rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ به اطلاع همه دوستان ميرسونم از شنبه گذشته عملكرد همه كاربران سنجيده شده و كاربران برتر هفته و ماه انتخاب ميشود بزودي لينكشم اينجا ميزارم تاپيك رفع اشكال نرم افزار ايتبز هم در بخش آموزش نرم افزار موجود هست هركسي سوالي داشت ميتوه بره و بپرسه داداش رضا کی مدیر نمونه شدی ما نفهمیدیم؟ :shame: تبریک میگم واقعا لیاقتشو داری :w155: (شما امیررضا بخونین) 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلامممم منم تازه ديدم :girl_blush2:اين مدال رو كي دادن بهتون؟!ميگفتين تااااا يه جشن درست و حسابي ميگرفتيم براتون كلي كلاس ميزاشتيم براااا بقيه ي تالار هاااااا :texc5lhcbtrocnmvtp8 واقعااااااا تبريك ميگم بهتون :icon_gol:تا باشه از اين مدال هاااااا باشه :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک مدیر نمونه، شیرینی بددددددددددددددددددده 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون ا ز همه شما دوستان واقعا اين مدال حق تك تك شماست كه با فعاليت وتعسب خودتون باعث شديد تالار عمران به ش راي ط خوبي برسه ... م طمئن باشيد من به تنهايي و بدون كمك شما هيچ وقت نمي تونستم موفق باشم پس براي كسب موفقيت هاي بيشتر بازم كنار هم باشيم مرسي 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون ا ز همه شما دوستان واقعا اين مدال حق تك تك شماست كه با فعاليت وتعسب خودتون باعث شديد تالار عمران به ش راي ط خوبي برسه ... م طمئن باشيد من به تنهايي و بدون كمك شما هيچ وقت نمي تونستم موفق باشم پس براي كسب موفقيت هاي بيشتر بازم كنار هم باشيم مرسي فرمایش شما متین، ولی شیرینیمون چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ فرمایش شما متین، ولی شیرینیمون چی شد؟ میگن دانش پژوه برتر شدنم شیرینی داره :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ میگن دانش پژوه برتر شدنم شیرینی داره :JC_thinking: :4chsmu1: آره بریم از دانش پژوه برتر هم شیرینی بگیریم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ :4chsmu1:آره بریم از دانش پژوه برتر هم شیرینی بگیریم اینروزا همه به شیرینی حساسیت دارن، شما چطور؟؟؟ :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اینروزا همه به شیرینی حساسیت دارن، شما چطور؟؟؟ :ydm47612zsesgift969 نه من حساسیت ندارم 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ اومدم بیام نظربدم راجع به تالارتون بدجورضایع شدم:icon_pf (34):هرجارفتم تو دیدم سرسوزنی اطلاعات ندارم...تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم.......واقعا فقط میتونم بگم خسته نباشید....زحمت زیادی واسه این تالار کشیده شده.......موفق ومؤیدباشید 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ اومدم بیام نظربدم راجع به تالارتون بدجورضایع شدم:icon_pf (34):هرجارفتم تو دیدم سرسوزنی اطلاعات ندارم...تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم.......واقعا فقط میتونم بگم خسته نباشید....زحمت زیادی واسه این تالار کشیده شده.......موفق ومؤیدباشید ممنون پيمان جان زحمت زيادي براي اين تالار كشيده نشده ... بلكه داره كشيده ميشه و پايان و زمان پايان هم فعلا نداره 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ درود خسته نباشيد من دفترچه بهاي سال 90 رو ميخواستم ...مي تونيد كمكم كنيد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ درود به همه دوستان اول از همه دوستان اينجا مكان درخواست نيست پس خواهشا درخواست هاي خودتون در زير تالار درخواست قرار دهيد . بعد اينكه لازم مي دونم از بهرام ،حامد ، سيندي، آ رانوس عزيز تشكر كنم كه تو اين مدتي كه من نبودم به تالار عمران رسيدند خيالم راحت شد ... ديگه مي تونم برم اگه يهحفتههم نيام خيالم جمع هست كه اين دوستان هستند واقعا ازتون ممنونم ايشالله سينا و رضا هم وقتاشون درست ميشه و بتونيم بازم مثل گ ذشته و يا بيشتر از اون د ر خدمتشون باشيم فعلا تالار عمران در حال تغييرات اساسي هست و اميدوا ر زودتر مسير ها مشخص بشه و بتونيم همه با هم و در كنا ر هم ا ز همين محيط مجازي قدم هاي بزرگي برداريم . يه نكته كه لا زم مي دونم اينجا بگم اينه كه تاپيك انتخاب كاربران فعال تالار هم با تغييرات جديد از هفته آينده دوباره استارت مي خوره كه شرايطش بزودي اعلام ميشه كارگاه ساخت پل ماكا روني هم بزودي با حالت جديد دوباره از سر گرفته ميشه چون آيين نامه مسابقه خاوران مشهد تازه بدستم رسيده و ايشالله از اين به بعد با همين آيين نامه كار مي كنيم بقيه موارد هم در تاپيك هاي خودش بزودي پاسخ مي دم با زم ممنون از همه دوستان 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ آقا این بخش دانلود چیه؟ چون دیدم خودتم مقالات واسه دانلود رو تو زیرتالار میزنی خواستم کسب تکلیف بکنم که به بخش دانلود باید انتقالشون بدم یا نه بمونه تو همون زیرتالاره مربوطش؟ 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خب بخش دانلود به چند بخش تقسيم شده برخي از بخش هاش مشكلي نداره مثل نقشه ها پروژه ها و مجلات نشريات كه همه مطالبي كه در اين زمينه ها هست بايد در زير تالار دانلود قرار بگيره اما بخش نرم افزار بيشتر مربوط به نرم افزار هاي خود مهندسي عمران ميشه و يا بقيه نرم افزار ها بجز نرم افزار هاي كه در زمينه مكانيك خاك و پي / نقشه برداري / عمران آب و مهندسي رودخانه بايد بخش هاي تخصصي خودشون باشند در مورد جزوات هم به همين شكل نرم افزار عمل ميشه اما در مورد مقالات خب اگه مقالات ما مر بوط به بخش بندي هاي كه بالا گفتم باشه و اينكه علاوه بر خود لينك دانلود مقاله توضيحاتي هم در مورد خود مقاله وجود داره و يا اينكه اين مقاله علاوه بر پست كه لينك دانلود داخلش هست پست هاي ديگه هم در ادامه داره يا اينكه اگه جا بحث داشت بهتر در همون بخش تخصصيش باشه اما اگه مقالمون صرفا جهت دانلود هست و توضيحات زيادي نداره و اينكه خيلي تخصصي در زمينه هاي رشته هاي بالا نيست بره به همون بخش دانلود فقط يه نكته ديگه كه هميشه بهش تاكيد كردم و خوبه كه همه مديران رعايت كنند قرار دادن برچسب هست مرسي 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به مدیران خوب تالار عمران. همگی خسته نباشید برنامه ریزی های خوبی رو این اواخر داشتین که خواستم بهتون تبریک بگم و امیدوارم بتونین حسابی موفق باشین. فقط برنامه ها رو نصفه ول نکنیدا همه پیشنهادام خودتون تو جاهای مختلف دادین و چیزی به ذهنم نمیرسه فقط من یکیشو میگم. یه آمار از کاربرای عمرانی که خودشونو معرفی کردن یا فعالیت خیلی کمی هم داشتن در بیارین و اسمشونو لیست کنین و یه ایمیل که توش یه سری از برنامه های گروهی و مطالب جالب تالار معرفی شده تهیه کنین و براشون بفرستین و دعوتشون کنید به حضور مجدد تو این برنامه ها 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به مدیران خوب تالار عمران. همگی خسته نباشید برنامه ریزی های خوبی رو این اواخر داشتین که خواستم بهتون تبریک بگم و امیدوارم بتونین حسابی موفق باشین. فقط برنامه ها رو نصفه ول نکنیدا همه پیشنهادام خودتون تو جاهای مختلف دادین و چیزی به ذهنم نمیرسه فقط من یکیشو میگم. یه آمار از کاربرای عمرانی که خودشونو معرفی کردن یا فعالیت خیلی کمی هم داشتن در بیارین و اسمشونو لیست کنین و یه ایمیل که توش یه سری از برنامه های گروهی و مطالب جالب تالار معرفی شده تهیه کنین و براشون بفرستین و دعوتشون کنید به حضور مجدد تو این برنامه ها خوب این وظیفه طبق تعریف بر عهده منه :icon_pf (34): و تقریبا منم به فکرش بودم فقط اینکه بعضی کاربرا آدرس میلشون ممکنه در بخش اطلاعات تماسشون نباشه من چه جوری میتونم به میل کاربرا دسترسی داشته باشم؟ و اینکه من باید این میل رو ازطرف خودم ارسال کنم؟ حالا اگه اینطور باشه باید یه میل جدید اختصاصی برای انجمن ایجاد کنم این بهتره:girl_in_dreams:؟ و نکته دیگه اینکه مدیران بخشهای مختلف لینک تاپیکای مهمشونو لطف کنن به من بدن تا من بتونم ازش استفاده کنم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۰ خوب این وظیفه طبق تعریف بر عهده منه :icon_pf (34): و تقریبا منم به فکرش بودم فقط اینکه بعضی کاربرا آدرس میلشون ممکنه در بخش اطلاعات تماسشون نباشه من چه جوری میتونم به میل کاربرا دسترسی داشته باشم؟ و اینکه من باید این میل رو ازطرف خودم ارسال کنم؟ حالا اگه اینطور باشه باید یه میل جدید اختصاصی برای انجمن ایجاد کنم این بهتره:girl_in_dreams:؟ و نکته دیگه اینکه مدیران بخشهای مختلف لینک تاپیکای مهمشونو لطف کنن به من بدن تا من بتونم ازش استفاده کنم ایمیل کسایی که تو مشخصاتشون ایمیل رو وارد نکردن تو پنل مدیریت هست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده