* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2012 پس همگروهیای من کجاننمیاین باشه منم میرما ایناهاشن .Senator. (مهندس عمران ) و Saba h (مهندس شهرساز)
pme 3474 ارسال شده در 3 آبان، 2012 من دنبال همگرووهی میگردم s.zarei که گروهشون تصویب و ثبت شد antonio montana که تصویب شد ولی هنوز ثبت نشده تا ستاره بیاد fatyjo0on هم به همین صورت میمونه senator که هنوز کاملا مشخص نشده دوستان معماری و شهرسازی این عمرانیا هنوز باقی موندن : آرانوس ، saeed99 J/\/\D El Roman گویا از مسابقه میترسن 4
Artaria 13629 ارسال شده در 3 آبان، 2012 کجان پس چرا خبری ازشون نیسسناتور که پیغاماشو بسته نمیشه باهاش حرف زد صبا هم که آن نیس پیغاما هم باز شد همگروهی، غمت نباشه رقیب داریم؟ :JC_thinking: 2
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 3 آبان، 2012 گروه خفن ما متشکل است از: Senator. ( عمران) tina-arch (معمار) hamid_hisystem (شهرساز) پیش به سوی مدال آوری 6
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 4 آبان، 2012 ما که گروهمونم مشخص شد:hapydancsmil: از الان یه فکری به حال خودتون بکنین چون مدال مال ماست تبنا جون هم گروهیتون منم نه حمید:hapydancsmil: 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 4 آبان، 2012 تبنا جون هم گروهیتون منم نه حمید:hapydancsmil: چی شد پس حمید که میگفت اصرار داری بری اون گروههرچند برا ما فرقی نداره خوش اومدی همگروه من فقط خواستم تکلیف گروه مشخص بشه چون خود صبا بهم هی اصرار میکرد 2
pme 3474 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بچه ها چرا تو پروفایلاتون هماهنگ نمی کنین با کسی که دلتون می خواد تیم تشکیل بدین باهاش؟ فکر کنم زودتر به نتیجه برسین و اعلام کنین فرصتی نمونده موفق باشین 3
fatyjo0on 1963 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بچه ها چرا تو پروفایلاتون هماهنگ نمی کنین با کسی که دلتون می خواد تیم تشکیل بدین باهاش؟فکر کنم زودتر به نتیجه برسین و اعلام کنین فرصتی نمونده موفق باشین تا کی وقت هست؟ 2
pme 3474 ارسال شده در 4 آبان، 2012 تا کی وقت هست؟ دوستان عزیز تنها تا تاریخ 1391.5.15(یکشنبه) یعنی حدودا 10روز فرصت دارین تا هم گروهی های خود را مشخص کنید... لیست هم گروهی های خود را در این تاپیک یا به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید...... :icon_gol: امیدوارم اینبار حضورتون پر رنگ تر از قبل باشه........... ----------------------------------------------------------------------------------------- گروه اول .................. *mini* s.zarei morteza 2
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2012 گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba 5
pme 3474 ارسال شده در 4 آبان، 2012 دوستان عزیز تنها تا تاریخ 1391.5.15(یکشنبه) یعنی حدودا 10روز فرصت دارین تا هم گروهی های خود را مشخص کنید... لیست هم گروهی های خود را در این تاپیک یا به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید...... :icon_gol: امیدوارم اینبار حضورتون پر رنگ تر از قبل باشه........... ----------------------------------------------------------------------------------------- گروه اول .................. *mini* s.zarei morteza گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba کی تصویب کنه؟ خب اگه با هم هماهنگ کردین به ستاره پ.خ کنین 4
ارسالهای توصیه شده