Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سپیده می خواستم بگم علی تلاش یادم اومدم اون چشماش سبز بود شاید رنگ چشماش تغییر کرده :ws28: خوب یادت مونده هاااااااااا لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ :ws28:خوب یادت مونده هاااااااااا اونقدر موقع حکم بازی کردن می خواست ورقم رو ببینه عمرا اگه یادم بره لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چه رنگی داره چشاش الانم همیرنگیه یعنی ؟ از اونجایی که پسرای انجمن رو نمیشناسم حدس نمیتونم بزنم لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ پدرش کجا بود این خانواده؟ بچمو ب دندون گرفتم بزرگ کردم!!!! :biggrin: از اول بابا نداشته! احتمالا مامانه حواسش نبود لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی اوووووووووووف خبر گزاری که میگن اینه هااااااااا... ماشالله هزار ماشالله چشمم کف پات خوب مستعدی... منو ببینی هم اشک تو چشمت حلقه میزنه؟ اوووووووهووووووووووووووم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اوووووووووووف خبر گزاری که میگن اینه هااااااااا...ماشالله هزار ماشالله چشمم کف پات خوب مستعدی... اوووووووهووووووووووووووم ببین کی اینجاست :aghosh: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ ببین کی اینجاست :aghosh: الان خودمم در عجبممن این وقت شب این جا چی میگم فرووووووووووووووووووووووغ:aghosh: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ الان خودمم در عجبممن این وقت شب این جا چی میگمفرووووووووووووووووووووووغ:aghosh: کتی فک کنم داری به روزهای طلایی خودت تو نت گردی برمیگردی کتی دلم واست اندازه گل سر مورچه شده لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یه راهنمایی: ینی دوتا 1. به نت و کامپیوتر و مسائل امنیتیش علاقه داره 2. تو یکی از میتینگایی که من بودم اونم بوده درضمن رومی هم نیست ایرانیه راهنمایی نیمیخواست رومیه چشاشم با اصلش برابر کرده بچه ها واسه حدسیدن اذیت نشن لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ کتی فک کنم داری به روزهای طلایی خودت تو نت گردی برمیگردی کتی دلم واست اندازه گل سر مورچه شده نمی دونماااااااا..یعنی نشونه ی خوبیه...تو اوجِ طلاشم من این موقع نت نبودم منمممممممممممم لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تکلیف تاپیک قبلی معلوم نشد چی شد .. اینجا بازم راه افتاد این حسامه یعنی ؟ این رنگی بود چشماش یعنی... جنوبی هم رنگی چشماش ولی خب فکرنکنم تو میتینگی اومده باشه لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ احتمالا مامانه حواسش نبود من با تمام انحرافم نمیگیرم چی میگی!!!! ینی ی کم میگیرم ولی سعی میکنم ب رو خودم نیارم:/ معمرزا سوت نزن :ubhuekdv133q83a7yy7. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مروری بر پستای جالب انگیزناک شما: 1. از کاربران انجمن میباشد خوووب شد گفتی من فکر کردم بچه بقال سر کوچس تو میتینگی اومده؟ اول دقت کن رو جمله تمامی ایهامات و استعارات و کنایات و آرایه های ادبی موجود تو جمله رو درنظر بگیر بعد وقتی میگم از کاربران انجمنه ینی عنوانش کاربر انجمنه...کاربر فعال کاربر ویژه و مدیر اینا نیست آتروس فکـــــــــــــــرکن آتروس دیدیش که آتروس روووو مریمممممم بیشتر راهنمایی کنید خیلی سخته.. صفحه اش تخته راهنمایی کنید بابا مسابقه شروع نشده میگه راهنمایی کنید...عه! خجالت داره بخدا منم بازی...... چرا بازی رو ادامه ندادی پس؟ رنگ چشماشو با فتوشاپ درست کرده؟یه وقت نکته انحرافی نباشه؟ بابا من تازه میخواستم عکس رو سیاه سفید کنم این رنگ چشماش معلوم نشه اونموقع میشد نکته انحرافی ...نشد که بشه حسام Rumi ینی ممرضا چقد دست و پات لرزید دکمه های کیبوردو اشتباه زدی از هولت که یه وقت کسی زودتر از تو نگه؟؟ تایید میشه پست محمد رضا رومیهآتروس و قشنگ اومدین قشنگ تر از آتروس نمیشد حدس زد اصن خیلی سخته که راهنمایی بیشتر لازم داریم بابا مهم دور هم بودنه راهنمایی میخواین چیکار حمید شهرساز؟ تو آینه دیدی خودتو؟ بهم نخندینا.....ولی شبیه ادمین هاست...... اتفاقا یه زمانی مدیر بود مدیر تالار هم نبود مـــــــــــــــــدیر بود (مدیر فنی بود؟ نارنجی هم بود) alimec اینم حرفیه باشه بابا ------------------ راهنمایی سپید ------------------ اینا چیه؟ ممدA چرا آخه؟؟؟ اههههههههههههههههههههههههههههههههه...من میخواستم بگمخودِ خودشه خوده خودشه؟ بگیریمش؟؟؟ من چرا دعوت نشدم سپید من که تشکر زده بودم سری قبلی . خیلی سخته بابا ، یه راهنمایی دیگه در پروفشو بسته میگه چرا دعوتم نکردی؟! سهیل ؟ شام چی داریم بچه ها؟ فروغم که گشنش میشه میاد تشخیص هویت pesare irani فعلا که میگن رومیه حسام یا همون رومی ای بابا من الان رفتم صفحه ها رو چک کردم، محمدرضا که حدس زده بود. :vahidrk:یه بار فهمیده بودیما خیرسرمون تو همیشه همه جا دیر میرسی چه باحاله!!!من خودم سرخود اومدم اينجا بي دعوت حدس نزدی چرا؟ :ws38:Rumi spow یاقوت سفید از تو بعید بود ونوچ از رنگ چشماش کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاکلا واضحه که ممده.... نوچ....رومی ، حسامه انصافا عجــــــــــــــــــــــــــــــــــب رنگ داره چشماش...تبارک الله آیه الکرسی بخون فوت کن اینور اونور چشم نخوره ینی کی میتونه باشههههههههههه؟ چشم ابی ندیدم تو میتینگا! چرا البته یکی دیدم ولی فوتوشاپ بود حدس من رومی lilac چشم آبی ندیدی؟؟ کاشان که بودی تو حسین تی؟ چی بگم چه رنگی داره چشاش الانم همیرنگیه یعنی ؟ از اونجایی که پسرای انجمن رو نمیشناسم حدس نمیتونم بزنم الانم همین رنگیه تکلیف تاپیک قبلی معلوم نشد چی شد .. اینجا بازم راه افتاد این حسامه یعنی ؟ این رنگی بود چشماش یعنی... جنوبی هم رنگی چشماش ولی خب فکرنکنم تو میتینگی اومده باشه مسابقه قبلی امتیازشم همون موقع ریختن به حساب برنده تموم شد رفت بله این رنگی بود aqua نیس؟؟ نوچ یعنی کی میتونه باشه؟ این وقته شب این وسطا یه سری اتفاقات رومانتیک پس از ورود آرپاک و نگار ... فروغ و کتی و یه سری اتفاقات خانوادگی با حضور نگار و آرپاک و پانیسا و کتی داشتیم که خو چی بگم لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب پنجاه و نهمین هویت مجهولمون Rumi و برنده این دورمون Silence. لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ عهههههههههههه چه زود ت شد لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خو من اتروس رو گفتم که جو عوض شه من که رومی رو نمیشناسم وگرنه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده