aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه ..اما این آگهی ها همه مهندس باسابقه می خواد .. اکثرا هم دردشون اینه که سابقه ندارند مثل خود من 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلاماينجا به همه كار ميدن؟ اینجا فرصت کاریابی رو فراهم می کنند. :) 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ یه دونه هم برا ازدواج بزنید ثواب داره شما که دارید برا جوانان کارجور میکنید زن هم جور کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
aminnodehi 2129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ یه دونه هم برا ازدواج بزنید ثواب داره شما که دارید برا جوانان کارجور میکنید زن هم جور کنید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ای بابا مهندس دلت خوشه ها!!!!!!!!! کار جور نشه زن به چه درد میخوره .. فقط بدبختی هامون بیشتر میشه به قول شاعرزیززمینی:خیلی شده یه جوون جلوی تو ظاهر بشه یه جوونه تحصیل کرده که مسافر کشه این همه سال زحمت کشیده واسه کاری که فردا با روی سفید بره خواستگاری دیگه خودتم میدونی گفته عقل باید باپول بشینی سر سفره عقد وتوی پول چیزی به اسم وفا گمه گذشت وقتی که می گفتن مهم تفاهمه! 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا دستتون درد نکنه نگا این جونا چه شاد شدن؟!! کلی ثواب یا شایدم صواب بردین بالاخره ما نسل جزغاله ببخشید سوخته خودمون باید به فکر خودمون باشیم!!(M_Aref) رو همسن خودمون گرفتم ولی خوب مث انجمن !!! فقط خوشبحاله معمارا و شهرسازا و برقیاست ولی ما که بخیل نیستیم دوستامونم سروسامون بگیرن خوشبحالمون میشه حالا میشه راهنمایی کنید رزومه رو کجا؟چجوری؟ و واسه کی بفرستیم شاید 1جایی آبدارچی خواست بالای اون بخش منوی ثبت رزومه هستش. از اون طریق می تونید رزومه خودتونو بفرستین تا اگه کاری مناسب بود بهتون اطلاع داده بشه همینطور می تونید تو قسمت اشتراک که سمت چپ سایت و بالاش قرار داره، تو خبرنامه سایت مشترک بشین و مطالب جدید سایت رو روزانه تو ایمیل خودتون دریافت کنین. البته اضافه کنم که هر روز یک ایمیل میاد و 10 خبر جدید رو میذاره. احتمال داره تو یکروز تا 100 فرصت شغلی معرفی بشه فقطم در مورد یه سری رشته های خاص نیست. سعی میشه رشته های متنوع پوشش داده بشه که تو قسمت سایر استخدامی ها میاد. دستتون درد نکنه ..اما این آگهی ها همه مهندس باسابقه می خواد .. اکثرا هم دردشون اینه که سابقه ندارند مثل خود من همه جوره هست. شما می تونید رزومه خودتونو بفرستین تا اگه کاری با شرایطی که داشتین بود، بهتون معرفی بشه. ولی خب پیشنهاد می کنیم بخش مهندسی مکانیکش رو هروقت می تونین چک کنین. ایشالا که بتونین کار مناسب خودتونم پیدا کنین 14 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . ممنونم از ایجاد چنین فضایی... خیلی خوبه.... اما در مورد رشته من و توانایی من چند تا کار بود!!! اما اینا که همش تهرانه... محدودیت های مصافتی کشته مارو :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام . ممنونم از ایجاد چنین فضایی... خیلی خوبه.... اما در مورد رشته من و توانایی من چند تا کار بود!!! اما اینا که همش تهرانه... محدودیت های مصافتی کشته مارو :icon_razz: در مورد رشته شما که کار زیاد هست تو شهرهای دیگه هم مواردی هست ولی کمه .خب ما تهران هستیم و دسترسیهای ما بیشتر به امکانات کار تو این شهر محدود میشه. از دوستانی هم که تو شهرهای دیگه دسترسی به فرصتهای شغلی دارن دعوت میشه این فرصتها رو از طریق ارائه فرصتهای شغلی در اختیار دوستان خودشون قرار بدن. 9 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همگی منم به مدیران خسته نباشید میگم و تبریک چون واقعا کارعالی انجام شده و مفیده وخیلی ارزش داره انصافا من که خیلی کیف کردم مرسی ازشما 8 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ عالیه آقا...امیدوارم همه دوستان سر کار برن و اونایی که کا دارن موقعیت شغلی بهتری پیدا کنن.. 8 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ اتفاقا من میخواستم انتقاد کنم که چرا همچین چیزیو انجمن پوشش نمیده تو تالار عمران به کمک آرانوس یه سری آگهی ها و فرصت های شغلی که فقط مختص عمران بود میذاشتیم اینطوری عالی شد ممنوووووووون 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منم تبريك ميگم....اميدوارم هر روز اين انجمن موفق تر باشه خسته نباشيد دوستان 7 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ دستتون درد نکنه... ایشالا هر کسی بتونه کاری مناسب و در خور خودش پیدا کنه و از تمام تواناییاش استفاده بشه و در حد خودش واسه جامعش مفید باشه:icon_gol::icon_gol: بازم ممنوون 8 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ منم به همه تبریک میگم خسته نباشید واقعا که کار خیلی مفیدی انجام دادید. لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ کار خیلی خیلی خوبیه! موفق باشید دوستان! 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکای سرگرمی و مسابقه ای تو دو ثانیه تبلیغ میشه همچین تاپیکی رو چرا اطلاع رسانی نمیکنید خب؟! بسیار هم خوب....تشکر فراوان 10 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیکای سرگرمی و مسابقه ای تو دو ثانیه تبلیغ میشه همچین تاپیکی رو چرا اطلاع رسانی نمیکنید خب؟! بسیار هم خوب....تشکر فراوان بالای انجمن که هسـت........ تازه من که دارم تبلیغ میکنـــــــــم!!!! 9 لینک به دیدگاه
دختر زیبا 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ بسیار تا بسیار عالی. تبریکات:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ بالای انجمن که هسـت........ تازه من که دارم تبلیغ میکنـــــــــم!!!! منظورم پیام خصوصی و این صوبتا بود اخه من کورم نسبت به ایکونای تبلیغی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده