Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ گروه هایی که قطعی شدن به ستاره پیغام خصوصی بگن اعلام کنن گروهشونو. انقدر اسپم کردین اینجا که معلوم نشد کی به کیه 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ منو gordia و fatyjo0on هم گروه شدیم :hapydancsmil: پس چی شد کنسل شد؟ s.zarei که گروهشون تصویب و ثبت شدantonio montana که تصویب شد ولی هنوز ثبت نشده تا ستاره بیاد fatyjo0on هم به همین صورت میمونه senator که هنوز کاملا مشخص نشده دوستان معماری و شهرسازی این عمرانیا هنوز باقی موندن : آرانوس ، saeed99 J/\/\D El Roman گویا از مسابقه میترسن antonio montanaبا چه کسی همگروه شدن؟ عمرانی نبود؟؟؟ یک بار که گفتی تصویب شده پس چی شد؟ گروه شهرسازی من انصراف میدم یکجا توی گروه یک خالیه کلا بیخال شدین؟ گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba اضافه شد............ 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ منم هستم :hapydancsmil: خوش اومدی.......... همگروهی پیدا کنید........:wht: من چیکار کنم همگروهیام جواب قطعی نمیدن که ببینم میان یا نه کیا هستن؟ چرا شما باهم هماهنگی نمیکنین ،وقتی تصویب شد بیاین اعلام کنید......؟ درضمن: حواستون باشه وقتی مسابقه تشکیل بشه تمام اسپم های این تاپیک پاک خواهد شد.......پس بعدا شاکی نشین.......... حالا هی اسپــــــم کنین.......... 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ پس چی شد کنسل شد؟ antonio montanaبا چه کسی همگروه شدن؟ یک بار که گفتی تصویب شده پس چی شد؟ کلا بیخال شدین؟ اضافه شد............ فکر کنم با z.pv اون یکی همگروهیشونم باید بگردیم تو اسپما پیدا کنیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ خوش اومدی.......... همگروهی پیدا کنید........:wht: کیا هستن؟ چرا شما باهم هماهنگی نمیکنین ،وقتی تصویب شد بیاین اعلام کنید......؟ درضمن: حواستون باشه وقتی مسابقه تشکیل بشه تمام اسپم های این تاپیک پاک خواهد شد.......پس بعدا شاکی نشین..........:girl_in_dreams: حالا هی اسپــــــم کنین.......... anthonio montana و creative city تو گروه ما هستن اما خب جواب قطعی نمیدن ببینم میان یا نه لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من با *Cloudy sky* هستم الانم در حال رایزنی هستیم با مهندس شهرسازمون 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ میشه من برم تو 1 گروه دیگه:icon_pf (34): دوستان همگروه اصلا نت نمیان که هماهنگ کنیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ماشالله دوستای عمران و شهرسازی معلوم نیست،هستن ، نیستن!!!!! گروه مهندس معمارمون z.pv ( که عمران و شهرسازش anthonio montana و creative city ) بودن چی شد ؟ سریعا یه عمران و شهرساز خودشو معرفی کنه، من اعصاب ندارما لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گروه اول *mini*(مهندس معمار ) s.zarei(مهندس عمران ) morteza(مهندس شهرساز) ****************** گروه دوم : senator(مهندس عمران ) tina-arch(مهندس معمار ) saba(مهندس شهرساز) ****************** گروه سوم » *Cloudy sky (مهندس معمار ) fatyjo0on (مهندس عمران ) hamid_hisystem (مهندس شهرساز) ****************** گروه چهارم » z.pv (مهندس معمار ) ؟؟؟؟ (مهندس عمران ) ؟؟؟؟(مهندس شهرساز) ؛ عمران و شهرساز، سریعا خودشون رو بمعرفن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گروه چهار::gnugghender: z.pv (مهندس معمار ) آرانوس(مهندس عمران ) hamid_shahrsaz(مهندس شهرساز) لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گروه چهار::gnugghender:z.pv (مهندس معمار ) آرانوس(مهندس عمران ) hamid_shahrsaz(مهندس شهرساز) بابا من با gordia هم گروهم فقط یه عمرانی کم داریم 2 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ درود يه عمراني آماده مسابقه البته با هماهنگي ياسمن عزيز 4 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ بابا من با gordia هم گروهم فقط یه عمرانی کم داریم درود يه عمراني آماده مسابقه البته با هماهنگي ياسمن عزيز میای تو گروه ما ؟ اگه میای خودت گروه ما سه تا رو اعلام کن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ گروه اول *mini*(مهندس معمار ) s.zarei(مهندس عمران ) morteza(مهندس شهرساز) ****************** گروه دوم : tina-arch(مهندس معمار ) senator(مهندس عمران ) saba(مهندس شهرساز) ****************** گروه سوم » *Cloudy sky (مهندس معمار ) fatyjo0on (مهندس عمران ) hamid_hisystem (مهندس شهرساز) ****************** گروه چهارم » z.pv (مهندس معمار ) anthonio montana
ارسال های توصیه شده