Mehdi.Aref 26781 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ با سلام خدمت همه نواندیشان سایت علمی نواندیشان در راستای ادامه فعالیتهای علمی و فرهنگی اقدام به ایجاد بخش اشتغال و کاریابی نواندیشان کرده تا از این راه بتونه کمکی هرچند کوچک برای کارجویان محترم انجام دهد. لازم میدونم همینجا از محمد عزیز هم که این مدت زحمات زیادی برای راه اندازی این بخش کشید تشکر کنم. از ویژگیهای جدیدی که تو این بخش وجود داره میتوان به موارد زیر اشاره کرد: بروز رسانی آگهی های استخدام رشته های مختلف به تفکیک رشته از منابع مختلف کار آخرین اخبار و اطلاعات از استخدامهای موسسات دولتی و بانک ها امکان ثبت رزومه فردی جهت اطلاع رسانی کارهای مناسب تخصص از طریق ایمیل امکان ارائه فرصتهای شغلی مورد نیاز کارفرمایان محترم و انتشار آن به صورت رایگان در سایت آخرین قیمت های آنلاین سکه و ارز جهت استفاده کاربران و مدیران اقتصادی برای مشاهده و استفاده بیشتر از این موارد میتونید به آدرس کاریابی و استخدام در لینک زیر مراجعه کنید: http://www.noandishaan.com/job 72 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ منم جا داره به نوبه خودم تبریک بگم و امیدوارم یکی از بخشای خوب و قوی نواندیشان باشه که بتونه کمک های خوبی به فارغ التحصیلان و دانشجوهایی که دنبال کار میگردن بکنه 39 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ آقا منم تبریک میگم به کل بچهای سایت و جوانان جویای کار یعنی این یکی از بهترین و سودمند ترین فعالیت های اجتماعی این سایته میبینم اون روزی رو که 1000 هزار دل جونو شاد کردیم...جدا اینکار مسئولان سایت جای تقدیر فراوان داره و به پاس زحماتشون یه ماچ از طرف همه بچها پسرا البته واسه داش مهدی و داش ممد گل دستتون درد نکنه:boos::wubpink: 28 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ تبریک........... محمد خسته نباشی......... 21 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ واییییییییییییی چه عالیییییییییییییییییییییییی خیلی خوووبه.. این قدمِ بیار بزرگ رو تبریک میگم....محمد و مهدی.خسته نباشین واقعا 18 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم ... حرکت بسیار انتحاری بود:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: یه جا برای ما زیستیا هم بزارین 17 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ما هم به نوبه ی خودمان این حرکت بسی زیبا و جالبناک را تبریک عرض کرده روزگارتان شیرین و شادیتان افزون 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ چه کار خوبی ممنون عارفان سرخ و سبز 15 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ واقعا دستتون درد نکنه نگا این جونا چه شاد شدن؟!! کلی ثواب یا شایدم صواب بردین بالاخره ما نسل جزغاله ببخشید سوخته خودمون باید به فکر خودمون باشیم!! (M_Aref) رو همسن خودمون گرفتم ولی خوب مث انجمن !!! فقط خوشبحاله معمارا و شهرسازا و برقیاست ولی ما که بخیل نیستیم دوستامونم سروسامون بگیرن خوشبحالمون میشه حالا میشه راهنمایی کنید رزومه رو کجا؟چجوری؟ و واسه کی بفرستیم شاید 1جایی آبدارچی خواست 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ منم تبریک می گم موفق باشین 11 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من هم به نوبه خودم تبریک میگم و به همه دست اندرکاران خسته نباشید عرض مینمایم امیدوارم خداوند متعال به شما توفیق روزافزون عنایت بفرماید تا بتونین قدمهای بیشتری در جهت فعالیتهای مفید و ارزنده بردارین و ما کاربران رو از اونها بهره مند سازید. 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ کار بس پسندیده ای بود منم تبریک میگم امیدوارم هیچ جوونی بیکار نباشه 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ دست همگی درد نکنه.:icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ به همه دوستان تبریک میگم من که اهل کار و این صحبت ها نیستم.....یعنی از اونجایی که اهل کار نیستم این کار هستش که دنبال من میدود ولی برای همه نواندیشانی ها آرزوی موفقیت میکنم 9 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام، اینهم یکی دیگه از فکرهای بکر بود که جا داره از همه اونهایی که این تصمیم رو گرفتن به سهم خودم تشکر کنم، موفق باشین... 9 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ تبریییییییییییک میگم اقدام جالب وخوبیه..:hapydancsmil: به امید موفقیت بیشتر... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده