقه غيبت داشتم بريم ببينيم دنيا دست كيه؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من يه 15روزي نبودم دوستان مدير اگه يه گزارشي بدند ممنون ميشم در مورد جلسه هم اعلام مي كنم حامدجان نشريه كجا رفت من متن معرفيم امادست فقط تايپش كنم بدم بهت شرمنده همه دوستان كه بي خبر رفتم 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ ضمن عرض خوش آمدگویی خدمت همه غایبین برگشته:biggrin: امیررضا در مورد این جلسه یه توضیح بده بی زحمت :JC_thinking: بعدم دوستان لفطا لینکحامد:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ ضمن عرض خوش آمدگویی خدمت همه غایبین برگشته:biggrin:امیررضا در مورد این جلسه یه توضیح بده بی زحمت :JC_thinking: بعدم دوستان لفطا لینکحامد:viannen_38: خب جلسه بشکل مجازی هست و یه قراری میزاریم و همه مدیران خودمون یعنی تالار عمران در یه ساعت ان باشند یا حداقل در همون روزر ان بشند و نظرات و برنامه هاشون ارائه بدند و با هم تصمیم گیری داشته باشیم و تقیسیم وضایف هم صورت بگیره -------------- البته فعلا بزارید من دوباره با تالار هماهنگ بشم و متمرکز تر بشم ..... ------------ ببینم شما این لینک ها رو برای صفحه اصلی سایت می خواهیییییی:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ خب جلسه بشکل مجازی هست و یه قراری میزاریم و همه مدیران خودمون یعنی تالار عمران در یه ساعت ان باشند یا حداقل در همون روزر ان بشند و نظرات و برنامه هاشون ارائه بدند و با هم تصمیم گیری داشته باشیم و تقیسیم وضایف هم صورت بگیره -------------- البته فعلا بزارید من دوباره با تالار هماهنگ بشم و متمرکز تر بشم ..... ------------ ببینم شما این لینک ها رو برای صفحه اصلی سایت می خواهیییییی:JC_thinking: اوکی ولی من برنامه خاصی ندارم نه اون لینکارو برای کاربرای غایب میخوام که قراره یه میل براشون ارسال بشه جز اولین تالارا بودیم که متن میل رو آماده کردیم +اسامی کاربرا اما تا حالا فقط بهرام لینکاشو داده که فک میکنم باید به همونا اکتفا کنم و ... 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ لینک به زودی مجله لنگ مقدمه از امیررضاست یک تاریخچه هم از نواندیشان و تالار عمرانش لازم دارم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ لینک به زودی مجله لنگ مقدمه از امیررضاست یک تاریخچه هم از نواندیشان و تالار عمرانش لازم دارم :girl_blush2: یعنی کی این زودی آخر هفته نشد 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ متن آمادست باید تاپش کنم چشم میرسونم بهت ... شرمنده لینک هم من بزودی برات مبفرستم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ یعنی کی این زودیآخر هفته نشد اینجا هوا بارونیه؛ من تو هوای مرطوب خیلی تنبل میشم اصلا بیخیال اونا که نمیان، هرکی بخواد خودش میاد دیگه:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اینجا هوا بارونیه؛ من تو هوای مرطوب خیلی تنبل میشم اصلا بیخیال اونا که نمیان، هرکی بخواد خودش میاد دیگه:viannen_38: بونه نیار:vahidrk: همه کارا انجام شده حالا وسط راه ولش کنم :ydm47612zsesgift969 بعدشم اگه لینکه مهم نداری تو حوزه خودت که خو اجباری نیس منم شونصدتا که نمیخوام فقط یکی یا دوتا همیییییییییییین:biggrin:نگران نکن خودتو 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ به همه دوستان عمرانی بابت آماده شدن اولین مجله تالار تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید. همه دوستانی که زحمت کشیدن، خسته نباشید و اما پیشنهاد درباره مجله: تنها پیشنهادی که بعد از دیدن مجله به ذهنم رسید این بود که به نظرم بهتر میشد که نویسنده هر موضوع از مجله در ابتدا یا انتهای موضوع معرفی میشد 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ به همه دوستان عمرانی بابت آماده شدن اولین مجله تالار تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید. همه دوستانی که زحمت کشیدن، خسته نباشید و اما پیشنهاد درباره مجله: تنها پیشنهادی که بعد از دیدن مجله به ذهنم رسید این بود که به نظرم بهتر میشد که نویسنده هر موضوع از مجله در ابتدا یا انتهای موضوع معرفی میشد مرسی، تو شماره های بعدی حتما 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده