.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اومدم جوابا رو بفرستم گفتم بپرسم برا اطمینان که فقط جواب بدیم که کدوم گزینه درسته کافیه یا توضیح هم باید بدیم؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اومدم جوابا رو بفرستم گفتم بپرسم برا اطمینان که فقط جواب بدیم که کدوم گزینه درسته کافیه یا توضیح هم باید بدیم؟ بله؛فقط بگید کدوم گزینه ها درسته ، برای سوال سه هم؛ بگید کدوم الف کدوم ب کدوم ج هستش،کافیه ؛هرچند بهتر بود که دلیلش رو بگید ؛اما اگه هم نگید قبوله چون مطمئنا دلیل رو میدونید و درست رو انتخاب میکنید شانسی که نمیشه لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ سوالای عمران این سری خیلی کشکو دوغی شد دفعه بعدی بهتر طرح میشه 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اااااااااااااا حوصله م سر رفت بابا ، زودتر جوابا رو بدین میخوام برگه هاتونو صحیح کنم دیگه 6 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مگه مهلتتون تموم نشده ؟! چرا خبری نیس پس ؟ 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ مگه مهلتتون تموم نشده ؟! چرا خبری نیس پس ؟ همش تقصیر ناظر مسابقه ست .. بابا 6 روز پیش تحویل دادیم ... 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ ستاره بیا پاسخگو باش :icon_pf (34): . حمید خان شوما هم نباید به من می فرستادی قرار بوده که ما از اسم پاسخ دهنده ها خبر نداشته باشیم مثلا حالا موردی نداره ، هواتو دارم 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ ستاره بیا پاسخگو باش :icon_pf (34):. حمید خان شوما هم نباید به من می فرستادی قرار بوده که ما از اسم پاسخ دهنده ها خبر نداشته باشیم مثلا حالا موردی نداره ، هواتو دارم پس واسه کی باید میفرستادم 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ پس واسه کی باید میفرستادم ستاره بانو 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ صبر کنید برســــــــــم........ :texc5lhcbtrocnmvtp8 سوالا همین امروز به داوران داده میشود................. نتایج مسابقه در اواسط مرحله بعد اعلام میشود ........... :girl_in_dreams: پس کمی صبور باشید .......... سوالات مرحله بعد هم در همین هفته مطرح میشه .......... نگران عقب موندن نباشین ،زمانی که سوالارو بزارم،اطلاع رسانی خواهم کرد................ 7 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ صبر کنید برســــــــــم........ :texc5lhcbtrocnmvtp8 سوالا همین امروز به داوران داده میشود................. نتایج مسابقه در اواسط مرحله بعد اعلام میشود ........... :girl_in_dreams: پس کمی صبور باشید .......... سوالات مرحله بعد هم در همین هفته مطرح میشه .......... نگران عقب موندن نباشین ،زمانی که سوالارو بزارم،اطلاع رسانی خواهم کرد................ بابا خوب میخواییم بریم مسافرت ... 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بابا خوب میخواییم بریم مسافرت ... خوب وقت اضافه هم میدیم شرایط رو ببینیم..............اینقدر سخت نگیر......... سر منم داد نزنا............... 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ خوب وقت اضافه هم میدیم شرایط رو ببینیم..............اینقدر سخت نگیر......... سره منم داد نزنا............... یکماه وقت اضافه میدین ؟ :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ یکماه وقت اضافه میدین ؟ :gnugghender: حالا بزارین سوالارو بزاریم........... حتمی اعلام میکنیم.......... :girl_in_dreams: 5 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ از مسئولین برگزاری مسابقه تشکر میکنم خیلی مسابقه خوبی بود .. امیدوارم همیشه از این مسابقه ها تو انجمن داشته باشیم 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ از مسئولین برگزاری مسابقه تشکر میکنم خیلی مسابقه خوبی بود .. امیدوارم همیشه از این مسابقه ها تو انجمن داشته باشیم منم به نوبه خودم از مسئولین نهایت تشکرو دارم. لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ منم تشکر می کنم ولی یادتون باشه اااااااااااااااا کیک و ساندیس منو ندادین 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ از مسئولین برگزاری مسابقه تشکر میکنم خیلی مسابقه خوبی بود .. امیدوارم همیشه از این مسابقه ها تو انجمن داشته باشیم منم به نوبه خودم از مسئولین نهایت تشکرو دارم. منم تشکر می کنم ولی یادتون باشه اااااااااااااااا کیک و ساندیس منو ندادین که اینطور ، تقصیر بنده نبود.............. من به کی قسم بخورم سوالا اماده بوده؟؟؟؟!!!!! مدرکم دارم منتظر هماهنگی دونفر از دوستان بودیم.................. فردا هم اگه زنده بمونم سوالارو میزارم.............(حتی شده امشب)..............مسابقه نتی همینه....شایدم ما زیادسخت میگیریم.............. 4 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ که اینطور ، تقصیر بنده نبود.............. من به کی قسم بخورم سوالا اماده بوده؟؟؟؟!!!!! مدرکم دارم منتظر هماهنگی دونفر از دوستان بودیم.................. فردا هم اگه زنده بمونم سوالارو میزارم.............(حتی شده امشب)..............مسابقه نتی همینه....شایدم ما زیادسخت میگیریم.............. قرار نیست قسم بخوری .... الانم دیگه ترم شروع شده و فکر نمی کنم دوستان فرصت اینو داشته باشن که ادامه مسابقه رو پیگیری کنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده