شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 13 آبان، 2012 چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شقایق جون هر ده صفحه یه بار یه خلاصه از آنچه گذشت، بزار اینجا سرعتش بالاس!!! عزیزم تا الان از این قرار شد شقایق :مدیر چرگر و امید: ناظم امید :شاگرد تنبل (به الاجبار باید درس یاد بگیری) شاروک: معلم زیست elham mirzaiالهام: معلم فضای سبز کهربا: شاگرد متوسط برق AQT789 :و دختر باران : معلم کامپیوتر میم شیمی و فرنوش خادمی: معلم شیمی فروغ:معلم پرورشی ...Urbanist...: معلم شهرسازی تینا: معلم ای تی z.pv: شاگرد معماری سارا : شاگرد زرنگ معماری پانیسا معلم آی تی امین Mr.101: شاگرد متوسط مکانیک فاطیما و ونوس : همکار معلم ابولفضل و هانیه :دفتر دار *mini* شاگرد خرخون معماری! F|UID معلم مکانیک MOJTABA 77 معلم ورزش azarafrooz شاگرد تنبل شیمی mission.impossible معلم زبان محمد آ: شاگرد تنبل شهرسازی *Cloudy sky* شاگرد زرنگ معماری *Mina* شاگرد زرنگ معماری بگید اضافه کنم 8
*pedram* 21266 ارسال شده در 13 آبان، 2012 مسوول ثبت نام داریمبیا شاگرد معماری باش ولی واقعا بچه های معماری ایول دارند خیلی مشتاقند آخرش به بچه هایی که همکاری کردند هم جایزه تعلق میگیره بابا این ایده ی من بوداااااااا :icon_razz: حالا کسی که این وظیفرو به عهده گرفته میتونه خوب پول بگیره؟!! باشه پس منم بذار شاگرد تنبل معماری... 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 آبان، 2012 چرا تنها خیلیا از جمله خود من تو زبان ضعیفیم جلواسمت گذاشتم معلم زبان بابا یه تجدید نظری بفرما شقایق جان یه مبصلی یه شاگرد تنبلی منو میخوای تو یه کویر به ان بزرگی رها کنی که چی بشه 5
captain 9274 ارسال شده در 13 آبان، 2012 من هم از بس تدریس کردم خسته شدم. می خوام از ان به بعد بشینم ردیف آخر کلاس !! پس من میشم "آچار فرانسه" کلاسها , یعنی هر جا شاگرد تنبل کم آوردید من هستم البته توی رشته جهانگردی و گردشگری پایه قوی دارم!! 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 آبان، 2012 استاد کلاس تنظیم خانواده با استاد mission.impossible کجا تشکیل میشه؟ 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 آبان، 2012 استاد کلاس تنظیم خانواده با استاد mission.impossible کجا تشکیل میشه؟ ندیدی اسم منو ززدن معلم زبان استاد این کلاس برا شما رزرو گذاشتیم 5
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 آبان، 2012 پسر خانوم معلم :دیخوراکی و باج بچه ها مال منه :دی طرف من نیای که من با انگشت میزنم به چشت 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 آبان، 2012 ندیدی اسم منو ززدن معلم زباناستاد این کلاس برا شما رزرو گذاشتیم استاد این قبا برای من اندازه نیست فیت شما دوختنش استاد حلق به اینگلیسی چی میشه؟ 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 آبان، 2012 استاد این قبا برای من اندازه نیست فیت شما دوختنش استاد حلق به اینگلیسی چی میشه؟ استاد شکسته نفسی میکنی چه دوره هایی که شما تو این درس تنظیم خانواده نگذروندی بچه ها به مهارت و دانش شما احتیاج دارن هنوز کلاس شروع نشده ترجمه حلق رو هم بعد میگیم 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 13 آبان، 2012 استاد شکسته نفسی میکنی چه دوره هایی که شما تو این درس تنظیم خانواده نگذروندی بچه ها به مهارت و دانش شما احتیاج دارن هنوز کلاس شروع نشده ترجمه حلق رو هم بعد میگیم نفرمایید استاد ما زبون کوچیکه حلق شما هم نمیشیم 2
تینا 15116 ارسال شده در 13 آبان، 2012 شقایق جون منو بکن شاگرد متوسط ای تی .من رشته کاردانیم سخت افزار بوده تازه ای تی قبول شدم مهر ترم اولی میشم 2
poor!a 15131 ارسال شده در 13 آبان، 2012 شقایق جون منو بکن شاگرد متوسط ای تی .من رشته کاردانیم سخت افزار بوده تازه ای تی قبول شدم مهر ترم اولی میشم من اینجا دارم یاد داشت میکنم ها فردا نیای بگی بلد نیستم فعالیت کنم اسمتو نوشتم ک پیرت کنم تو تالار 3
~ Reza ~ 418 ارسال شده در 13 آبان، 2012 منم همون بابا بزرگ کذایی هستم. هروقت بچه ها نیومدن بگن من فوت کردم:دی 3
.Apameh 25173 ارسال شده در 13 آبان، 2012 منم همون بابا بزرگ کذایی هستم. هروقت بچه ها نیومدن بگن من فوت کردم:دی 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری