pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ از پیام نور متنفررررررررررررررررررررررررم خدایا جدی من دیگه رنگ این دانشگاه نمی بینم؟ آیا درهای دانشگاه گیلان به روی من باز می شود؟ ( آزاد چالوس نمی خواهم) به نقل از یه ترم آخری آماده برای قبولی در ارشد 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ یه احمقی یه درسی رو اختراع میکنه هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ واااااااي نگو نگو نگو ديگه از امتحانديگه نميخوام مهندس بشم حتي بي امتحان .................... انگار هنوز امتحاناي من شروع نشده 6 ام 10 ام 13 ام 14 ام 14 ام 14 ام همشم 3 واحدي.. 14 ام ديكه تركوندم يعني انتخاب واحد كردم اين ترمي خدایا به این دوستمون صبر ویژه و تحمل شب زنده داری عطا بفرما واقعا دلم واست سوخت ولی اشکال نداره میگذره من الان که ترم آخرم خیلی غصه میخورم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ یه احمقی یه درسی رو اختراع میکنه هزار تا عاقل نمیتونن پاسش کنن آره اینجوریه 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امتحانات من تموم شد ، خداروشکر همه شون رو خوب دادم :hapydancsmil: ولی تا 13 تحویل پروژه دارم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ یه دونه مونده که فرداست!!! انوقت الان اینجا چیکار میکنی 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ خوش به حالت ...امتحاناي ما تازه شروع شد... ایام پراسترسیه امیدوارم موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امتحانات من تموم شد ، خداروشکر همه شون رو خوب دادم :hapydancsmil: ولی تا 13 تحویل پروژه دارم:icon_pf (34): خوش به حالت...امتحاناي ما تازه شروع شد... 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ ایام پراسترسیه امیدوارم موفق باشید مرسي دوستم...توام موفق باشي...دو تاي اوليش كه به خير گذشته،حالا ببينيم بعدياشو چه جوري ميديم! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ آخی یادش بخیر من امتحان ندارم ولی بچه ها دارند تو خونه که اونها هم چندان دیگه حرصشو نمیخورند چون به این نتیجه رسیدند که ارزششو نداره 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ فعلا همه چی آرومه.. 3تاشو دادم..3تاش مونده..یکی رو فک میکردم میفتم پاس شدم خر کیفم..:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۱ فردا تنها امتحان این ترممو میدم : انقــــــــلاب 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ فردا تنها امتحان این ترممو میدم : انقــــــــلاب من...میدونم...میفتی (به نقل از گلام ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده