سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ در مورد رژیم یه چیزی بگم؟ :mrsbeasley: الان بحث رژیم هست یا ورزش؟ جفتش. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها یه سایت خوب پیدا کردم برا محاسبه میزان کالری هر یک از ورزشهایی که انجام میدین ابتدا وزن خودتونو به پوند بنویسید هر پوند برابر با 0.453592 هستش بعد تو لیست ورزشها ورزشی که انجام میدین پیدا کنید و میزان فعالیت تونو به دقیقه بنویسید براتون نشون میده چقدر کالری می سوزونید اینم سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برا اینکه مطمئن بشید میزان کالری دریافتی تون بیشتر از حد نباشه یه میزان مثلا 50 تا ازش کم کنید 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ جفتش. رژیم بیشتر روند روحی هست.داستان این روند روحی هم طولانیه. اینکه کم کم وزن کم کنین بهتره چون پایدارتر. من تو 6 ماه بدون رژیم سختی 6 کیلو کم کردم. ایروبیک هم میرم و بهش عادت کردم. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سارا جون راستش من تازه دو سه هفتس که برنامه غذایی و ورزشمو میزون کردم.دوران دانشگاه چندبار استارت باشگاه رفتن رو زدم اما از فشار و استرس زیاد درسا ، مجبور شدم بزارمش کنار و چون تازه کارم ، فیلا دارم سعی میکنم 1500 کالری رو تنظیم کنم تا بدنم عادت کنه بعد کمترش میکنم.البته سرخ کردنی و شیرینی و .. نمیخورم.برنج هم حذف کردم .فقط جمعه ها که دور همیم 6 قاشق می خورم.نون هم دقیقا اندازه کف دست هفته ای سه روز هم میرم باشگاه.همونجور که بهت گفتم من مشکلم اینه که سوخت و سازم خیلی پایینه بین وعده های غذایی هم چیز خاصی نمی خورم.بعدازظهر ها یه لیوان چایی با یه تیکه سوخاری.چون اول کارم ، اول چیزای اضافه رو حدف کردم تا کم کم وفق بدم خودمو خوبه برا افزایش سوخت سازم بهتره هر لحظه درحال خوردن باشی تعداد وعده های غذایی تو زیاد کن ولی حجمشو کم آب زیاد بخور رو آب خیلی تاکید کن چون پوست شل میشه روزی 8 لیوان بزرگ البته با دستشویی خونه تون هم یه قرارداد مفصل ببند:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ بچه ها یه سوال برا کسی که 1200 تا میخوره و روزی با ورزش مثلا 300 می سوزونه یعنی دریافتی بدنش 900 تا میشه ؟ یا نه بعدشم چرا رو بعضی از مواد غذایی انرژی رو به کالری می نویسن ولی رو بعضی به کیلو کالری قضیه اش چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ رژیم بیشتر روند روحی هست.داستان این روند روحی هم طولانیه. اینکه کم کم وزن کم کنین بهتره چون پایدارتر. من تو 6 ماه بدون رژیم سختی 6 کیلو کم کردم. ایروبیک هم میرم و بهش عادت کردم. یکی به من بفهمونه که باید صبر داشته باشم! چون من دوست دارم مثلا تو ماه اول تغییرات رو به طور محسوس ببینم تا راغب بشم ادامه بدم خوبه برا افزایش سوخت سازم بهتره هر لحظه درحال خوردن باشی تعداد وعده های غذایی تو زیاد کن ولی حجمشو کم آب زیاد بخور رو آب خیلی تاکید کن چون پوست شل میشه روزی 8 لیوان بزرگ البته با دستشویی خونه تون هم یه قرارداد مفصل ببند:icon_pf (34): سارایی من حجم غذامو خیلی کم کردم .بین وعده هامم نهایتا همون یه تیکه سوخاری.کلا اکثرا احساس گشنگی دارم.اگه این احساس رو نداشته باشم، فکر میکنم زیاد خوردم 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ یکی به من بفهمونه که باید صبر داشته باشم! چون من دوست دارم مثلا تو ماه اول تغییرات رو به طور محسوس ببینم تا راغب بشم ادامه بدم نه دیگه.کم کم درست میشه 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سلااام:icon_pf (44): چه خوب شد این تاپیک بالا بود...البته فقط 2 صفحه اولش رو تونستم بخونم ...باید بخونم همه رو...چون مثلا دارم برای کنکور ارشد میخونم ساعت استفاده از نت رو کم کردم..ولی گوشی دم دست که هست با اون هرچند وقت یه بار یه چک میکنم البته بدون وارد شدن در سایت... من الان 2 هفته ای میشه که با یکی از دوستام صبحا برای پیاده روی (تابستون از 7 تا 8 ولی از مهر ساعت رو کشیدیم طرف 6)میریم یکی از پارک های نزدیک خونه مون ...بعد حدود نیم ساعت پیاده روی از دستگاه های ورزشی تو پارک استفاده میکنیمحدود 20 دقیقه(دراز نشست و ازین ها که شبیه سازی دو هست و فرمان ها و چند تا دستگاه دیگه)...بعد 1دقیقه برای حرکات کششی و بعد تمام در راه برگشت هم نان آور خانواده میشیم (تازه یاد گرفتیم تجربه جدید هست) بعد که میرسم خونه صبحونه میخورم...میدونم که نباید تا یک ساعت بعد ورزش چیزی نخورد...اما من کنکور دارم آخه چیکار کنم؟ بعد میام بشینم سر درسا(البته بعد از چک کردن نت) بعد یه مدت میبینم نمیتونم بشینم و خوابم میاد ...:sleep1: این که پا میشم میرم میخوابم تا ظهر ... (خواستیم ابرو شو درست کنیم زدم چشمشم کور کردم و عملا هیچ کار دیگه ای نمیشه انجام داد تا بعد ناهار و ساعت 4-5 که بشینم سر درسا) البته خوابمم میدونم ایراد داره ...شب تا دیر وقت ....:icon_pf (34): دارم کم کم تنظیمش میکنم... تو همون پارکی که ما میریم یه گروهی هست که روزهای فرد از 6 تا 7.5 ورزش میکنن...ورزش اونها هم شامل 10 دقیقه دو در ابتدا هست و بعد سایر حرکات ...مربیشم کارشناس ارشد تربیت بدنی هست ...میخوام اونو هم ثبت نام کنم..که روزهای زوج خودمون بریم پیاده روی روزهای زوج با گروه... راهنمایی یا نظری داشتین خوشحال میشم ازشون استفاده کنم... هستی عزیز اگه میخوای سخت درس بخونی ورزشو یه مدتی بذار کنار . ورزش با درس سنگین جور در نمیاد مگه اینکه ورزشت خیلی سبک باشه مثلا در حد 15 تا 20 دقیقه حرکات کششی یا ایروبیک یا یوگا. در ضمن زیاد نگران زمان غذا خوردنت نباش ،ولی نگران مقدار غذا خوردنت باش ،چون ورزش اشتهارو خیلی باز میکنه و متابولیسم بدنو تحریک میکنه اونوقت ممکنه چاق بشی 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ یکی به من بفهمونه که باید صبر داشته باشم! چون من دوست دارم مثلا تو ماه اول تغییرات رو به طور محسوس ببینم تا راغب بشم ادامه بدم سارایی من حجم غذامو خیلی کم کردم .بین وعده هامم نهایتا همون یه تیکه سوخاری.کلا اکثرا احساس گشنگی دارم.اگه این احساس رو نداشته باشم، فکر میکنم زیاد خوردم سعی کن احساس گرسنگی نکنی. چون احساس گرسنگی هشداریه که یعنی بدن نیاز به انرژی داره.درصورت ادامه این روند یعنی احساس گرسنگی دائم ،مغز و بدن برای واکنش به کم شدن انرژی بدن ،در زمانهایی که غذا خورده میشه سعی در تبدیل غذا و ذخیره اون به صورت چربی میکنن تا در مواقع گرسنگی از این انرژی استفاده بشه. - 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ سعی کن احساس گرسنگی نکنی. چون احساس گرسنگی هشداریه که یعنی بدن نیاز به انرژی داره.درصورت ادامه این روند یعنی گرسنگی دائم ،مغز و بدن برای واکنش به کم شدن انرژی بدن ،در زمانهایی که غذا خورده میشه سعی در تبدیل غذا و ذخیره اون به صورت چربی میکنن تا در مواقع گرسنگی از این انرژی استفاده بشه. - - - Updated - - - سعی کن احساس گرسنگی نکنی. چون احساس گرسنگی هشداریه که یعنی بدن نیاز به انرژی داره.درصورت ادامه این روند یعنی گرسنگی دائم ،مغز و بدن برای واکنش به کم شدن انرژی بدن ،در زمانهایی که غذا خورده میشه سعی در تبدیل غذا و ذخیره اون به صورت چربی میکنن تا در مواقع گرسنگی از این انرژی استفاده بشه. خیلی خیلی ممنونم یکدفعه حجم غذامو خیلی کم کردم، باعث شده زود گرسنم بشه و تا وعده غذایی بعدی چیزی که انرژی داشته باشه نمی خورم( سعی میکنم هویج و.. بخورم) 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ دکتر سارا همزاد و بقیه دوستان متخخص در امر تغذیه بین صبحانه و ناهار ، و ناهار و شام اگه احساس گرسنگی کنم، نباید تحمل کنم تا نوبت وعده غذایی برسه ؟؟ عذاب وجدان می گیرم چیزی بخورم. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ دکتر سارا همزاد و بقیه دوستان متخخص در امر تغذیه بین صبحانه و ناهار ، و ناهار و شام اگه احساس گرسنگی کنم، نباید تحمل کنم تا نوبت وعده غذایی برسه ؟؟ عذاب وجدان می گیرم چیزی بخورم. تو چی میخوری که چاق میشی؟ الیته چاق که نیستی، من میخوام یکم وزنم بالاتر بره، اما هیچی نمیخورم، تو غذا وسواس دارم،هرچیزی دوست ندارم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ متخصص فقط بهت برنامه قضایی داد؟ دارویی واسه افزایش اشتها بهت نداد؟ . دارو نه.قرص فارماتون داد،همون ویتامینهای لازم برای بدنه. یه پورد انشور هم داد به عنوان مکمل غذایی. نه، من هم کلا خوراکم کم بود در کنار این که بد غذا هم بودم !پریسا جون اگه واقعا با این مسئله مشکل داری باید این نمی شه و نمی تونم رو بذاری کنار فقط غیر ممکن غیر ممکنه دیگه ! الان هر جا رو که نگاه می کنی همه یه تابلو زدن به عنوان دکتر یا مشاور تغذیه اما به نظر من جایی برو که تاثیرش رو به عینه دیده باشی اون جوری خود دکتر هم می دونه که چه آزمایش خاصی رو باید انجام بدی من شخصا دکتر کرمانی رو خیلی قبول دارم ، روی چندین نفر هم تاثیر برنامه هاش رو دیدم همه جوره به دلت راه میاد اما در کمال تعجب نتیجه دلخواهت رو هم می گیری کتاب معجزه ای برای لاغر ها رو نمی تونی از بیرون تهیه کنی و باید توی یکی از همایش هاش شرکت کنی تا کتاب رو بهت بدن اما برنامه و کتاب ها و همایش هاش واقعا تاثیرگذاره این هم وب سایتش برای کسایی که می خوان یه سر بزنین اطلاعاتی رو که می خواین می تونین بگیرین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اوهوم دکتری که رفتم پیشش آدم پرآوازه ای بود اینجا.اولش هم خوب نتیجه داد.توی 3 هفته 2 کیلو ونیم افزایش وزن داشتم.ولی دیگه جلو نرفت. بابت سایت دکتر کرمانی مرسی جدی پیگیری میکنم 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ تو چی میخوری که چاق میشی؟ الیته چاق که نیستی، من میخوام یکم وزنم بالاتر بره، اما هیچی نمیخورم، تو غذا وسواس دارم،هرچیزی دوست ندارم ونوسی من صفحات قبل گفتم که مشکل من سوخت و ساز پایین بدنمه و ژنتیک دارم.یعنی هرچی بخورم ذخیره می شه تو بدنم !! وگرنه مدتهاست برنج رو مرتب نمی خورم.غذاهام با نونه.کلا یک سالی می شه مواظب خوردنم هستم.اما خودت که می بینی !!واسه همینم الان خیلی کم کردم غذامو/ دوستای نزدیکم همیشه تعجب می کنن از مقایسه حجم غذا و ظاهرم ! احتمالا تو هم سوختو ساز بدنت زیاده.تو همین تاپیک هم مطالب رو دنبال کنی ، چندتا از بچه ها همین مشکل تورو داشتن. 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ بین صبحانه و ناهار ، و ناهار و شام اگه احساس گرسنگی کنم، نباید تحمل کنم تا نوبت وعده غذایی برسه ؟؟ عذاب وجدان می گیرم چیزی بخورم. میتونی از میوه هایی که باعث میشن احساس گرسنگیت کمتر شه استفاده کنی میوه هایی که بدن انرژی بیشتری برای هضمشون میسوزونه و در عین حال بدن نمیتونه کالری زیادی ازشون ذخیره کنه. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شن کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شن و چون این مواد حجیم هستد کمتر احساس گرسنگی در انسان ایجاد میکنن! مثل : سیب – زغال اخته – طالبی – انبه – پرتقال – هلو – آناناس – توت فرنگی – گوجه فرنگی – نارنگی و هندوانه + اگه میان وعدت کم کالر و کم چربی باشه مشکلی نداره مثل شیر . اجیل . سالاد . ماست و ... 5 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۱ خیلی خیلی ممنونم یکدفعه حجم غذامو خیلی کم کردم، باعث شده زود گرسنم بشه و تا وعده غذایی بعدی چیزی که انرژی داشته باشه نمی خورم( سعی میکنم هویج و.. بخورم) خوب باید حجم غذا کم بشه و برای اینکه احساس گشنگی پیش نیاد تعداد وعده های غذایی زیاد بشه. یه کار دیگه ای که میشه کرد اینه میوه و سبزیجات کم کالری در طول روز مصرف بشه تا از احساس گرسنگی جلوگیری بشه. مثل هویج ،کلم ،کاهو،پرتقال.... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ گاهی وقتا فک می کنیم گشنمونه ولی در اصل تشنمونه و با یک لیوان آب حس گشنه بودنمون از بین میره. اینکه بتونیم حسمون رو تشخیص بدیم خیلی خوبه. من یک دوره مرکز مشاوره دکتر تبریزی کلاسای لاغری از نظر روحی رفتم. خیلی خوب بود. 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ شما جریان کتابخونی رو دست کم تو انجمن بین بچه هایی که باهات در ارتباط بودن راه انداختی ورزش و تبدیل ورزش به یه فعالیت حتمی روزانه هم می تونه از همین انجمن و از همین بچه های مشتاق شروع بشه شاید اولش کم باشیم ولی مطمئنم روز به روز این تعداد بیشتر میشه سعی کن دوباره ورزش رو جزو برنامه حتمی روزانه ات قرار بدی و تغذیه خودتو تنظیم کنی به نظرم تاپیک طلاجون مکان خوبی برا مشورت با همدیگه و استفاده از تجربه ها و اطلاعات همدیگه باشه فرهنگ ورزش کردن فرهنگ کتابخونی فرهنگ پاکیزه نگه داشتن محیط زیست فرهنگ تغذیه سالم فرهنگ شاد زندگی کردن (تو کشوری که از همه جاش مصیبت و غم و نگرانی از اینده می باره شاد بودن واقعا هنره بیایید این هنر رو یاد بگیریم ) فرهنگ زندگی برای خود و دل خود نه برای حرف بی ارزش مردم فرهنگ مدیریت خود و زمان فرهنگ اراده پروری زیاد نمی خواد کافیه فقط دو سه نفر باشیم اینجوری بهم قوت قلب میدیم و میریم جلو :icon_gol:... 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ دکتر سارا همزاد و بقیه دوستان متخخص در امر تغذیه بین صبحانه و ناهار ، و ناهار و شام اگه احساس گرسنگی کنم، نباید تحمل کنم تا نوبت وعده غذایی برسه ؟؟ عذاب وجدان می گیرم چیزی بخورم. سارا جون همون جور که بقیه دوستان هم اشاره کردن تعداد وعده هات رو بیشتر کن در کل می خوام بگم به خودت گرسنگی نده یعنی نذار احساس گرسنگی شدید پیدا کنی بعد بخوری این خودش بدترین کاره چون اولا ولع خوردن پیدا می کنی دوما بدنت چون یه دفعه مقدار زیادی کالری دریافت می کنه و نمی تونه بسوزونه همه رو جذب می کنه که می شه چربی که در اصل یعنی همون بدبختی! البته باید تفاوت بین احساس گرسنگی واقعی و کاذب رو پیدا کنی گاهی آدم چون عادت می کنه به خوردن تمام مدت احساس گرسنگی داره که مسلما این گرسنگی کاذبه خواهشا عذاب وجدان نگیر ! بخور اما کم کم و به مقدار کم به طور مثال من گاهی شده غذام رو سر میز تموم نکردم و با خودم آوردم توی اتاقم و تا یکی دو ساعتی مشغولش بودم ! البته نه این که صحبت از یه دیس غذا بکنم ! منظورم مقدار غذای محاسبه شده است در ضمن وقتی احساس گرسنگی می کنی می تونی از کاهو . خیار . هویج (نه آب هویج !) . گوجه استفاده کنی اینها خوراکی های آزاده که هر قدر بخوری مشکلی نداره کالری کمی داره اما پر حجمه راستی خیار رو سعی کن با پوست بخوری چون چربی سوزه از میوه ها هم می تونی استفاده کنی اما نه بیش از حد مجاز چون همون طور که به سارا جون گفتم میوه خودش کربوهیدرات و ویتامینه که مصرف بیش از حدش چاقی میاره برای دخترای جوون فکر کنم بین 3 تا 4 عدد میوه در روز مجازه در ضمن سعی کن یکی از این میوه ها سیب باشه چون علاوه بر خاصیت های زیادی که داره جلوی اشتها رو هم می گیره 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ ونوسی من صفحات قبل گفتم که مشکل من سوخت و ساز پایین بدنمه و ژنتیک دارم.یعنی هرچی بخورم ذخیره می شه تو بدنم !! وگرنه مدتهاست برنج رو مرتب نمی خورم.غذاهام با نونه.کلا یک سالی می شه مواظب خوردنم هستم.اما خودت که می بینی !!واسه همینم الان خیلی کم کردم غذامو/ دوستای نزدیکم همیشه تعجب می کنن از مقایسه حجم غذا و ظاهرم ! احتمالا تو هم سوختو ساز بدنت زیاده.تو همین تاپیک هم مطالب رو دنبال کنی ، چندتا از بچه ها همین مشکل تورو داشتن. سارا جون هیچ ماده طبیعی رو از برنامه غذاییت حذف نکن ! (منظورم از طبیعی اینه که دست ساز انسان نباشه !) این بدترین کاریه که می تونی در حق خودت بکنی حتی همون قند هم برای بدن لازمه با حذف برنج بدنت رو به دردسر می ندازی چهار روز دیگه ریزش مو و مژه و ابرو بیچاره ات می کنه حالا این یه چشمه اشه در ضمن فکر نکن نون همچین کالری کمی داره تازه نون سنگک که بهترین نونه در 100 گرمش 240 کالری داره ! :icon_pf (34):حالا نون های دیگه و نون سفید بماند! فقط تعادل مثلا من برنامه غذایی که دکتر های تغذیه می دن رو مقایسه کردم اکثرا وعده ناهار رو برنج می دن و غذای پختنی و وعده شام رو سبک با یه مقدار نون کم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده