شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 12 آبان، 2012 سلام سلام در یکی از فرومها که میگشتم یه تاپیک جالبی رو دیدم که با اندکی تغییرات اینجا میزارم دوست دارم همتون همکاری کنید وگرنه من میدونم با شما میخوایم با هم یک مدرسه بسازیم اول بهتون میگم برای ساختن یه مدرسه به چی نیاز داریم بعد هدفم رو میگم مدیر معاون ناظم دانش آموز خر خون(بالای یه عدد) دانش آموز زرنگ(بالای یک) دانش آموز متوسط(نامحدود) دانش آموز تنبل معلم فیزیک اخبار به روز:) شیمی زیست دینی زبان ادبیات فارسی ورزش و یکم تخصصی تر کلاس شهرسازی کلاس معماری کلاس مکانیک کلاس کامپیوتر کلاس آی تی کلاس عمران کلاس کشاورزی کلاس میم شیمی کلاس فضای سبز کلاس برق کلاس زیست پرورشی(به نوعی اطلاعات عمومی) (معلم پرورشی کارش یکم متفاوته با بقیه.فرقش اینه که معلمای دیگه خودشون مطلب مورد نظر رو میزنن ولی معلم پرورشی مطلبی رو با توجه به درخواست شاگرداش میزنه) -- خب حالا هدفمون چیه ؟؟ اولش یه برنامه ی هفتگی تعیین میکنیم .روزی 4 زنگ و هر زنگی بین 10 تا 15 دقیقه بعدشم دقیقه زنگ تفریح معلم هر درسی سر زنگ خودش میاد و یه مطلب مرتبط با درسش میزنه.(مثلا معلم ورزش یه مقاله ی ورزشی.معلم زبان یه مقاله ی مرتبط با زبان.معلم زیست یه مقاله ی سلامتی،پزشکی و ....) (و راجع به کار هر معلم تو پروفایلش بیشتر براش توضیح خواهم داد.) بعد دانش آموزا میان مقاله رو میخونن و اگر سوالی در رابطه با اون داشتن میپرسن . اگرهم نه که میریم زنگ بعدی. به نظرم کار جالبیه .هم اطلاعاتمون میره بالاتر.هم نوعی سرگرمیه زنگ تفریح هم که شد هر کاری خواستید میتونید اینجا انجام بدید فقط آشغال خوراکیاتونو رو زمین نریزید چون سرایدار نداریم:) هر کی متقاضیه یا علی. در پست #22 نام شرکت کنندگان اعلام می شود با اندکی تغییرات از سایت پرشین 68
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2012 من یا ناظم یا دانش اموز تنبل من مدیرم تو همون تو رشته برق باش 13
pesare irani 41807 ارسال شده در 12 آبان، 2012 من مدیرم تو همون تو رشته برق باش خانوم مدیر من رو خاناوده به اجبار فرستادن برق من هیچی بلد نیستم به دانش اموز تنبل یااااااااااا ناظمی علاقه دارم یه چوب بگیرم دستم بقیه رو بزنم 12
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2012 خانوم مدیر من رو خاناوده به اجبار فرستادن برق من هیچی بلد نیستم به دانش اموز تنبل یااااااااااا ناظمی علاقه دارم یه چوب بگیرم دستم بقیه رو بزنم پس اسپم نکن لطفا همون شاگرد تنبل باش تا چیزی یاد بگیری 8
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2012 چرا كلاس فضاي سبز نداريم؟؟؟ کلاس میم شیمی چرا نداریممن میبندم در این مدرسه رو زیست.....:hapydancsmil: اضافه شد 10
pesare irani 41807 ارسال شده در 12 آبان، 2012 پس اسپم نکن لطفا همون شاگرد تنبل باش تا چیزی یاد بگیری نه ناظم موخام این نشد کلاس کهه ه الان همه عنوان ها رو مدیر سبز ها بردارن به ما هیچی نرسه الان حتما ممد ادمین میشه ناظم نیوترون میشه دفتر دار من ناظم موخام 10
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2012 ببخشید زمان تشکیل کلاساش کی هست؟ بعد از اینکه بچه ها اومدن اعلام امادگی کردن در یک تاپیک مجزا اعلام میشه 8
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 12 آبان، 2012 من یا ناظم یا دانش اموز تنبل من میخواستم اینو بگم...:vahidrk: امید جون شمارو به عنوان شاگرد تنبل انتخاب کردن...پس من ناظم میخوام بشم... 7
elham mirzai 113 ارسال شده در 12 آبان، 2012 اضافه شد كو كو پس چرا تو ليست كلاسا نيست؟؟؟:banel_smiley_4: 7
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 12 آبان، 2012 كو كو پس چرا تو ليست كلاسا نيست؟؟؟:banel_smiley_4: الهام جان تو پست اول اضافه کردم 5
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 آبان، 2012 نه ناظم موخام این نشد کلاس کهه ه الان همه عنوان ها رو مدیر سبز ها بردارن به ما هیچی نرسه الان حتما ممد ادمین میشه ناظم نیوترون میشه دفتر دار من ناظم موخام تو بیا مبصل بشو 5
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری