.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 آبان، 2012 پس اینجا همه چی داره بجز تنظیم خانواده برا استاد گران قدر نقی بزرگ قبلا رزرو شده دلتو صابون نزن 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 13 آبان، 2012 پس اینجا همه چی داره بجز تنظیم خانواده تو مدرسه که کلاس تنظیم خانواده نمیذارن بابا بد بار میاییم اینجوری 5
تینا 15116 ارسال شده در 13 آبان، 2012 برا استاد گران قدر نقی بزرگ قبلا رزرو شده دلتو صابون نزن نه بابا برا خودم نگفتم من تنظیم خودمم اصلا نخوندم 40تا سوال تستی بود 36یا 34رو تقلب کردم اون چند تاشم که نشد تقلب کنم برا این بود که حراست نا محترم یونی خودش با عینک 4تا چشم داشت 4تا دیگه هم قرض کرده بود و بالا سر من واستاده بودم تلاش ها مکرری انجام دادم که با موفقیت و گرفتن تقلب صورت نگرفت و نافرجام موند 4
تینا 15116 ارسال شده در 13 آبان، 2012 تو مدرسه که کلاس تنظیم خانواده نمیذارنبابا بد بار میاییم اینجوری تو این دوره زمونه بچه هایی که هنوز مدرسه نرفتن اطلاعات جنسیشون بالاتر از منو توئه والاااااااا 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 13 آبان، 2012 نه بابا برا خودم نگفتم من تنظیم خودمم اصلا نخوندم 40تا سوال تستی بود 36یا 34رو تقلب کردم اون چند تاشم که نشد تقلب کنم برا این بود که حراست نا محترم یونی خودش با عینک 4تا چشم داشت 4تا دیگه هم قرض کرده بود و بالا سر من واستاده بودم تلاش ها مکرری انجام دادم که با موفقیت و گرفتن تقلب صورت نگرفت و نافرجام موند پس برا کی گفتی 4
تینا 15116 ارسال شده در 13 آبان، 2012 پس برا کی گفتی برا این گفتم که اگه ساعتش با کلاس من تداخل داشت برم کلاسو حذف کنم و از مطالب استاد نقی استفاده کنم 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 13 آبان، 2012 تو این دوره زمونه بچه هایی که هنوز مدرسه نرفتن اطلاعات جنسیشون بالاتر از منو توئهوالاااااااا حرف حساب جواب نداره ما که هر و از بر تشخیص نمیدادیم اون زمان کلاس بذارن حداقل اصولی یاد بگیرن بهتره 2
M!Zare 48041 ارسال شده در 13 آبان، 2012 خجالت هم نمیکشه جلو اسمت معلم مکانیک نوشتم من که نمیخواستم معلم بشم....سعید دوست داره معلم مکانیک بشه.....من میخوام دانش آموز تنبل باشم که کلاسا رو بپیچونم کلاس دوم تازه اونم رد شدم! منم از اینا میخوام 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 13 آبان، 2012 میگماااااااااااااا این شاگردای محترم امتحانم میدن دیگه؟!!! 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 13 آبان، 2012 اجازه خانم واسه ما دعوتنامه نفرستادین ما رفتیم دیدن دوستمون تو پروفش دیدیم دعوتش کردین مام گفتیم شاید فرشته مهربون والری چیزی اینجا جایزه بده اومدیم. اسم مارو تو شاگرد تنبل شهرسازی مینویسین؟ اما بگما من سوال زیاد میپرسم، :mrsbeasley: تام جواب نگیرم دست بردار نیستم،حالا هر کی جرات داره معلم شهرسازی شه خانم اطلاع رسانیتون ضعیفه ها، اینجا جز من و محمد که هر دومونم تنبلیم و باید بهم نیگا کنیم شهرساز دیگه نیست که! 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 14 آبان، 2012 تا اینجا شیمی فقط دو تا معلم داره. من میشم شاگرد ی که تا یه حدی درس خونه 6
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 15 آبان، 2012 تا ص 13 اسمها اضافه شد بچه های معماری که واقعا ایول دارن چون فعالن بقیه بچه ها کجان رشته های برق و مکانیک و زیست کجان؟ 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 آبان، 2012 تا ص 13 اسمها اضافه شدبچه های معماری که واقعا ایول دارن چون فعالن بقیه بچه ها کجان رشته های برق و مکانیک و زیست کجان؟ از بچه های زیست فقط من و دلنوازیم:icon_pf (34): 4
شقایق31 40377 سازنده ارسال شده در 15 آبان، 2012 از بچه های زیست فقط من و دلنوازیم:icon_pf (34): یعنی فقط دو کاربر زیست داریم؟ خب برید فرومای دیگه کاربر بیارید 3
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 آبان، 2012 یعنی فقط دو کاربر زیست داریم؟ خب برید فرومای دیگه کاربر بیارید اگه آدرس داری بده برم یه چندتایی خفت کنم بیارم......:icon_pf (34): 2
not found 16275 ارسال شده در 15 آبان، 2012 من 1جایی یه نفرو میشناسم عندش بود! ته فعالیت! مث من قدرشو ندونسن تخته کرد رفت!!! زییسسسسسسسستتتتتتتتتتتت بود آاااااااااااااا:gnugghender: 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری