Fo.Roo.GH 24356 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ درود به همه دوستای عزیز که پیگیر مسابقه پینگ پونگ نواندیشان بودند. امروز مورخ 30 تیر 91 این مسابقه در سطح جهانی با حضور قهرمانانی از سراسر نقط ایران در سالن بین المللی پینگ پونک اکباتان برگزار شد! آتروس، مسئول تبلیغات، مسئول مسابقات، مسئول انواع و اقسام هماهنگی ها و در یک کلمه آچار فرانسه ای که مورد سواستفاده شدید برادران تنبل عارف در در زمینه فعالیتهای خارج از نت قرار گرفته زحمت فراوانی متحمل شد جون خودش که این مسابقه با حفظ شئونات حرفه ای و صد البته اسلامی به بهترین نحو انجام شه، برای تشکر ازش یه کف مرتب خب شرکت کنندگان این مسابقه : مهدی و محمد عارف مهند شادمهریان میلاد مکانیک میلاد خوش فکر و برادرش آرپاک خوشگل دماغ مونا جیگر شهرساز ماردوش متین (یاسی جون که افتخار داد بعد از مدتها) ملیحه (m.mali) و خواهرش زهره (gordia) پیانیست مرحوم شده سپیده ام تی خانوم مینا( مینی جون) حمید صفدر ابوذر اقای همکار مهدی عارف که من ای دیشون رو نمیدونم پسردایی برادران عارف که من ای دیشون رو نمیدونم اینجانب و عضو تازه وارد جمع ما کابر چرگر که به افتخارش دست بزنید یه شرح مختصر از روال مسابقه : اقای مسئول اونجا که خیلی هم تریپ ورزشی و اینا بود و یه لحظه من فک کردم احتمالا سرپرست تیم تیم ملی پینگ پونگ ایرانه! اومد جدول بندی کرد به شیوه کاملا نوین!! و حریف ها رو مشخص کرد!هر دور هر کسی میبرد اسمش نوشته میشد و با برنده گروه دیگه بازی میکرد و برنده ش میومد تا بالا و .... تو این مرحله همه قاطی با هم بازی میکردن ولی اخرش نمیدونم چی شد که یهو برنده دختر و پسر جدا شد!! دو تا از بهترین بازیکنای دختر با هم مسابقه دادن و بهترین بازیکنای پسر هم با هم مسابقه دادن و در نهایـــــــــــــــــت : برنده بخش دخترا کسی نبود جــــــــــــــــــــــز : آرپاک که برنده یه دستگاه تی شرت صورتی جیغ نفیس شد! آرپاک نشون داد که دخترا در هر شرایطی میتونن و برنده ان ایول کففففف سووووووووووووت ماشالله :hapydancsmil: برنده بخش پسرا کسی نبود جـــــــــــــــــــــــز: آقای زمانی همکار اقای عارف و عضو تازه وارد اینجا که انصافا بازیش با بقیه هیچ قابل مقایسه نبود ایشون هم صاحب یه دستگاه راکت پینگ پونگ چینی الاصل شدند که روش عکس مرغ داشت ایشالله چرخش بچرخه براش ! کف مرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتب :62izy85: خب حالا دیگه بیایین جشن و شادی و سرور این قهرمانی رو با هم داشته باشیم. [FLASH=width=120 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 52 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ من اعتراض دارم! این محمد از اولم نمیخواست جایزه بده کلی فک و فامیل و دوست و اشنای پینگ پونگ باز جمع کرده بود اورده بود، همه رو بردن! احتمالا دختر داییشم دعوت کرده بود ولی نیومد که مجبور شد تیشرت صورتیه رو بده به یکی از دخترای خودمون محمد بیا اعتراف کن 20 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ منم اعتراض دارم منو با حرفه اییا گذاشتن تازشم من اصن بازی نکردم...همون اول منو با حرفه ای ها گذاشتن فیتیله پیچ شدم دیگه نزاشتن بازی کنم بهدم اینکه بازم تونستم بچه ها رو ببینم خوشحالم 16 لینک به دیدگاه
bad_boy 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چرا این بازی ها استانی نداره مگه ما مشهدی ها دل نداریم 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فروووووووووغ اونجا از جاش تکون نمیخورد نگو انرژی شو ذخیره کرده بود واسه این تاپیک دم همه گرم حال داد ... جای خیلی از دوستان هم خالی بود 14 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ فروووووووووغ اونجا از جاش تکون نمیخورد نگو انرژی شو ذخیره کرده بود واسه این تاپیک دم همه گرم حال داد ... جای خیلی از دوستان هم خالی بود بابا من که بازی کردم!! به عنوان اولین حذفی اعلام حضور میکنم :icon_pf (19): این تاپیکه رو هم الان انداختن گردن ما!! خلاصه کار را که کرد؟ انکه تمام کرد اره جای خیلی ها خالی بود...اسم نمیبریم که اسم کسی از قلم نیفته 14 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ درود و خسته نباشید خدمت جامعه تن پرور!نواندیشان اولا که من نمیخواستم بنده شم چون اصن تی شرتهاشون اندازه من نبود دوما هم که روز خیلی خوبی بود،بستنی ها یادتون رفتا شاد باشید 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ واقعا خمینجا جا داره از فروغ خانم عزیز هم تشکر کنم ایشون زحمت هماهنگی با دختران رو کشیدن بدون هیچ اعتراضی همه کارها رو خودش انجان داده الکی انداخت گردنه من خداییش فروع زجماتت رو قدر مینهانیم:icon_gol: و از تمامی دوستانی که زحمت کشیدن و این دور همی رو به هر کاری ترجیح دادن تشکر ویژه دارم امیدوارم که تونسته باشیم رضایت شمارو جذب کنیم خلاصـــــــــــــه که دمه همتون گرم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ درود و خسته نباشید خدمت جامعه تن پرور!نواندیشاناولا که من نمیخواستم بنده شم چون اصن تی شرتهاشون ندازه من نبود دوما هم که روز خیلی خوبی بود،بستنی ها یادتون رفتا شاد باشید خداییش این یکی تشکر ویژه داره بابا دیگه باید بگید داش حمید ورزشکاره دوستان اونایی که موافقن حمید داره شکسته نفسی میکنه لایکش کنن داش حمید ایول داری 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بستنی هم که خوردین تی شرت صولتی منم میخوام کاش اومده بودم 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ پس حسابي خوش گذشته جای شما خالی بود 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بستنی هم که خوردین تی شرت صولتی منم میخوام کاش اومده بودم چرا نیومدی پس ؟ 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ چرا نیومدی پس ؟ ظهر بود حال نداشتم اون همه راه بیام 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ جای شما خالی بود دوستان به جاي مابه شما خوش بگذره انگار به ما خوش گذشته 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ لواشکارو یادتون رفت بگید... فروغ خانوم بابت لواشکا ممنون... دمتون گرم خدایی خیلی حال داد...ولی حق من بود که اول شم... 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ لواشکارو یادتون رفت بگید... فروغ خانوم بابت لواشکا ممنون... دمتون گرم خدایی خیلی حال داد...ولی حق من بود که اول شم... کلا سطح بچه ها خیلی بالا بود 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ کلا سطح بچه ها خیلی بالا بود به جز نفر اول و دوم که سطحشون پایین بود بقیه تو یه سطح بودن دیگه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده