Mehdi.Aref 26783 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 4 آبان، 2012 با سلام خدمت همه نواندیشان سایت علمی نواندیشان در راستای ادامه فعالیتهای علمی و فرهنگی اقدام به ایجاد بخش اشتغال و کاریابی نواندیشان کرده تا از این راه بتونه کمکی هرچند کوچک برای کارجویان محترم انجام دهد. لازم میدونم همینجا از محمد عزیز هم که این مدت زحمات زیادی برای راه اندازی این بخش کشید تشکر کنم. از ویژگیهای جدیدی که تو این بخش وجود داره میتوان به موارد زیر اشاره کرد: بروز رسانی آگهی های استخدام رشته های مختلف به تفکیک رشته از منابع مختلف کار آخرین اخبار و اطلاعات از استخدامهای موسسات دولتی و بانک ها امکان ثبت رزومه فردی جهت اطلاع رسانی کارهای مناسب تخصص از طریق ایمیل امکان ارائه فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان محترم و انتشار آن به صورت رایگان در سایت آخرین قیمت های آنلاین سکه و ارز جهت استفاده کاربران و مدیران اقتصادی برای مشاهده و استفاده بیشتر از این موارد میتونید به آدرس کاریابی و استخدام در لینک زیر مراجعه کنید: http://www.noandishaan.com/job 72
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 آبان، 2012 منم جا داره به نوبه خودم تبریک بگم و امیدوارم یکی از بخشای خوب و قوی نواندیشان باشه که بتونه کمک های خوبی به فارغ التحصیلان و دانشجوهایی که دنبال کار میگردن بکنه 39
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 4 آبان، 2012 آقا منم تبریک میگم به کل بچهای سایت و جوانان جویای کار یعنی این یکی از بهترین و سودمند ترین فعالیت های اجتماعی این سایته میبینم اون روزی رو که 1000 هزار دل جونو شاد کردیم...جدا اینکار مسئولان سایت جای تقدیر فراوان داره و به پاس زحماتشون یه ماچ از طرف همه بچها پسرا البته واسه داش مهدی و داش ممد گل دستتون درد نکنه:boos::wubpink: 28
*mini* 37778 ارسال شده در 4 آبان، 2012 واییییییییییییی چه عالیییییییییییییییییییییییی خیلی خوووبه.. این قدمِ بیار بزرگ رو تبریک میگم....محمد و مهدی.خسته نباشین واقعا 18
Matin H-d 18145 ارسال شده در 4 آبان، 2012 منم تبریک میگم ... حرکت بسیار انتحاری بود:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: یه جا برای ما زیستیا هم بزارین 17
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 4 آبان، 2012 ما هم به نوبه ی خودمان این حرکت بسی زیبا و جالبناک را تبریک عرض کرده روزگارتان شیرین و شادیتان افزون 16
not found 16275 ارسال شده در 5 آبان، 2012 واقعا دستتون درد نکنه نگا این جونا چه شاد شدن؟!! کلی ثواب یا شایدم صواب بردین بالاخره ما نسل جزغاله ببخشید سوخته خودمون باید به فکر خودمون باشیم!! (M_Aref) رو همسن خودمون گرفتم ولی خوب مث انجمن !!! فقط خوشبحاله معمارا و شهرسازا و برقیاست ولی ما که بخیل نیستیم دوستامونم سروسامون بگیرن خوشبحالمون میشه حالا میشه راهنمایی کنید رزومه رو کجا؟چجوری؟ و واسه کی بفرستیم شاید 1جایی آبدارچی خواست 11
meysam62 4529 ارسال شده در 5 آبان، 2012 من هم به نوبه خودم تبریک میگم و به همه دست اندرکاران خسته نباشید عرض مینمایم امیدوارم خداوند متعال به شما توفیق روزافزون عنایت بفرماید تا بتونین قدمهای بیشتری در جهت فعالیتهای مفید و ارزنده بردارین و ما کاربران رو از اونها بهره مند سازید. 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آبان، 2012 کار بس پسندیده ای بود منم تبریک میگم امیدوارم هیچ جوونی بیکار نباشه 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 5 آبان، 2012 به همه دوستان تبریک میگم من که اهل کار و این صحبت ها نیستم.....یعنی از اونجایی که اهل کار نیستم این کار هستش که دنبال من میدود ولی برای همه نواندیشانی ها آرزوی موفقیت میکنم 9
farhatami 1390 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام، اینهم یکی دیگه از فکرهای بکر بود که جا داره از همه اونهایی که این تصمیم رو گرفتن به سهم خودم تشکر کنم، موفق باشین... 9
saba mn 20993 ارسال شده در 5 آبان، 2012 تبریییییییییییک میگم اقدام جالب وخوبیه..:hapydancsmil: به امید موفقیت بیشتر... 9
ارسال های توصیه شده