hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ به به مسابقه!! بیایم کر کر خندس 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مسابقات شنا هم برگذار کنید 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ آخی! یه دوره تو شهرستان ندارین؟ تبعیضه من قبول ندارم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منم پایه ممممممم فقط روز و جای دقیقشم بنویس جیگر پایت تو حلقم مهند تا قبل ماه رمضون اوکی میکنیم جاشم سمت اکباتانه 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اگه کشتی کج بود حتما شرکت می کردم ... شرمنده 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ ما ک تهران نیستیم خب منم الان ترکیه ام از هوفنبرگ آلمان با پرواز مستقیم دارم میام اینقدم غر نمیزنم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اگه کشتی کج بود حتما شرکت می کردم ... شرمنده یه گوشه سالن قراره به این ورزش اختصاص بدیم تا اونایی که بیرونن سرگرم باشن فقط دو بنده صورتی مال محمدرضاست از قبلم گفتیم.... یعنی چی شرمنده...به جسم و بدنت بگوو شرمنده 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ آخی!یه دوره تو شهرستان ندارین؟ تبعیضه من قبول ندارم :vahidrk: خب مسابقات بین استانی هم قراره برگزار کنیم ولی تعداد شرکت کننده ها باید بالا باشه که فعلا مقدور نیست ولی در تفکرات سیاســـی انجمن هست 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ یه گوشه سالن قراره به این ورزش اختصاص بدیم تا اونایی که بیرونن سرگرم باشن فقط دو بنده صورتی مال محمدرضاست از قبلم گفتیم....یعنی چی شرمنده...به جسم و بدنت بگوو شرمنده باشه ... دوبنده مشکی ماله منه بیشین بینیم بااااااااااا ... من یه عمره دارم مسابقه میدم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ باشه ... دوبنده مشکی ماله منه بیشین بینیم بااااااااااا ... من یه عمره دارم مسابقه میدم از این آدما زیاد دیدم آره عکست کووو؟؟؟نه عکس نمیخواد:icon_pf (34): ...مدالت کوووو؟؟؟؟ اوج ورزشت اینه که 4 تا کلمه با انگشتات تایپ کنی نه آبجی شوما این کاره نیستی بودی الان راکت بدست دم در وایساده بودی:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بیشین بینیم ... هنو منو نشناختی اخوی بنده علاوه بر کشتی کج و بوکس در تیم هندبال هم مدتهای مدیدی هست که عضوم .... بوکس رو از داداشم یاد گرفتم و هر روز با هم تمرین می کنیم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بیشین بینیم ... هنو منو نشناختی اخوی بنده علاوه بر کشتی کج و بوکس در تیم هندبال هم مدتهای مدیدی هست که عضوم .... بوکس رو از داداشم یاد گرفتم و هر روز با هم تمرین می کنیم خوب میبینم که یه حریفه قدرِ همه فن حریف یافتیـــــــــــــــــــــــــــــم:gnugghender: پایتم بــــــــــــــــــــد سپید 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ کامل نخوندم ، نمیدونم هنوز جا دارین یا نه اگه جا هستش فعلا پلیز ادد ما نِیم 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ حال نداشتم همشو بخونم.. چند نفر شدین؟؟ کی هستش؟؟ 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منشنام خوبه نجات غریق هم هستم البته الان پام شکسته ولی خوب میتونم رایگان اموزش بدم(فقط مخصوص دخترا) پسرا مقدماتی صد هزار تومن پیشرفته صدو پنجاه هزار تومن زیرابی هم شنیدم خوب میری؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منم خیلی دوست داشتم باشم ولی حیف که نمیتونم بیام تهران ولی اگه مسابقه شنا بذاری شاید خودمو برسونم البته اگه مختلط باشه بیتره 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ زیرابی هم شنیدم خوب میری؟ اره درست شنیدی بد مشهدی 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ کامل نخوندم ، نمیدونم هنوز جا دارین یا نه اگه جا هستش فعلا پلیز ادد ما نِیم جا که هست عزیز جان نباشه ام واسه شما خالی میکنیم دادا به لیست اضافه میکنم حال نداشتم همشو بخونم.. چند نفر شدین؟؟ کی هستش؟؟ داریم زیاد میشیم به لیست اضافه کنمت؟؟؟ الان دونه دونه بگم کیا میان؟؟؟برو پست اول رو بخون همه رو نوشتم:vahidrk: منم خیلی دوست داشتم باشم ولی حیف که نمیتونم بیام تهران ولی اگه مسابقه شنا بذاری شاید خودمو برسونم البته اگه مختلط باشه بیتره چیز دیگه ای هم خواستی بگو عمو وحید تعارف نکنیا مشقول و زمبه ای تعارف کنی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده