vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقت ها دوست دارم آدما این نقابی که به چهره زدن رو بر دارن و خود خودشون باشن 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بعضی وقتا اینکه سکوت کنی خیلی سخته.... 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا .... آدم دلش می خواد تمام خشم و علاقه و تنفر و خاطرات رو جمع کنه توی دستش و باایسته جلوی طرف و همه رو با یه سیلی محکم بخوابونه در گوشش بعدش هم از عمق وجود یه لبخند بزنه و بهش بگه : حالا برو دنبال تیله بازیت کوچولو پ.ن : آخ که حتی تصورش هم کلی قند توی دل آدم آب می کنه 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتها بعضی از حرفها باعث میشه بری سراغ خاطراتت و بکشیشون بیرون و یه نگاهی بهشون بندازی و تازه بفهمی چقدر ساده بودی و بازیچه ولی بعدش به خودت بگی خوب شد که تموم شد هرچی که بود...... پلی که خراب بشه دیگه نمیشه به راه قبلی برگشت 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتها شده به یکی فکر کنی و بعد ببینی که باز برگشته از دیدن دوباره ا خوشحالم طلا ( سپیده عزیز) 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا نمی فهمم درست چه خبره .... :th_scratchhead: 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا آدم به کار خودشم میمونه چی بگه 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ بعضي وقتا يادم ميره طعم اين غذارو 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتها از اینکه آرزوها یا خواسته های نه چندان بزرگم اجابت میشه و احساس خوشایندی بهم دست میده دلم میخواد خواسته های بزرگترم هم لااقل نیم نگاهی بهشون بشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتها ..نه الان چند وقته دلم ساندویچ همبرگر میخواد شدیدددددددددددددد چرا ماه رمضون شد یهویی و نمیشه رفت بیرون البته میشه ها ولی خب یه جوریه ... نمیخوام ماه عربی و گشنگی 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضي وقت ها فقط بعضي وقت ها دوست دارم كسي دستهايم را در دستش بگيرد زل بزند به چشمانم و بگويد ... "حق با توست " حتي اگر حق با من "نباشد" 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا .... بعضی وقتا تو تابستون سردت میشه .... یخ میزنی ..... 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی اوقات تو اوج لبخند با حرف یک نفر خنده رو لبت می ماسه 6 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا دوست داری فریاد بزنی و بزنی به یک جاده خالی تا دلت میخواد فریاد بزنی..... الان ازاون حسا دارم......... ...................................................... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ بعضی وقتا.... دلت هیچی نمیخواد بگی...... فقط سکوت میتونه حالتو وصف کنه.......همین........ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده