Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 4 آبان، 2012 گروه هایی که قطعی شدن به ستاره پیغام خصوصی بگن اعلام کنن گروهشونو. انقدر اسپم کردین اینجا که معلوم نشد کی به کیه 3
setare.blue 23086 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2012 منو gordia و fatyjo0on هم گروه شدیم :hapydancsmil: پس چی شد کنسل شد؟ s.zarei که گروهشون تصویب و ثبت شدantonio montana که تصویب شد ولی هنوز ثبت نشده تا ستاره بیاد fatyjo0on هم به همین صورت میمونه senator که هنوز کاملا مشخص نشده دوستان معماری و شهرسازی این عمرانیا هنوز باقی موندن : آرانوس ، saeed99 J/\/\D El Roman گویا از مسابقه میترسن antonio montanaبا چه کسی همگروه شدن؟ عمرانی نبود؟؟؟ یک بار که گفتی تصویب شده پس چی شد؟ گروه شهرسازی من انصراف میدم یکجا توی گروه یک خالیه کلا بیخال شدین؟ گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba اضافه شد............ 4
setare.blue 23086 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2012 منم هستم :hapydancsmil: خوش اومدی.......... همگروهی پیدا کنید........:wht: من چیکار کنم همگروهیام جواب قطعی نمیدن که ببینم میان یا نه کیا هستن؟ چرا شما باهم هماهنگی نمیکنین ،وقتی تصویب شد بیاین اعلام کنید......؟ درضمن: حواستون باشه وقتی مسابقه تشکیل بشه تمام اسپم های این تاپیک پاک خواهد شد.......پس بعدا شاکی نشین.......... حالا هی اسپــــــم کنین.......... 3
pme 3474 ارسال شده در 4 آبان، 2012 پس چی شد کنسل شد؟ antonio montanaبا چه کسی همگروه شدن؟ یک بار که گفتی تصویب شده پس چی شد؟ کلا بیخال شدین؟ اضافه شد............ فکر کنم با z.pv اون یکی همگروهیشونم باید بگردیم تو اسپما پیدا کنیم
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 آبان، 2012 خوش اومدی.......... همگروهی پیدا کنید........:wht: کیا هستن؟ چرا شما باهم هماهنگی نمیکنین ،وقتی تصویب شد بیاین اعلام کنید......؟ درضمن: حواستون باشه وقتی مسابقه تشکیل بشه تمام اسپم های این تاپیک پاک خواهد شد.......پس بعدا شاکی نشین..........:girl_in_dreams: حالا هی اسپــــــم کنین.......... anthonio montana و creative city تو گروه ما هستن اما خب جواب قطعی نمیدن ببینم میان یا نه
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 4 آبان، 2012 من با *Cloudy sky* هستم الانم در حال رایزنی هستیم با مهندس شهرسازمون 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 آبان، 2012 میشه من برم تو 1 گروه دیگه:icon_pf (34): دوستان همگروه اصلا نت نمیان که هماهنگ کنیم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2012 ماشالله دوستای عمران و شهرسازی معلوم نیست،هستن ، نیستن!!!!! گروه مهندس معمارمون z.pv ( که عمران و شهرسازش anthonio montana و creative city ) بودن چی شد ؟ سریعا یه عمران و شهرساز خودشو معرفی کنه، من اعصاب ندارما
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2012 گروه اول *mini*(مهندس معمار ) s.zarei(مهندس عمران ) morteza(مهندس شهرساز) ****************** گروه دوم : senator(مهندس عمران ) tina-arch(مهندس معمار ) saba(مهندس شهرساز) ****************** گروه سوم » *Cloudy sky (مهندس معمار ) fatyjo0on (مهندس عمران ) hamid_hisystem (مهندس شهرساز) ****************** گروه چهارم » z.pv (مهندس معمار ) ؟؟؟؟ (مهندس عمران ) ؟؟؟؟(مهندس شهرساز) ؛ عمران و شهرساز، سریعا خودشون رو بمعرفن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2012 گروه چهار::gnugghender: z.pv (مهندس معمار ) آرانوس(مهندس عمران ) hamid_shahrsaz(مهندس شهرساز)
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 5 آبان، 2012 گروه چهار::gnugghender:z.pv (مهندس معمار ) آرانوس(مهندس عمران ) hamid_shahrsaz(مهندس شهرساز) بابا من با gordia هم گروهم فقط یه عمرانی کم داریم 2
gordia 969 ارسال شده در 5 آبان، 2012 بابا من با gordia هم گروهم فقط یه عمرانی کم داریم درود يه عمراني آماده مسابقه البته با هماهنگي ياسمن عزيز میای تو گروه ما ؟ اگه میای خودت گروه ما سه تا رو اعلام کن 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 گروه اول *mini*(مهندس معمار ) s.zarei(مهندس عمران ) morteza(مهندس شهرساز) ****************** گروه دوم : tina-arch(مهندس معمار ) senator(مهندس عمران ) saba(مهندس شهرساز) ****************** گروه سوم » *Cloudy sky (مهندس معمار ) fatyjo0on (مهندس عمران ) hamid_hisystem (مهندس شهرساز) ****************** گروه چهارم » z.pv (مهندس معمار ) anthonio montana
ارسالهای توصیه شده