Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من خیلی 3 بودم....بیدار که میشدم با آستینم میزو پاک میکردم کسی نبینه:4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من با اینکه هیکل گنده منده ای داشتم و چشام عین تلسکوپ کار میکرد ولی همیشه خدا ردیف اول بودم:دی همیشه هم شاگرد دوم بودم....ای تو روح عمت زندگی 6 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تو دبیرستان 14 یا 16 بودم ... ولی دیدم فایده ای نداره .... اخه اخر عاقبتی هم نداره تو دانشگاه شدم 7 بعضی موقع ها هم فداکاری میکنم در حق خودم میشم 10 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ تو دبيرستان 14 و 18 بودم!بسيار خرخون و موجودي چندش آور:biggrin:...طوري كه خواهرم كه بعد من تو همون مدرسه درس مي خونه بعضي معلما با اسم من صداش مي كنن بس كه تو چشم بودن از درس خوني:icon_pf (34): با ورود به دانشگاه ترم اول شماره 14 و 7 بودم...ترم دو با شناخت بعضي از درساي مزخرف به سمت شماره 8 و 4 و 5 و 3 متمايل شدم...در حال حاضر هم 2 و 4 و 8 رو الگو قرار داده و از آن پيروي مي كنم،به خصوص 4 اما در رديف هاي جلوي كلاس(بيشتر حال ميده!!!) 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من معمولا 7 هستم گاهی ام 5:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ من 14 بودم چه بچه آروم و خوب و اتو کشیده ای بودی 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ چه بچه آروم و خوب و اتو کشیده ای بودی کجاشو دیدی؟ 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ فکر میکردم منم تغییر میکنم اما همچنان بعد از یک سال همون 2-4-18باهم هستم تغییر نکردم هیچ بدترم شدم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ متوجه نشدم 10 چیکار میکنه؟! سوهان ناخن میکشه؟ دبیرستان 7 دانشگا 7 و 14! 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ عععع..ایجا رود زنده کردین باز... تا فردا ما همچنان همان عدد 6 هستیم... قرار است از اول مهر با تغییر مهر دوباره بشیم 1! البته جمعیت کلاس کم خواهد...پس ما در ردیف اول اونگونه خواهیم بود.... پ.ن:تاثیرات دفاع فرداست...این پست را جدی نگیرید! 3 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من خود آن 13 ام . قبلا هم بودم . . .. ولی اصلا مثل عدد 13 بد نمیارم. خیلی خوش شانسم. از سال بعد 18 می شم. البته قبلنا هم همین و میگفتم. . . . 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ تو تمام دوران تحصیل مدرسه ام میز آخر یا یکی مونده ب اخر بودم و خیلی ام با دروبری هام حرف میزدم و میخندیدیم اما همیشه ام شاگرد اول بودمو، با اطلاعات عمومی در حد بنز...همه تو کف من بودنی سالم که کل شاگرد اولاو معدل بالاهای مدرسه رو جمع کردن تو ی کلاس من شاگرد دوم شدم...بدشانسی اوردم اون سال اما تو دانشگاه 7 و 9 بودم و در هپروت 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ کجایی جوونی؟!! شدیم 15...واقعا از خودمان شرمنده ایم...مارو شطرنجی کنین!! زبانمان تلخ شده...پاچه می گیریم...سگی شده ایم واسه خودمان جزوه می نویسیم در حد دخترهایی که جزوه هاشان را با خودکارهای 4 رنگ می نویسن! همونا که جا خودکاری هاشون یک خرگوش سفیده!!! ببنین چه طور از روزهای اوجمان فاصله گرفتیم! اینجارو آپ کنین بابا....خوبه... 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ به به صاحب تاپیک محترم رسیدن بخیر من همچنان 4و 18 ام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده