شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ من 1جایی یه نفرو میشناسم عندش بود!ته فعالیت! مث من قدرشو ندونسن تخته کرد رفت!!! زییسسسسسسسستتتتتتتتتتتت بود آاااااااااااااا:gnugghender: نسیه حرف میزنی؟!!! فقط به من آدرس بدیییییییییید بابا 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ نسیه حرف میزنی؟!!! فقط به من آدرس بدیییییییییید بابا میگم تخته کرده رفته اسمش شیما بود 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ میگم تخته کرده رفتهاسمش شیما بود :icon_razz: چرا آخه؟!!! شانس من دارررم؟!!! کسی رو سراغ داشتی آدرس بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ :icon_razz: چرا آخه؟!!! شانس من دارررم؟!!! کسی رو سراغ داشتی آدرس بده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 باااوشه میخوای خودم بشم شاگرد تنبله و 4 ساله کلااااس؟؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ باااوشهمیخوای خودم بشم شاگرد تنبله و 4 ساله کلااااس؟؟ آرررررههههههه راستی من تنبیه بَدَنیَم بلدماااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آرررررههههههه راستی من تنبیه بَدَنیَم بلدماااااااااااااااااا آخ جوووووووووووووون!!!!! من تا حالا تنبیه بدنی نشدم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آخ جوووووووووووووون!!!!!من تا حالا تنبیه بدنی نشدم :gnugghender: پس اعلام آمادگی کن به عنوان شاگرد تنبل زیست 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ :gnugghender: پس اعلام آمادگی کن به عنوان شاگرد تنبل زیست ایولللللللللللل البته من دفتر دارم هستم هااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ منم دلم میخواد ناظم بشم:ws3: همه رو چوب بزنم تلافیه چوبهای خوردم تو مدرسه رو سر شما ها خالی کنم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ منم شاگرد زرنگ مکانیک خوشبحالت ، چه اعتماد بنفسی:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ سلاملکوم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا اسم مارو به عنوان شاگرد تنبل معماری ثبت نام کردید؟!! 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ سلام خانوم مدیر...چه مدرسه ای هست که صنایع نداره؟ تبعیض در این حد؟ اصلا مگه همچین چیزی امکان داره؟ موفق باشید... 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ سلام:girlhi: منم ریس آموزش پرورش هستم چند سال یه بار میام یه سری میزنم بعضی مواقع هم به صورت نامحسوس میام:scared9: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ چرا کسی منو دعوت نکرد اینجا هم مدرست کلا س هنر نداره هم من میخوام شاگرد شهرسازی بشم شاید انگیزه شد درس خوندم برای ارشد .. البته شاگرد متوسط نمیخوام تنبل باشم هم میخوام معلم هنر بشم خوب مگه چیه کلاسهاشونو باهم نذارید تو جفتش بشه شرکت کرد بعد یه چیز دیگه ک پوششمون باید چطوری باشه اینجا 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ عهههههههههههه مدرسه موش هاااا بنده معاون اجرایی هسته بیدم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ کلاس گرافیک نداریم؟ یه سوال دیگه، میشه یه نفر تو چند تا کلاس باشه؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ کلاس گرافیک نداریم؟ یه سوال دیگه، میشه یه نفر تو چند تا کلاس باشه؟ ارععععععععععععععععع باید بیاد پیش من من تیکه تیکه اش کنم هر تیکه اش تو یه کلاس:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده